daverc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Boyle orumcek olmaz olsun. olursada benden uzak olsun
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Korkcek bişi deelmiş. http://www.straightdope.com/mailbag/mcamelspider.html Avuçiçi kadar bilem zor olurmuş. Ben zaten tırsmamıştım sadece siz korktunuz ayıp olmasın diye öyle demiştim. Aynı zaman da arkadaşın adı scorpion bişi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 oha çüşşş hayatım boyunca çöle gitmem bunu gördükten sonra[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ohaaaaaa[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 oha böyle birşeyi öldürmek için terklik yetmez bot veya çizme daha iyi olur :) neyse dana gibiymiş + oha falan oldum yani...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Evet biraz daha bilgi vereyim. Orda 2 tane sandığımız aslında 1 tane. Altta olan yanılmıyorsam eski kılıfıymış. Bu böcük kılıf değiştirirken yakalanmış. Düşündümde Bağdatta tam çatışma beklenirken zaten gerginsin ve tuvaletin gelmiş. Ulen 1 dakka kaçayım şu eski binaya diye giriyorsun ve tam işini hallederken PIISSSsSsSs diye karşına çıkıyor. Ve aynı anda çatışma başlıyor. Ya don paça koşacan çatışmanın ortasına ya da örümcek oğlumuz yicek seni :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ve absolut yeni filmi eight legged freaks ile geri döndü![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) [Bu mesaj OutTrader tarafından 10 Mayıs 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 *!Gözlerine INanamaz* Onedir Öle Ya :-o[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 benim resim kaymış bu arada :lol:.örüncek hakkında soru sormuştumda resimle birlikte.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ohaara:-o :-O[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
armra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 spiderman'ı bu ısırmış ve kaçmıştı tanıdım :P[signature][hline]Show No Mercy
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 saatte 16 kilometre ne lan yuh saniyede 4 metreye yakın bişey eder o ne lan öyle heheahah[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 baya oluyo, sene 68 falan(hangi 68 oldunu sormayın) benim bi iş çıktı bi yere gidiom, ulen yollar karıştı bi arka sokağa girdim. aha böyle kolum kadar, hatta maşallah bacağım kadar, yok yok bu da olmadı; at kadar bi örümcek gördüm. neyse buna giriştim pabuçla (o zamanlar yumurta topuk vardı bende,sivri burunlu; onun topuğuyla giriştiydim) neyse aldım aşağı tabe sonra mordor'a.... neyse uzar gider bu. benim de böyle mi anım oldu işte, annatayım dedim.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ya aslında fotoya biraz daha dikkatli bakarsanız aslında sadece kameranın önüne tutulduğu için öyle görünüyor.örümceğin bacağını fotonun sağındaki askerın kol yeni ölçüsüyle karşılaştırın.aslında örümceğin ne kadar o kadarda büyük olmadığını anlıyorsunuz.ha bu arada üst taraftaki örünceğin değiştirdiği derisi, alttakide gerçek örümcek...bunlar fasa fiso alsında, dünyanın en büyük örümceği Goliath Birdeater diye bilinen bir tarantula çeşidiymiş.30 santim kadarmış kendisi."Word's Largest Spider" diye aratın gerçek ölçüdeki resimlerinide bulursunuz.aman diyim, kalp sorunu olanlar bakmasın... [Bu mesaj PUMA tarafından 11 Mayıs 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ve noktayı koydun :)[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bakamıyorum.. ne iğerenç yaratıklar[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 zaten sayfada yazmış ilüzyonik bir hava yaratıldığı ahanda : Although whatever is depicted in the photograph above appears to be far too large for camel spiders, the creatures might just look unusually large because they were held close to the camera, creating an illusion of exaggerated size böle demişler. tabi yinede bizim burdaki tırnak kadar örümcekleri düşünürsek korkmamak elde değil ehe[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: BonePART, 10 Mayıs 2004 18:26 tarihinde demiş ki: arkadaslar linke bakarsanız urban legends sitesi yane sallama zaten resimdende gayet belli ufak bi bocek kameraya zoomlanmıs arkadaki adam uzakta duruyo yane kamera sakası yok abi.. sallama olabilir belki ama, ben kampta bunun boyutunda(en ufağı 10 CM lik) yaratıklar gördüm böyle..(Giant Spider).. Ateşe atlıyolar...Neden bilmiyorum,2001 mi 2002 mi ne yazında gittiğim bir kamptaydı... Ağzımız açık kalmıştı görünce... O meğerse,Konya'ya 350 Km felan olan Taşken civarlarında bunlar "DOĞAL" mış... Zaten şehirde kayaların üzerine kurulmuş "DOĞAL" bir şehir :P [Kasaba-belediye işte...] Ormanlık her tarafıda... Brrr... Aklıma geldikce "ulen ne manyakmışım" diyorum...Zehirliydi birde oradakiler... Keşke şimdiki djcamim olsaydıda,fotolarını yakalasaydım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aha bu da Goliath Birdeater(yukarda yazılan en büyük örümcek) ehe yakından resmini koymuyorum direk isteyen bakar bu yaratıklar çok agresivmiş , şöyle bir yorum yapmışlar , haklılar da ehe : Size + aggression + speed = Don't mess with it! http://www.bighairyspiders.com/pix/blondi2.jpg[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandırKarakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yikeees! ııııy... Ezmek için kaç numara ayakkabı lazım ki? :P Zehirlimiymiş? Bulamadım sıpeyşıl özelliklerini...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bİ tanesi discoveryde çıngıraklıyılanı yiyordu :)[Bu mesaj Absolut tarafından 11 Mayıs 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mmm bu kırmızı boyalı... Az öncesi siyah daha karizmaydı ;) Aslında besleyip,büyütüp,tasma ile parkta gezdirceksin... hehe
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Farkettiyseniz Tarantulaların ikisinde de arkada tüy dökülmesi var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 tüy dökse n'olacak?sonuçta tarantula bunlar. ama benim favorim karadul. :-)[signature][hline]*!Bugünün dünden farkını ancak yarın anlayabiliriz...*
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Karadulun dişisi erkeğinin 2 katı mı ney :P birde soktuğunda,kurtulsanız bile sakat kalma ihtimaliniz yüksek..ufacık böcek ama neler yapıo... Ha bide,Dişisi,çiftleşmeden sonra erkeğini ham yapıyor :)
Öne çıkan mesajlar