Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşın doğum günü için yer

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadaşımın doğum günü var, sadece ikimiz olacağız doğum günü akşamı. Çok güzel biryere götürmek istiyorum, Cadde taraflarında olacağız. Bistro 33'e götüreceğimi söyledim ama ağzımdan kaçırdım falan sürprizi kaçtı. Yardımcı olur musunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Caddede Last Stop ve Bigghouse dışında bara girmişliğim yok ama Bigghouse'a giderken Zazie'nin önünden geçiyoruz habire, güzel mekan oraya götür bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

suadiye vakko'nun karşısında eskiden whispers diye bi bar vardı , orası kapandı artık ve TAPS oldu. bence dediğin gibi bi organızasyon için daha iyi bir yer olamaz. Sayılan seçeneklerden bi tek House Cafe aklıma yattı ama orası da çok ufak ve biraz boş bi yer gibi geliyo bana. Suadiye cafe happy moons filan bence düşünme bile. sen beni dinle git TAPSe yaptır rezervasyonunu. rezervasyon yaptırmazsan cuma ve cumartesi akşamları pek yer bulamıyosun. giidn kutlayın sonra da için hefeweizenlerinızı mutlu olun. söylemeyi unuttum gitmeyenler için taps biraz pub biraz restaurant arası bi yer. kendi barı filan var ve biraları kendi uretimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...