burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 daha yeni başlıyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 trollemeyin lan, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 çok çabuk bitio bu topicler yahu.biraz ağırdan alın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 tröl değil yahu hislerimle oynandı apaçık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 said: 1.kendini seviyosan verilmez. onu kendinden daha çok seviyosan verilir, 2. de verilir 9002. de. Bu kız olabilir said: 7.vermedim ama değeceğine inanırsam veririm Bu arkadaş da uyumlu olmaya çalışmış. Ama yalan canım yok öyle bişey. Aldatıldıktan sonra ayrılmayan eleman genelde köpek oluyor sevgilisine. Ben bunu gördüm, sevmediğim bi adam olmasına rağmen üzüldüm gittim konuştum hatta. Sonu daha bi hüsran oldu onun için. Da bu tür adam üçtür beştir, zaten sayısı da fazla olmasın soyları tükensindir Ben yatıyorum fulfors geyiğe devam edebilersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 7 benim. eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 7 sensin eki eki de ... eheheheheheh. o değil şükrüyle aynı fikirdeyim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 dasaa videoya +rep. ama scarlett johansson u tercih ederim adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Jessica Alba'dan soğudum. NEBAKIYONLAN demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 2 numara hollandalı (diyecektim ki sonradan erkek olduğunu gördüm postu doğru düzgün okumadan sazanlayınca böyle oldu afedersiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 seksim yoksa veririm, bulduktan sonra döner tekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Jessica çirkinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Çarpılırsın,söylemedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 gelin itiraf edelim jesicca çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 fede said: gelin itiraf edelim jesicca çirkin hangısı alba biel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 biele laf yok abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 konu sapıtmış düzgün cevap verelim mümkünatı yok. saçma saçma "ama hata yaptım seni seviyorum" filan derse gerçekten çakabilirim bi tane, kıza vurulmaz falan dinlemem, agresifleşirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 erkekler 2. şans derken "ya benimsin ya toprağın" cümlesindeki 2. den bahsetmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 erkek adam affeder tabi ki. zira kendin yapınca bunu koz olarak kullanacaksın :P (nası bi ilişki oldu lan bu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aldatmış hatundan anca fuckbuddy olur ilerki zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bi de şey var fuck buddy, fuck buddy holding meee be my reminder here that I am not alooone in. fuck buddy, fuck buddy holding mee feeling eternal all this pain is an illusion! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Bir hatundan farklı bir şey duyun o zaman , bence üstüne müthiş bir şekilde atlayan bir hiç erkeğin hayır diyemeyeceği inancı içindeyim , ha bu erkekler pu kaka anlamında değil %99 böyle olduğunu düşünüyorum ve açıkçası muhtemelen affederim Ha bazı durumlar olur adam sırf kullanmak için benimledir ve ben bunun farkında değilimdir de aldatma olayıyla öğrenmişimdir bunu ve çeşitli şeyler olmuştur ha o zaman keserim alakamı olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ghost_boo said: Bir hatundan farklı bir şey duyun o zaman , bence üstüne müthiş bir şekilde atlayan bir hiç erkeğin hayır diyemeyeceği inancı içindeyim , ha bu erkekler pu kaka anlamında değil %99 böyle olduğunu düşünüyorum ve açıkçası muhtemelen affederim Ha bazı durumlar olur adam sırf kullanmak için benimledir ve ben bunun farkında değilimdir de aldatma olayıyla öğrenmişimdir bunu ve çeşitli şeyler olmuştur ha o zaman keserim alakamı olur biter seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar