Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 valla bundan sonrası iki ucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Sırf bu bastaıkler yuzunden darbe olacak dicem ama darbeye cesaret edemez suanki askeri kadro...ama gıdısat gercekten kotu ...amerikadan ulkeyi yonettiriyor fetos ...tayyipte olur abi diyerekten her istedigini yapıyor... Ergenekon====Çamur at izi kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Baya koydum bunu foruma ama ne yapayım. Bence durumun özeti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Genelkurmayın toplantısı 6,5 saat sürdü ama herhangi bir açıklama göremedim haber sitelerinde, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sabah radyonu ac, yinede sahlaniyor diye baslarsa, darbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Radyom yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Aa ressam bu amca o üniforma ile ne yapıyor öyle ? Siyah beyaz film mi çekmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ergenekonda yenidalga çok güçlü hepimizi götürebilir valla Savcı bizle bayaaa dalga geçiyo 1 http://www.cografyaogretmeni.org/galeri/data/media/24/dev_dalga_geliyor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 MrLevie said: yalnız askeri, darbeye zorlar gibi bir durum sözkonusu. herşey kötüleşmeye başladı; kriz, yolsuzluklar, AB yolunun tıkanması derken kafa üstü gidiyoruz şu an. askeri, darbeye zorlayıp bütün suçu üzerlerine atabilirler. darbe olmazsa da nereye gittiğimiz belli zaten... ya zaten diyorum ya, insanları darbe suçlamasıyla karalayanlar, hapse tıkanlar, esas onlar darbe hasreti içerisinde. darbe olunca en çok nemalananlar onlar olacak. sırf o yüzden sürekli biryerleri kaşıyıp duruyorlar. "biri şöyle aşırı bir tepki versin, darbe olsun da, biz de sevinelim" diye düşünüyorlar. 2 senedir insanları tutuklu bırakmaları, sürekli birilerini darbe yapmakla suçlamak, terör örgütüyle suçlamak... hep bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Çok zor değil, biraz gündemi takip ederek bir liste yapacağım. Erdoğan Teziç Ural Akbulut Celal Hoşgör Mustafa Akaydın Ömer Faruk Eminağaoğlu Vural Savaş Cüneyt Arcayürek Bekir Coşkun Emin Çölaşan Yılmaz Özdil Melih Aşık Emre Kongar Nihat Genç Osman Pamukoğlu Hüsamettin Cindoruk 5 dakkada aklıma gelenler bunlar, biraz daha zorlasam bi bu kadar daha çıkar herhalde. Hükümete zamanında ve halen en sert muhalefeti yapmış bu kişilerden hangileri yarın öbür gün veya üç beş ay sonra ergenekondan gözaltına alınırsa size sürpriz olmaz? 2 gün önce size Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun evi ergenekondan aranacak deseydim bana kaçınız inanırdı, veya herkesin eğlenerek izlediği komplo teorisyeni, soyadı tekniğiyle sabetayist avlayan Yalçın Küçük (RTE bile ergenekon üyesi olabilir, ama bu adamın ergenekon üyesi olduğuna beni inandıramazsınız), veya Kemal Gürüz? Ergenekon olayı iyice sarpa sarmaktadır, hükümetin herşeyin b.ka bulandığı zamanlarda bir gündem değiştirme aracı haline gelmiştir, gittikçe bir cadı avına dönüşmektedir. Üzüntüm odur ki, bu kadar saçmalamanın, kalkan toz bulutunun arasında bu ülkeye gerçekten zararlı olan isimler es geçilmekte, suçları dolayısıyla cezalandırılmaları gecikmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 demokrasi sg-1 bu, yersen... "hukuk prosedürü içinde hallediliyor herşey" diyo bi de sayın tuhaf bakan... yasal izin, mahkeme kararı olmadan hakimlerin ve avukatların bile dinlenilme sisteminin tamamen getirilmesinin hukuksal açıklaması olduğunu sanmıyorum. bu yasadışı dinlemelerin "aha bak sen ergenekoncuymuşsun, bla bla konusunda adın geçmiş" diye ispat sunulması ayrı bir kepazelik. sabah'çıların bunları gerçek delil gibi lanse etmesi ise Hitler'in bile aklına gelmiyecek bir propoganda sistemidir sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Operasyonlar zaman gazetesinin epey hoşuna gitmiş. Zaman gazetesi sahibi kimdi acaba?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ulan final haftası olmasa ne wall of text'ler yazardım ama..uff. yalnız şuna değinmeden geçemem; az önce istanbul barosu başkanı açıklama yaptı, hukuki yanlışlardan söz etti, hatta sanıklar aihm'ye gidebilir dedi. eyvallah, gitsinler, haklarını arasınlar, usulen yapılan bi yanlışlık varsa da sorumluları bunun cezasını çeksin. ama sonra dedi ki "gerek çalışırken gerek emeklilik döneminde bağımsız bütünlüğü-laik cumhuriyeti destekleyenler, anayasal kurumların en yüksek mevkilerinde görev yapmış kişilerin hedef alınması manidardır". neden? onlar suç işleyemiyolar mı? yoksa onlara hukuk geçerli değil mi? yani ben de laik cumhuriyeti savunmak adına her türlü kirli olaya bulaşabilir miyim? bu da yetmedi, dedi ki "bugün hukuku araç olarak kullananlara karşı, hukuk bumerang gibi geri döner onları da vurur". şu çok onursal yargıtay başsavcımızın uydurduğu 367 kararı, tam da böyle bi "araçsallaştırma" değil miydi? peki ya 28 şubat neydi, hukuk devletinin tezahürü mü? bumerang gibi vuruyo işte..kendi siyasi görüşü uğruna hukuku pekala kullanan, araçsallaştıran insanlar bugün "hukuk devleti" diye veryansın edince inandırıcı olamıyolar, üzgünüm. genelkurmay dün gece "olağanüstü" toplandı, ama açıklama, gözdağı veya kınama var mı? yok. hatta yarınki olağan bilgilendirme toplantısı da iptal edilmiş. neden? dün tutuklanan 8 muvazzaf subay için, 1 saatte genelkurmaydan tutuklama izni gelmiş. burdan da açıkça görülüyo ki, her fırsatta "göreve" çağırdığınız askeri bürokrasi bile bu "temizliğe" inanıyor. yalçın küçüğe değineceğinize bi de buna değinin. big picture diyolar ya hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sir said: ama sonra dedi ki "gerek çalışırken gerek emeklilik döneminde bağımsız bütünlüğü-laik cumhuriyeti destekleyenler, anayasal kurumların en yüksek mevkilerinde görev yapmış kişilerin hedef alınması manidardır". neden? onlar suç işleyemiyolar mı? yoksa onlara hukuk geçerli değil mi? yani ben de laik cumhuriyeti savunmak adına her türlü kirli olaya bulaşabilir miyim? Şu Ergenekon'dan gözaltına alınanların kirli olaylarını bi açıklayabilir misin? Madem bilipte konuşuyosun, merak ettim nedir bu her türlü kirli olay? Danıştay baskını, el bombası falan bunları geç, kirli olayları bir açıkla bakalım neymiş onlar. Laik Cumhuriyeti savunmak adına uyuşturucu mu satmışlar, karı mı pazarlamışlar ne yapmışlar bi yaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sir said: ulan final haftası olmasa ne wall of text'ler yazardım ama..uff. ulan ulan^^ yazma zaten abi sohbetlerini buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sir said: peki ya 28 şubat neydi, hukuk devletinin tezahürü mü? bumerang gibi vuruyo işte..kendi siyasi görüşü uğruna hukuku pekala kullanan, araçsallaştıran insanlar bugün "hukuk devleti" diye veryansın edince inandırıcı olamıyolar, üzgünüm. ben niye seni hep fikirler üzerinden değil de insanlar üzerinden tartışırken buluyorum? ya da bir yanlışı geçmiş bir yanlışla meşru çıkartırken? işin ilginci hep bir paladin edası hep bi adalet yerini buluyor havası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Edalı işveli köylü güzeli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 çünkü rahan ortada fikir çatışması yok, işlenen suçları ve hukukun çiğnenmesini bir "yüce ülkü" adına meşrulaştırma çabası var. bunu yapan "fikirler" değil, insanlar. danıştay baskınını geç diyen arkadaş davaların birleştirileceğinden haberdar mı? cumhuriyet gazetesinin avukatları neden davaya müdahil oldular ve sanıkları sorguya çekiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Tamam onları biliyoruz, birleşecek mi birleşmeyecek mi göreceğiz de şu kirli işleri yaz sen bana bi. Merak ettim yav her türlü kirli işi yapabilir miyim diye sormuştun ya, gördüğün kirli iş ne baskın ve el bombaları hariç onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 |Joker| said: Tamam onları biliyoruz, birleşecek mi birleşmeyecek mi göreceğiz de şu kirli işleri yaz sen bana bi. Merak ettim yav her türlü kirli işi yapabilir miyim diye sormuştun ya, gördüğün kirli iş ne baskın ve el bombaları hariç onu soruyorum. Savcıya mesaj geçtim , seni bilgilendirecekler. Komikmisin arkadaşım , kimse o suçlu bu suçlu demiyor. Bu insanlar suç işleyemez mi ? diyor. Anlatayımmi birdaha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 herkes o suçlu bu suçlu, yarın darbe yapcaklardı diyor? çarşaf çarşaf gazete yayayımmı bütün başlığa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Horizon said: |Joker| said: Tamam onları biliyoruz, birleşecek mi birleşmeyecek mi göreceğiz de şu kirli işleri yaz sen bana bi. Merak ettim yav her türlü kirli işi yapabilir miyim diye sormuştun ya, gördüğün kirli iş ne baskın ve el bombaları hariç onu soruyorum. Savcıya mesaj geçtim , seni bilgilendirecekler. Komikmisin arkadaşım , kimse o suçlu bu suçlu demiyor. Bu insanlar suç işleyemez mi ? diyor. Anlatayımmi birdaha ? Bozacının şahidi, laik cumhuriyeti savunmak için her türlü kirli işe bulaşabilir miyim ben de demek, bu adamlar işlediler işte bende yapabilir miyim madem demek. Bende bulaşılan kirli işler nedir onu öğrenmek istiyorum dedim. Savcıya çektiğin mesaj da benim değil senin komik olduğunu gösteriyor, anlatmana gerek yok sir söylemiş zaten sir said: ben de laik cumhuriyeti savunmak adına her türlü kirli olaya bulaşabilir miyim? Nedir bu kirli işler cevap var mı yok mu? Danıştay saldırısı ve bulunan el bombaları hariç nedir bu kirli işler açıklayın bi zahmet kasmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 la akp bütün karşıtlarını içeri atıyo.. tırsıyorum yakında benide alırlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 eisenheim said: la akp bütün karşıtlarını içeri atıyo.. tırsıyorum yakında benide alırlar filan aynen .. yazılarıma dikkat etmeye başladım bu olaylardan sonra :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar