Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ben Araştırdım Gerçekten Araştırdım bu fiyatını nereden veriyoruz yani demek istediğim BUY=i_bottle_orange,10 yaptık msla fiyatı ,10 Olan Yeremi Veriyoruz Yani 10 tanemi satıyor yoksa nasıl ya ben anlayamadım bi yardımcı olurmusunuz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 o orda kac adet olucagini belirler benim bildigim ama gercekden benimde fazla bilgim yok "," 'den sonra gelen adetidir.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Peki Fiyatını Nasıl Veriyoruz o biraz kafamı karıştırdı aslında SELL=i_lamb_leg,{2 24} diyen yere mi ? fiyatını veriyoruz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Fazla Bilgim yok demisdim...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bi Yardım Edebilecek birisi varmı ya arkadaşlar lütfen diyorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor işte olmuyor ne yapıcaz bi yardım edin şimdi deniyorum BUY=i_reag_garlic,{3 18} BUY=i_reag_ginseng,{3 18} buriyamı neriye yazıyoruz fiyatını kaç tane çıkacağını yoksa: SELL=i_potion_poison,{3 18} SELL=i_potion_cure,{3 18} buriyamı yazıyoruz neriye yazıyoruz ya kafam karıştı bi yardım ederseniz sevinirm lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 fiyatı oraya yazmıyon itemın kendi scriptine giriyosun orda value diye bi değer var onu değiştiriosun.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Items e girdim Item5 vardı ona da girdim mandrake diye arattırınca [ITEMDEF 018dd] //sprouting mandrake root (like the plant was pulled from the ground) DEFNAME=i_fruit_mandrake TYPE=t_reagent_raw TDATA1=i_crop_mandrake VALUE=1 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Alchemist DESCRIPTION=Mandrake Root (Plant Form) DUPELIST=018de ON=@DCLICK SRC.NEWITEM=i_reag_mandrake_root SRC.ACT.BOUNCE REMOVE RETURN 1 böyle birşey varr bak value değiştirilmeden de bi tane alchemist çıkarttığımda Mandrakenin orda value=1 yazıyor ya alchemist vendoru çıktığında mandrakeye bakıyorum orda 3 GP fiyatları oradan değişmiyorki ? ne yaPmalıyım ba$ka yol yokmu bi yardım PLs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Arkadaşlar Allah aşkına bi cvp verin ya monitöre bakıp F5 e basıp duruyorum bi allahın kulu yardım etsin nereden yapıcam şimdi anlamadım yaa yapıyorum yapıyorum olmuyor işte ne yapmalıyım Yapmak istediğim ; Kaçtane sattığını nereden yapıcam [1] Nereden fiyat koyuyoruz buda [2] bi yardım edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bi allahın kulu yardım etsin lütfen ya daha kaç kere yazıcam bi insan yardım ederse çok sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 BUY=i_reag_garlic,{3 18} BUY=i_reag_ginseng,{3 18} bunlar vendorun alacağıdır ve rakamlarda ne nekadar alacağıdır sen value yi değiştirdikten sonra servere restart attın dimi normalde değişmesi lazım benim bildiğim kadarı ile[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Şimdi bakın Şöyle birşey buy=i_potion_refresh,300 yaparsam 300 Olarakmı Gözükür ? birde [ITEMDEF 018dd] //sprouting mandrake root (like the plant was pulled from the ground) DEFNAME=i_fruit_mandrake TYPE=t_reagent_raw TDATA1=i_crop_mandrake VALUE=1 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Alchemist DESCRIPTION=Mandrake Root (Plant Form) DUPELIST=018de ON=@DCLICK SRC.NEWITEM=i_reag_mandrake_root SRC.ACT.BOUNCE REMOVE RETURN 1 Ordaki yani Value=1 Olan yere 5 yazsam reset atsam 5 GP mi Olacak o bi de 300 tanemi çıkacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Yarim saatte bir 'hadi ama yardim edin' diye mesaj atinca antipatik oluyorsun, yardim edesi gelmiyor insanin, aklinda olsun bir daha yapma bence. BUY=i_reag_ginseng,{3 18} Buradaki {3 18} 3 ile 18 arasinda random bir deger demek, orada virgulden sonra gelen kisim ya direk sayidir, ya da {3 18} gibi random deger belirtir, fiyatla alakasi yok. Item scriptlerinde VALUE kismindan belirlenir fiyat, ama sen oraya 500 yazarsan o 500den satmaz, biraz karla satip, biraz zararla alir. (%18 idi galiba, value=100 dediysen 118'den satip 82'den aliyor mesela, tami tamina ayni degerden degil)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 KDV'nin tarihçesi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Aklimda %18 diye kalmis, yazarken kdv'nin de 18 oldugu gelmemisti aklima, belki oradan cagrisim yapmistir :) Debug amaciyla birseye 100 value verip deneyin iste.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yardımlara inanmayan genç... 'value değil bilmionuz siz yardım plzzzz' :p[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar