Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ben Araştırdım Gerçekten Araştırdım bu fiyatını nereden veriyoruz yani demek istediğim BUY=i_bottle_orange,10 yaptık msla fiyatı ,10 Olan Yeremi Veriyoruz Yani 10 tanemi satıyor yoksa nasıl ya ben anlayamadım bi yardımcı olurmusunuz lütfen
LioN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 o orda kac adet olucagini belirler benim bildigim ama gercekden benimde fazla bilgim yok "," 'den sonra gelen adetidir.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Peki Fiyatını Nasıl Veriyoruz o biraz kafamı karıştırdı aslında SELL=i_lamb_leg,{2 24} diyen yere mi ? fiyatını veriyoruz yani
LioN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Fazla Bilgim yok demisdim...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bi Yardım Edebilecek birisi varmı ya arkadaşlar lütfen diyorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor işte olmuyor ne yapıcaz bi yardım edin şimdi deniyorum BUY=i_reag_garlic,{3 18} BUY=i_reag_ginseng,{3 18} buriyamı neriye yazıyoruz fiyatını kaç tane çıkacağını yoksa: SELL=i_potion_poison,{3 18} SELL=i_potion_cure,{3 18} buriyamı yazıyoruz neriye yazıyoruz ya kafam karıştı bi yardım ederseniz sevinirm lütfen
taz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 fiyatı oraya yazmıyon itemın kendi scriptine giriyosun orda value diye bi değer var onu değiştiriosun.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Items e girdim Item5 vardı ona da girdim mandrake diye arattırınca [ITEMDEF 018dd] //sprouting mandrake root (like the plant was pulled from the ground) DEFNAME=i_fruit_mandrake TYPE=t_reagent_raw TDATA1=i_crop_mandrake VALUE=1 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Alchemist DESCRIPTION=Mandrake Root (Plant Form) DUPELIST=018de ON=@DCLICK SRC.NEWITEM=i_reag_mandrake_root SRC.ACT.BOUNCE REMOVE RETURN 1 böyle birşey varr bak value değiştirilmeden de bi tane alchemist çıkarttığımda Mandrakenin orda value=1 yazıyor ya alchemist vendoru çıktığında mandrakeye bakıyorum orda 3 GP fiyatları oradan değişmiyorki ? ne yaPmalıyım ba$ka yol yokmu bi yardım PLs
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Arkadaşlar Allah aşkına bi cvp verin ya monitöre bakıp F5 e basıp duruyorum bi allahın kulu yardım etsin nereden yapıcam şimdi anlamadım yaa yapıyorum yapıyorum olmuyor işte ne yapmalıyım Yapmak istediğim ; Kaçtane sattığını nereden yapıcam [1] Nereden fiyat koyuyoruz buda [2] bi yardım edin lütfen
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bi allahın kulu yardım etsin lütfen ya daha kaç kere yazıcam bi insan yardım ederse çok sevinirm
Xardas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 BUY=i_reag_garlic,{3 18} BUY=i_reag_ginseng,{3 18} bunlar vendorun alacağıdır ve rakamlarda ne nekadar alacağıdır sen value yi değiştirdikten sonra servere restart attın dimi normalde değişmesi lazım benim bildiğim kadarı ile[signature][hline]
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Şimdi bakın Şöyle birşey buy=i_potion_refresh,300 yaparsam 300 Olarakmı Gözükür ? birde [ITEMDEF 018dd] //sprouting mandrake root (like the plant was pulled from the ground) DEFNAME=i_fruit_mandrake TYPE=t_reagent_raw TDATA1=i_crop_mandrake VALUE=1 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Alchemist DESCRIPTION=Mandrake Root (Plant Form) DUPELIST=018de ON=@DCLICK SRC.NEWITEM=i_reag_mandrake_root SRC.ACT.BOUNCE REMOVE RETURN 1 Ordaki yani Value=1 Olan yere 5 yazsam reset atsam 5 GP mi Olacak o bi de 300 tanemi çıkacak ?
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Yarim saatte bir 'hadi ama yardim edin' diye mesaj atinca antipatik oluyorsun, yardim edesi gelmiyor insanin, aklinda olsun bir daha yapma bence. BUY=i_reag_ginseng,{3 18} Buradaki {3 18} 3 ile 18 arasinda random bir deger demek, orada virgulden sonra gelen kisim ya direk sayidir, ya da {3 18} gibi random deger belirtir, fiyatla alakasi yok. Item scriptlerinde VALUE kismindan belirlenir fiyat, ama sen oraya 500 yazarsan o 500den satmaz, biraz karla satip, biraz zararla alir. (%18 idi galiba, value=100 dediysen 118'den satip 82'den aliyor mesela, tami tamina ayni degerden degil)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 KDV'nin tarihçesi :)[signature][hline]
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Aklimda %18 diye kalmis, yazarken kdv'nin de 18 oldugu gelmemisti aklima, belki oradan cagrisim yapmistir :) Debug amaciyla birseye 100 value verip deneyin iste.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
taz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yardımlara inanmayan genç... 'value değil bilmionuz siz yardım plzzzz' :p[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
Öne çıkan mesajlar