irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 gözünün önüne koymayacaksın,boyle cekmece dibi fln olacak.yok sa noway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 benim için orda olduklarını bilmek yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Finkel said: benim için orda olduklarını bilmek yetiyo (tu) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 amanın!cikolata bagımlısı erkek modeliyle karsınızdayız ozmn.ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ooff bide böle fındıklı olucak kıtır kıtır kırıcam fındıkları tısss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 He mesela Tadelle 2000 vardı, bi ara kalktı piyasadan sonra yakın zamanda tekrar girdi piyasaya. Şimdi yine kalkmış lol. Süper bi şey o mesela. Binlerce yenir yani. Hobby denen bi şey var, tadelle 2000'in çakması sanırım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 abi bunu burdan diyim bari. mortis nickini gördüğümde mortis türkiye kupası diyesim gelio. oh be dedim kurtuldum. ayrıca sade sütlü dışında yalan gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 la ben bunu yemeye kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Öyle bi kıyarım ki. Abi napıonuz ya öle resimler koyup masadan mı düşürceksiniz milleti. Etmeyin eylemeyin gözünüzü seviim. Sabahın bu saatinde nerden buliim ben şimdi çikolata. Off. Marketin kapısının önünde beklicem. Açılır açılmaz birer kutu Snickers ve Crunch Bar alcam. ühüh =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ulan ölümüne çikolata yemek isterdimde, erik, çikolata, baklava ve türevlerinde 4-5 taneden fazla yiyemiyorum kamaşıyor dişim. baklava hele 2.yi zor yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Sınır tanımıyorum. Gördüğüm kadarını yiyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 bu konu biter burda... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 CHOCOLATE RAIN SOME STAY DRY AND OTHERS FEEL THE PAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar