Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Kız arkadaşımın doğum günü var, sadece ikimiz olacağız doğum günü akşamı. Çok güzel biryere götürmek istiyorum, Cadde taraflarında olacağız. Bistro 33'e götüreceğimi söyledim ama ağzımdan kaçırdım falan sürprizi kaçtı. Yardımcı olur musunuz?
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 taksim olursa fransız sokağı güzeldir, biraz yapay gözükmezse gözünüze ama taksim değilmiş
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 suadiye cafe'ye götür hem sahil manzarası var hava güzel olursa bahçeyi de açarlar
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 dota oynarken kutla tam roshanın orda biz öyle yapıcaz şu anda dotaya son slotu arıyoz hatta
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aa sesu orası olabilir bak bi bakayım
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 doğum günü olacak kadar iyi olmasa da suadiye deki happy mooons güzeldir.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 şaşkınbakkalda kadıköy tarafına giderken hemen sağda içeride. Şey var Caddebostanda House Cafe olabilir.
yezid Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://img.blogcu.com/uploads/keskinlininmutfagi_CRIM0109.jpg
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 zanzibar caddebostan sahilde ırmak okullarını geçtikten hemen soraki sokaktan girince yolun sonunda kış bahçesi iidir hoştur, köşkün içi de güzeldir
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yemek tarzı bi yer mi arıosun yoksa parti falan mı olucak partiyse kalamış marinada ertekin var ufak bi mekan güzel 25-30 kişi ile rahat kapatabilirsin. içki konusunuda sınırsız yaptırabilirsen oohh.
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sadece ikimiz yazmış yahu adam :).parti peşinde değil yani :) cadde tarafında heryerde baş başa oturabilirsiniz.ama özel bir yer istiosan caddeden çık bence.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 said: zanzibar oha:D unutmuşum ben burayı la
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sağlam bi otel herşeye 100 basar sex YEAAAAAAH (-kitana mode off)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Caddede Last Stop ve Bigghouse dışında bara girmişliğim yok ama Bigghouse'a giderken Zazie'nin önünden geçiyoruz habire, güzel mekan oraya götür bence de.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 elesso said: sağlam bi otel herşeye 100 basar sex YEAAAAAAH (-kitana mode off) Kafan mı iyi arkadaşım senin ne diyosun sen? Kendine gel
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 suadiye vakko'nun karşısında eskiden whispers diye bi bar vardı , orası kapandı artık ve TAPS oldu. bence dediğin gibi bi organızasyon için daha iyi bir yer olamaz. Sayılan seçeneklerden bi tek House Cafe aklıma yattı ama orası da çok ufak ve biraz boş bi yer gibi geliyo bana. Suadiye cafe happy moons filan bence düşünme bile. sen beni dinle git TAPSe yaptır rezervasyonunu. rezervasyon yaptırmazsan cuma ve cumartesi akşamları pek yer bulamıyosun. giidn kutlayın sonra da için hefeweizenlerinızı mutlu olun. söylemeyi unuttum gitmeyenler için taps biraz pub biraz restaurant arası bi yer. kendi barı filan var ve biraları kendi uretimi.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 mekanın suprizi olmaz hediyeye odaklan
Öne çıkan mesajlar