Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Örümceğe bak... (Çöl örümceği)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi de görsek...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:

arkasındaki şeffaf şey ne çok merak ettim?
güzelmiş ömülcek![signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
oha denecek bir yaratik

nasil bir boyuttur ya o??
nerede büyütmüs

etkileyici...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
hööööyt,buna örümcek dersek ayıp etmiş olurus, abimiz diyelim, bi ortama bizden soora girerse hürmette kusur etmeyelim, ayaa kalkalım, hatta en yakın çıkışa dooru depar atalım...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
yaw şurdan bile verdi verecee zararı,hayata küstürdü terbiyesizim, varoluşu sorgulamay başladım...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
ohee ohe ohe bunu neyle öldürceksin terlik falan hayatta kesmez bunu

[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..

[Bu mesaj Rahan tarafından 10 Mayıs 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 10 Mayıs 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
yaw şurdan bile verdi verecee zararı,hayata küstürdü terbiyesizim, varoluşu sorgulamay başladım...

Senin alışık olman lazım öyle değil mi? Sanıyorum bir başka konuda sizin orada benzer varlıklardan bahsetmiştin. Yoksa o sen değil miydin?[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
sayfanın title'ı "urban legends reference page" bilmem dikkatinizi çekti mi?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
yaw kardeşim bizimki sivrisinek ve/veya ev haşaratı, bu ne yaw bööle allah muhafaza,gümrük muhafaza,sahil muhafaza...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
yanlız resimdeki biraz oynanmış hali sanırım, hemen altta en fazla 10cm olabilir bu hayvanlar yazıyo[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Mesaj tarihi:
Deve yemiyor zaten (yavaş yesin). Onlar efsane. Küçük haşaratlarla ve leşle besleniyormuş zaten zehirli bile değil... Bunlar da o örneğin en büyükleriymiş...
  • Yeni Oluştur...