Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişiselden dev yazı dizisi , Bölüm 4: Aldatılmak

Dynun

Öne çıkan mesajlar

said:
1.kendini seviyosan verilmez. onu kendinden daha çok seviyosan verilir, 2. de verilir 9002. de.

Bu kız olabilir

said:
7.vermedim ama değeceğine inanırsam veririm

Bu arkadaş da uyumlu olmaya çalışmış. Ama yalan canım yok öyle bişey.

Aldatıldıktan sonra ayrılmayan eleman genelde köpek oluyor sevgilisine. Ben bunu gördüm, sevmediğim bi adam olmasına rağmen üzüldüm gittim konuştum hatta. Sonu daha bi hüsran oldu onun için. Da bu tür adam üçtür beştir, zaten sayısı da fazla olmasın soyları tükensindir

Ben yatıyorum fulfors geyiğe devam edebilersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Bir hatundan farklı bir şey duyun o zaman , bence üstüne müthiş bir şekilde atlayan bir hiç erkeğin hayır diyemeyeceği inancı içindeyim , ha bu erkekler pu kaka anlamında değil %99 böyle olduğunu düşünüyorum ve açıkçası muhtemelen affederim

Ha bazı durumlar olur adam sırf kullanmak için benimledir ve ben bunun farkında değilimdir de aldatma olayıyla öğrenmişimdir bunu ve çeşitli şeyler olmuştur ha o zaman keserim alakamı olur biter
Sosyal ağlarda paylaş

ghost_boo said:
Bir hatundan farklı bir şey duyun o zaman , bence üstüne müthiş bir şekilde atlayan bir hiç erkeğin hayır diyemeyeceği inancı içindeyim , ha bu erkekler pu kaka anlamında değil %99 böyle olduğunu düşünüyorum ve açıkçası muhtemelen affederim

Ha bazı durumlar olur adam sırf kullanmak için benimledir ve ben bunun farkında değilimdir de aldatma olayıyla öğrenmişimdir bunu ve çeşitli şeyler olmuştur ha o zaman keserim alakamı olur biter

seni seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...