CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Dün 2 tane 2Gb Kingston DDR2 KVR800D2Ng 800mhz ram aldim.. eve geldim bi baktim ki benim eski ramlerimin yarisi kadar boyutu. neyse dedim heralde teknoloji ilerledi ramlarde kuculdu. ( yada bana laptop rami fln mi kakaladilar O.o ) sonra anakarta taktim ilk basta PCden sesler geldi açilmadi. tek biri takili olarak açmayi denedim yerini degiştirdim fln sonunda gordu 2g rami. daha sonra diger 2bg olanla birlikte bi şekilde çaliştirmayi basardim pcyi, bu seferde 2.98GB ram olarak gozukuyor. hemde ses kartini algilamadi. bu sorunu nasil cozebilirim yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 64 bit işletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 64bit i$letim sistemi kullanarak. biostan mi baktin ramlerin boyutuna yoksa windowstan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 windowstan baktim ramlerin boyutuna. 64bit işletim sistemine nasil gecebiliyorum ? yeni windows mu yuklemem lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ewet ama gecmen pek tavsiye edilmez. Cogu 32bit program uyumsuz, driver sorunlari muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yani bu işletim sistemiyle 2gb mi kullanabilicem en fazla ? şuan 2x2gb taktili ve bazi programlar hata veriyor + ses karti gormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Hayir, 512mb lik ekran kartin oldugunu farzederek 3.5gb gorucek en fazla. programlardaki problemlerin muhtemelen ram/anakart uyusmazligindan veya tamamen ramden alakasiz driver problemlerinden kaynaklaniyordur. ses kartinin ise hic alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 evet ekran kartim 512 mb ama ramleri en fazla 2.98 gosterebildim pcye. şu an birini cikardim ramlerin. 2gb kaldi. Ses karti duzeldi. programlar aciliyor. sanirim boş bi zamanda 64bit bi windows yuklicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 AMD athlon X2 dual core 5000+ 2.6ghz işlemcim war.. 2gb(+2gb da vistaya gecince) ve 512mb x1650 ekran karti. windows vista 64bit kurmak istiyorum. ilk defa vista kullanicam. bu sistemle sorunsuz kullababilir miyim ? XP 64bit mi vistami tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sadece XP ile çalışan çok özel sürücülerin yada programların yoksa Vista'ya özel bir sorunla karşılaşmazsın muhtemelen. Ben Vista tercih ediyorum ama kişisel bir tercih. Hala Vista sevmediği için XP kullanan da çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Bu seferde Vista 64bit bulamadim.. neyse aramaya devam ediyorum. 1-2 gune bulurum heralde.. fakat aklimi kariştiran bi konu daha var. PC dergilerine fln bakiyorum, 4gb ramli pcleri normal vista home edition ile satiyolar.. Bunlar nasil 4gb rami 64bit olmayan vistayla caliştiriyo ? bi şekilde bende normal vista yuklesem şu 3gb+ ram problemini cozebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Normal Vista Home Edition dediğin 32 bit mi? Home Edition'ın da 64 bitleri var çünkü. 32 bit işletim sistemi ile 4GB limitini aşmanın yolları var ama hem ayarlaması zor deniyor hem de 64 bit kadar stabil olmuyor deniyor. Şahsen denemiş biri varsa daha sağlıklı yorum yapabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ya 64bit os her türlü cpuya yüklenir mi ki ben mi yamuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar