Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 dreagloth said: İsrail in yaptıklarıyla, İsrail li olup wow oynayanların ne alakası var, generali vs. oynuyorsa tamam da, vatandaş ne yapacak. +1
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Haması gankleyicez adı altında öldürülen Filistinli çocuklar kadar alakaları olmalı bence.
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 said: Do not trade with the player from Israel that supports this attack oha bi yahudiye senle ticaret yapmam denir mi? adam kalpten gider orada
mardox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 dreagloth said: İsrail in yaptıklarıyla, İsrail li olup wow oynayanların ne alakası var, generali vs. oynuyorsa tamam da, vatandaş ne yapacak. yok artık diyebiliyorum sadece... siz savaşın generalin odasında bi düğmesi var basınca askerler saldırıyor savaş çıkıyor zannediyosunuz de mi?! ayrıca israillliler naptı savaşı desteklicek? savaş füzelerinin üzerine "filistinlilere ölüm" yazmıştı...
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ben öyle zannediyordum, şimdi dünyam yıkıldı.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 mardox said: dreagloth said: İsrail in yaptıklarıyla, İsrail li olup wow oynayanların ne alakası var, generali vs. oynuyorsa tamam da, vatandaş ne yapacak. yok artık diyebiliyorum sadece... siz savaşın generalin odasında bi düğmesi var basınca askerler saldırıyor savaş çıkıyor zannediyosunuz de mi?! ayrıca israillliler naptı savaşı desteklicek? savaş füzelerinin üzerine "filistinlilere ölüm" yazmıştı... sende sanırım hükümetin halka "arkadaşlar biz bu filistinlileri gebertelim mi" diye yes/no poll uyguladıgını zannediosun? mesela ben haması destekleyenlerden değilim ama ülkem agırladı saolsun. bu beni de otomatik hamas sempatizanı mı yapar? ne güzel genelliosunuz hemen ya
mardox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 olsun bilmemek değil, öğrenmemek ayıp /pat neyse zaten blizzard silmiş konuyu, cabbarnuke haklı aslında ama bu protesto ırkçılığa gireceği için blizzard'ın pek hoşuna gitmicek :D
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 o ülkede savaş yanlıları olması "tüm yahudiler katildir" yaftasının yapıştırılmasına gerekçe midir? töbe
Öne çıkan mesajlar