Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 dreagloth said: İsrail in yaptıklarıyla, İsrail li olup wow oynayanların ne alakası var, generali vs. oynuyorsa tamam da, vatandaş ne yapacak. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Haması gankleyicez adı altında öldürülen Filistinli çocuklar kadar alakaları olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 said: Do not trade with the player from Israel that supports this attack oha bi yahudiye senle ticaret yapmam denir mi? adam kalpten gider orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 cizıs wow forumlarını okuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 dreagloth said: İsrail in yaptıklarıyla, İsrail li olup wow oynayanların ne alakası var, generali vs. oynuyorsa tamam da, vatandaş ne yapacak. yok artık diyebiliyorum sadece... siz savaşın generalin odasında bi düğmesi var basınca askerler saldırıyor savaş çıkıyor zannediyosunuz de mi?! ayrıca israillliler naptı savaşı desteklicek? savaş füzelerinin üzerine "filistinlilere ölüm" yazmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ben öyle zannediyordum, şimdi dünyam yıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 mardox said: dreagloth said: İsrail in yaptıklarıyla, İsrail li olup wow oynayanların ne alakası var, generali vs. oynuyorsa tamam da, vatandaş ne yapacak. yok artık diyebiliyorum sadece... siz savaşın generalin odasında bi düğmesi var basınca askerler saldırıyor savaş çıkıyor zannediyosunuz de mi?! ayrıca israillliler naptı savaşı desteklicek? savaş füzelerinin üzerine "filistinlilere ölüm" yazmıştı... sende sanırım hükümetin halka "arkadaşlar biz bu filistinlileri gebertelim mi" diye yes/no poll uyguladıgını zannediosun? mesela ben haması destekleyenlerden değilim ama ülkem agırladı saolsun. bu beni de otomatik hamas sempatizanı mı yapar? ne güzel genelliosunuz hemen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 olsun bilmemek değil, öğrenmemek ayıp /pat neyse zaten blizzard silmiş konuyu, cabbarnuke haklı aslında ama bu protesto ırkçılığa gireceği için blizzard'ın pek hoşuna gitmicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 o ülkede savaş yanlıları olması "tüm yahudiler katildir" yaftasının yapıştırılmasına gerekçe midir? töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Üzgünüm, haddini aşan bir başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar