NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Kozmik oda açıldıktan sonra ordu mu kalır arkadaş bakkal hüseyin bile askeri planları bilir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ordunun işleyişiyle ilgili birçok şeyi tartışırım da; ergenekon ve balyoz davaları üzerinden hala "ehehhehe bakın adamlar devleti yıkacaaaalaaarmış zekeriya öz amca olmasa :(" demek, en iyi ihtimalle kolormatik gözlükle olaylara baktığından dolayı net görememektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 niye öyle diosun adamlar savaş ucagıyla cami patlatıcaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Derin devlet yok yani fizban? Ben ergenekon ve balyoz davalarını AKP'in kendi derin devletini kurma operasyonu olarak görüyorum. Sizin gibi çıkıp derin devlet yok, AKP ye karşı planlar yapılmamış, şemdinli kitabevi vs. gibi olaylarda askerin parmağı yok falan demiyorum valla. Devletin içindeki çetelerden çok çekti bu millet. AKP de milleti düşündüğünden değil, kendini sağlama almak için bu çetelerle mücadeleye girdi. Poliste kadrolaştı, kendi polisini oluşturdu. Olay bu kadar basit aslında, çok zorlamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 derin devlet, ceteler falan vardir ya da vardi tabi de, tesla isimli sahis, zekeriya beyaz falan bunlara bagli midir o biraz tartisilir. bir de gercekte olan bi ceteyi cokertmek icin neden delil uyduruluyo onu da tartisiriz bi ara. darbe.doc lar kopyalanan telefon rehberleri vs. son 10 yilda ne olduysa memlekette her biseyi ayni baslik altinda topliyip ne kadar muhalefet, dusman, karsit goruslu ve elinde azcik guc olan adam varsa o orgute mensup diye tutuklandi. aynen bu derin devletle ilgili kitap yazan insanlar tutuklandi. ortada bi sorgulanan derin devlet varsa da artik tutuklanan insanlarin arasinda kac tanesidir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hayır derin devlet vardır; suçlular da vardır. bunlar da yakalanmalıdır. sorduğum soru şu, ergenekon ve balyoz davaları derin devleti yıkmanın peşinde mi koşmaktadır; yoksa kendi derin devletini kurup, beğenmediği herkesi "derin" diye fişlemekte midir ? bu davanın herhangi bir noktasını kabul edemem ben. şemdinlide askerin parmağı var mıdır; asker cami bombalatacak mıdır vs sorularının cevabı için düzgün bir yargılama süreci lazım. bence yoktur, sence vardır. ama bu sorunun cevabı bence sence ile çözülmez. referandum yapıp bu adamlar suçlu mu diye de karar verecek değiliz. bu sorunun cevabı düzgün bir yargıyla çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aynen öyle. çetelerle olan bu mücadeleyi muhalif avına da çevirdiler kısa bir zamanda. insan doğası işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fizban said: hayır derin devlet vardır; suçlular da vardır. bunlar da yakalanmalıdır. sorduğum soru şu, ergenekon ve balyoz davaları derin devleti yıkmanın peşinde mi koşmaktadır; yoksa kendi derin devletini kurup, beğenmediği herkesi "derin" diye fişlemekte midir ? bu davanın herhangi bir noktasını kabul edemem ben. kendi derin devletini kurup, beğenmediği herkesi "derin" diye fişlemekte midir ? he bunu dedim işte, aynen böyle. kurunun yanında 10 katı yaş yanıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ne derin devletinden bahsediyorsunuz siz, türkiye'nin adam akilli derin devleti olsa, onundeki 10-20 yili planlayan birileri olsa bu halde olmazdik. 3-5 tane capulcuyu derin devlet diye iceri aldi akp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 derin devlet dedigin henry kissenger gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 çok zekisin evet. türkiye'nin derin devleti güçsüzdür demek bas bas ben bir bok bilmiyorum diye bağırmaktır, tebriks. Türkiye'yi o 3-5 çapulcu yönetti 20 sene lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 turklerde var cok derin devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Tabi JİTEM falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 faili meçhul de hiç olmadı bu ülkede aydınlar yazarlar solcular falan temizlenmedi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 @Gosh: Susurluk tan sonra dogdun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 JITEM kim kopek ya? 2 tane darbe sevdalisi bir seyler kurmus sen de derin devlet dersin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kurtlar vadiside izlememiş hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 2000 doğumlu falan olması lazım derin devlete 3-5 çapulcu diyebilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abaaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gosh said: JITEM kim kopek ya? 2 tane darbe sevdalisi bir seyler kurmus sen de derin devlet dersin ona. AHAHAHHAHAHAHAHHAH abi çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Teşkilatın gözaltında tuttuğu kişilere Filistin askısı, falaka vb. yöntemlerle işkence uyguladığı ve yargısız infazlar yaptığı iddia edilir. Öldürdükleri kişilerin bazılarını gömerek gizledikleri bazılarını ise halkta korku yaratmak amacıyla bir yere attkları da iddialar arasındadır.[27] Eski JİTEM elemanı Aygan'a göre de bölgede cinayetlerin %80'i JİTEM tarafından işlenmiştir.[12] JİTEM adının ilk kez mahkeme tutanaklarına girdiği olay Yüksekova çetesi davasıdır. Silah ve uyuşturucu kaçakçılığı başta olmak üzere bir dizi suçtan yargılanan Yüksekova çetesi yapılanmasında Arif Doğan'ın da adı geçiyordu.[28] JİTEM ve faili meçhul cinayet tartışmalarında genellikle 17 bin faili meçhul rakamı telaffuz edilir.[29][30][31] Ancak bu sayıyı abartılı bulanlar da vardır.[32][33] Prof. Dr. Ümit Özdağ, 17 bin faili meçhul iddiasının PKK'nın psikolojik savaş sloganı olduğunu savunur.[32] c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 adinda j olan orgutu anlatmayin bana, j ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 faili meçhul cinayet tartışmalarında genellikle 17 bin faili meçhul rakamı telaffuz edilir, zaman zaman 20 bine cigtigi de gorulmustur, bazi yerler de 60 bine vardigi da rivayet edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gosh baya komik olm. şey gibi böyle reverse napolyonn :D olsun abi böyle adamlar forumda, çok iyi oluyor. bir bone olsun, çetintaş olsun, napolyonn olsun, bu adam olsun. güzel şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 çok kötü kalplisin sipeyscake huzura gel biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar