Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ram Sorunu

CuteButPsycho

Öne çıkan mesajlar

Dün 2 tane 2Gb Kingston DDR2 KVR800D2Ng 800mhz ram aldim.. eve geldim bi baktim ki benim eski ramlerimin yarisi kadar boyutu. neyse dedim heralde teknoloji ilerledi ramlarde kuculdu. ( yada bana laptop rami fln mi kakaladilar O.o ) sonra anakarta taktim ilk basta PCden sesler geldi açilmadi. tek biri takili olarak açmayi denedim yerini degiştirdim fln sonunda gordu 2g rami. daha sonra diger 2bg olanla birlikte bi şekilde çaliştirmayi basardim pcyi, bu seferde 2.98GB ram olarak gozukuyor. hemde ses kartini algilamadi. bu sorunu nasil cozebilirim yardimci olursaniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu seferde Vista 64bit bulamadim..
neyse aramaya devam ediyorum. 1-2 gune bulurum heralde..

fakat aklimi kariştiran bi konu daha var.
PC dergilerine fln bakiyorum, 4gb ramli pcleri normal vista home edition ile satiyolar.. Bunlar nasil 4gb rami 64bit olmayan vistayla caliştiriyo ?
bi şekilde bende normal vista yuklesem şu 3gb+ ram problemini cozebilirmiyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Normal Vista Home Edition dediğin 32 bit mi? Home Edition'ın da 64 bitleri var çünkü.

32 bit işletim sistemi ile 4GB limitini aşmanın yolları var ama hem ayarlaması zor deniyor hem de 64 bit kadar stabil olmuyor deniyor. Şahsen denemiş biri varsa daha sağlıklı yorum yapabilir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...