Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vendor Scpsi

Cheronimo

Öne çıkan mesajlar

o orda kac adet olucagini belirler benim bildigim ama gercekden benimde fazla bilgim yok "," 'den sonra gelen adetidir.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla Bilgim yok demisdim...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bi Yardım Edebilecek birisi varmı ya arkadaşlar lütfen diyorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor işte olmuyor ne yapıcaz bi yardım edin şimdi deniyorum

BUY=i_reag_garlic,{3 18}
BUY=i_reag_ginseng,{3 18}

buriyamı neriye yazıyoruz fiyatını kaç tane çıkacağını

yoksa:

SELL=i_potion_poison,{3 18}
SELL=i_potion_cure,{3 18}

buriyamı yazıyoruz neriye yazıyoruz ya kafam karıştı bi yardım ederseniz sevinirm lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Items e girdim Item5 vardı ona da girdim mandrake diye arattırınca

[ITEMDEF 018dd]
//sprouting mandrake root (like the plant was pulled from the ground)
DEFNAME=i_fruit_mandrake
TYPE=t_reagent_raw
TDATA1=i_crop_mandrake
VALUE=1
CATEGORY=Items by Professions
SUBSECTION=Alchemist
DESCRIPTION=Mandrake Root (Plant Form)
DUPELIST=018de

ON=@DCLICK
SRC.NEWITEM=i_reag_mandrake_root
SRC.ACT.BOUNCE
REMOVE
RETURN 1

böyle birşey varr bak value değiştirilmeden de bi tane alchemist çıkarttığımda Mandrakenin orda value=1 yazıyor ya alchemist vendoru çıktığında mandrakeye bakıyorum orda 3 GP fiyatları oradan değişmiyorki ?

ne yaPmalıyım ba$ka yol yokmu bi yardım PLs
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Allah aşkına bi cvp verin ya monitöre bakıp F5 e basıp duruyorum bi allahın kulu yardım etsin nereden yapıcam şimdi anlamadım yaa yapıyorum yapıyorum olmuyor işte ne yapmalıyım
Yapmak istediğim ;
Kaçtane sattığını nereden yapıcam [1]

Nereden fiyat koyuyoruz buda [2]

bi yardım edin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bakın Şöyle birşey

buy=i_potion_refresh,300

yaparsam 300 Olarakmı Gözükür ?

birde

[ITEMDEF 018dd]
//sprouting mandrake root (like the plant was pulled from the ground)
DEFNAME=i_fruit_mandrake
TYPE=t_reagent_raw
TDATA1=i_crop_mandrake
VALUE=1
CATEGORY=Items by Professions
SUBSECTION=Alchemist
DESCRIPTION=Mandrake Root (Plant Form)
DUPELIST=018de

ON=@DCLICK
SRC.NEWITEM=i_reag_mandrake_root
SRC.ACT.BOUNCE
REMOVE
RETURN 1

Ordaki yani
Value=1 Olan yere 5 yazsam reset atsam 5 GP mi Olacak o bi de 300 tanemi çıkacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yarim saatte bir 'hadi ama yardim edin' diye mesaj atinca antipatik oluyorsun, yardim edesi gelmiyor insanin, aklinda olsun bir daha yapma bence.

BUY=i_reag_ginseng,{3 18}

Buradaki {3 18} 3 ile 18 arasinda random bir deger demek, orada virgulden sonra gelen kisim ya direk sayidir, ya da {3 18} gibi random deger belirtir, fiyatla alakasi yok.

Item scriptlerinde VALUE kismindan belirlenir fiyat, ama sen oraya 500 yazarsan o 500den satmaz, biraz karla satip, biraz zararla alir. (%18 idi galiba, value=100 dediysen 118'den satip 82'den aliyor mesela, tami tamina ayni degerden degil)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...