Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Kız arkadaşımın doğum günü var, sadece ikimiz olacağız doğum günü akşamı. Çok güzel biryere götürmek istiyorum, Cadde taraflarında olacağız. Bistro 33'e götüreceğimi söyledim ama ağzımdan kaçırdım falan sürprizi kaçtı. Yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 taksim olursa fransız sokağı güzeldir, biraz yapay gözükmezse gözünüze ama taksim değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 suadiye cafe'ye götür hem sahil manzarası var hava güzel olursa bahçeyi de açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 zazie'ye götür, pizza yidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 dota oynarken kutla tam roshanın orda biz öyle yapıcaz şu anda dotaya son slotu arıyoz hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aa sesu orası olabilir bak bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 doğum günü olacak kadar iyi olmasa da suadiye deki happy mooons güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 suadiyede happy moons mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 şaşkınbakkalda kadıköy tarafına giderken hemen sağda içeride. Şey var Caddebostanda House Cafe olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://img.blogcu.com/uploads/keskinlininmutfagi_CRIM0109.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 zanzibar caddebostan sahilde ırmak okullarını geçtikten hemen soraki sokaktan girince yolun sonunda kış bahçesi iidir hoştur, köşkün içi de güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yemek tarzı bi yer mi arıosun yoksa parti falan mı olucak partiyse kalamış marinada ertekin var ufak bi mekan güzel 25-30 kişi ile rahat kapatabilirsin. içki konusunuda sınırsız yaptırabilirsen oohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sadece ikimiz yazmış yahu adam :).parti peşinde değil yani :) cadde tarafında heryerde baş başa oturabilirsiniz.ama özel bir yer istiosan caddeden çık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 said: zanzibar oha:D unutmuşum ben burayı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sağlam bi otel herşeye 100 basar sex YEAAAAAAH (-kitana mode off) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Caddede Last Stop ve Bigghouse dışında bara girmişliğim yok ama Bigghouse'a giderken Zazie'nin önünden geçiyoruz habire, güzel mekan oraya götür bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 elesso said: sağlam bi otel herşeye 100 basar sex YEAAAAAAH (-kitana mode off) Kafan mı iyi arkadaşım senin ne diyosun sen? Kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 suadiye vakko'nun karşısında eskiden whispers diye bi bar vardı , orası kapandı artık ve TAPS oldu. bence dediğin gibi bi organızasyon için daha iyi bir yer olamaz. Sayılan seçeneklerden bi tek House Cafe aklıma yattı ama orası da çok ufak ve biraz boş bi yer gibi geliyo bana. Suadiye cafe happy moons filan bence düşünme bile. sen beni dinle git TAPSe yaptır rezervasyonunu. rezervasyon yaptırmazsan cuma ve cumartesi akşamları pek yer bulamıyosun. giidn kutlayın sonra da için hefeweizenlerinızı mutlu olun. söylemeyi unuttum gitmeyenler için taps biraz pub biraz restaurant arası bi yer. kendi barı filan var ve biraları kendi uretimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 mekanın suprizi olmaz hediyeye odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar