Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vendor Scpsi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Araştırdım Gerçekten Araştırdım bu fiyatını nereden veriyoruz yani demek istediğim

BUY=i_bottle_orange,10

yaptık msla fiyatı ,10 Olan Yeremi Veriyoruz Yani 10 tanemi satıyor yoksa nasıl ya ben anlayamadım bi yardımcı olurmusunuz lütfen
Mesaj tarihi:
o orda kac adet olucagini belirler benim bildigim ama gercekden benimde fazla bilgim yok "," 'den sonra gelen adetidir.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Fazla Bilgim yok demisdim...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Bi Yardım Edebilecek birisi varmı ya arkadaşlar lütfen diyorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor işte olmuyor ne yapıcaz bi yardım edin şimdi deniyorum

BUY=i_reag_garlic,{3 18}
BUY=i_reag_ginseng,{3 18}

buriyamı neriye yazıyoruz fiyatını kaç tane çıkacağını

yoksa:

SELL=i_potion_poison,{3 18}
SELL=i_potion_cure,{3 18}

buriyamı yazıyoruz neriye yazıyoruz ya kafam karıştı bi yardım ederseniz sevinirm lütfen
Mesaj tarihi:
fiyatı oraya yazmıyon
itemın kendi scriptine giriyosun
orda value diye bi değer var
onu değiştiriosun.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
Items e girdim Item5 vardı ona da girdim mandrake diye arattırınca

[ITEMDEF 018dd]
//sprouting mandrake root (like the plant was pulled from the ground)
DEFNAME=i_fruit_mandrake
TYPE=t_reagent_raw
TDATA1=i_crop_mandrake
VALUE=1
CATEGORY=Items by Professions
SUBSECTION=Alchemist
DESCRIPTION=Mandrake Root (Plant Form)
DUPELIST=018de

ON=@DCLICK
SRC.NEWITEM=i_reag_mandrake_root
SRC.ACT.BOUNCE
REMOVE
RETURN 1

böyle birşey varr bak value değiştirilmeden de bi tane alchemist çıkarttığımda Mandrakenin orda value=1 yazıyor ya alchemist vendoru çıktığında mandrakeye bakıyorum orda 3 GP fiyatları oradan değişmiyorki ?

ne yaPmalıyım ba$ka yol yokmu bi yardım PLs
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Allah aşkına bi cvp verin ya monitöre bakıp F5 e basıp duruyorum bi allahın kulu yardım etsin nereden yapıcam şimdi anlamadım yaa yapıyorum yapıyorum olmuyor işte ne yapmalıyım
Yapmak istediğim ;
Kaçtane sattığını nereden yapıcam [1]

Nereden fiyat koyuyoruz buda [2]

bi yardım edin lütfen
Mesaj tarihi:
BUY=i_reag_garlic,{3 18}

bunlar vendorun alacağıdır ve rakamlarda ne nekadar alacağıdır sen value yi değiştirdikten sonra servere restart attın dimi normalde değişmesi lazım benim bildiğim kadarı ile[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Şimdi bakın Şöyle birşey

buy=i_potion_refresh,300

yaparsam 300 Olarakmı Gözükür ?

birde

[ITEMDEF 018dd]
//sprouting mandrake root (like the plant was pulled from the ground)
DEFNAME=i_fruit_mandrake
TYPE=t_reagent_raw
TDATA1=i_crop_mandrake
VALUE=1
CATEGORY=Items by Professions
SUBSECTION=Alchemist
DESCRIPTION=Mandrake Root (Plant Form)
DUPELIST=018de

ON=@DCLICK
SRC.NEWITEM=i_reag_mandrake_root
SRC.ACT.BOUNCE
REMOVE
RETURN 1

Ordaki yani
Value=1 Olan yere 5 yazsam reset atsam 5 GP mi Olacak o bi de 300 tanemi çıkacak ?
Mesaj tarihi:
Yarim saatte bir 'hadi ama yardim edin' diye mesaj atinca antipatik oluyorsun, yardim edesi gelmiyor insanin, aklinda olsun bir daha yapma bence.

Buradaki {3 18} 3 ile 18 arasinda random bir deger demek, orada virgulden sonra gelen kisim ya direk sayidir, ya da {3 18} gibi random deger belirtir, fiyatla alakasi yok.

Item scriptlerinde VALUE kismindan belirlenir fiyat, ama sen oraya 500 yazarsan o 500den satmaz, biraz karla satip, biraz zararla alir. (%18 idi galiba, value=100 dediysen 118'den satip 82'den aliyor mesela, tami tamina ayni degerden degil)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
yardımlara inanmayan genç...
'value değil bilmionuz siz yardım plzzzz'
:p[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
  • Yeni Oluştur...