Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Topraklarımızı da kabul edecekler. Kefenin yarısını yırttık, yarısı kaldı"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bırakın zurnanın son deliği bir adam, sanki bu ülkenin vatandaşı değil. Zaten seçilmiş bir insansın hadi birşeyler yap elinde imkanlarında varken. Zamanında hatalar yapıldı evet ama şimdi herkes sağduyulu olma zorunda.

Birlik beraberlik mesajları verin, zaten ortada bir ülke var, TC kimliğine sahip herkes eşit ve eşit olmalı bunun kavgasını vereceğine gidip bölünmekden bahsetmek neye çözüm getirir ?
Mesaj tarihi:
Sen bu ülkede ekmek yiyor ve kimliğinde T.C yazıyorsa, orada farklı bir devlet isteme ve benim dilim Kürtçe dir demeye hakkın yok.

Gitmek isteyenler cözümü cok uzakta aramasınlar. az biraz 40 50km asagı insanlar kuzey ırak var oraya gidebilirler.
Mesaj tarihi:
bak kardeşim, sen iddia ediyorsun diye dünyanın senin her söylediğine tartışmadan katılmasını bekleyemezsin.ayrıca başkalarının nickini kullanmak da iyi bir şey değil.
Mesaj tarihi:
@rahan
kurtulus savası sırasında ataturk'un kurtlere ozerklik sozu verdigini duymustum bi yerde. ne kadar dogru bilemiyorum ama 1925 deki ayaklanma bunla alakalı olabilir
Mesaj tarihi:
çok sistemli hareket ediyorlar ama onlara karşı aynı sistemli şekilde hareket hiçbir zaman yapılamadı. hep mazlumu oynayarak, hep sakince, hep planlı hareketlerle geldiler. büyük ihtimalle dediklerini de gerçekleştirecekler.

tüm bunların hepsi hak ile hukuk ile alakalı değil, hepsi amaçladıkları için zaten.
Mesaj tarihi:
Rahan said:
bak kardeşim, sen iddia ediyorsun diye dünyanın senin her söylediğine tartışmadan katılmasını bekleyemezsin.ayrıca başkalarının nickini kullanmak da iyi bir şey değil.
peki özür dilerim
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
haklılar sonuna kadar
çerkez tv
laz tv
hepsi açılmalı bence

Devletin kendi kontrolunde ki Tv sonuçta bu ama kürt dili ve edebiyatı bölümü nedir ya. Öküz olmak lazım boyle bir bölüm açmak için. O bölüme iddia ediyorum sadece pkk'lılar istanbul üniversitesinde belli bir yer edinmek için okuyacaktır. Ne iş imkanı var ne başka birşey o bölümde okumanin tek bir amacı olabilir
Mesaj tarihi:
televizyonun dili veya halkın konuştuğu dil mühim değildir devlet için. Devlet her etnik gruba eşit uzaklıkta durmak zorundadır. özel sektör istediği gibi istediği dilde yayın yapabilir ve devlet sadece bunu denetlemekle yükümlüdür. öte yandan uydu teknolojisi ile her kanal her yerden izlenebilmektedir. devletçilik ilkesinin global ekonomide anlamını yitirdiğini unutmamak gerekir. her etnik gruba ayrı kanal açmak abestir. niye devletten devamlı bir babacanlık, baba kucağı bekliyorsunuz anlamıyorum?
Mesaj tarihi:
Yani uzun uzun anlattığımız buydu.Terörle hak elde edildiğine inanılıyorsa terör bitmez.Her zaman daha fazlası vardır.Ama yok terörün, dinin siyaseten kullanılması demokratik sayılıyor bu ülkede.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
çok sistemli hareket ediyorlar ama onlara karşı aynı sistemli şekilde hareket hiçbir zaman yapılamadı. hep mazlumu oynayarak, hep sakince, hep planlı hareketlerle geldiler. büyük ihtimalle dediklerini de gerçekleştirecekler.

tüm bunların hepsi hak ile hukuk ile alakalı değil, hepsi amaçladıkları için zaten.

Yavaş gerçekleştirsinler.
Mesaj tarihi:
hayir yani hepsini gectim, parcalanmanin baslangicidir TRT 6.

cerkez de kanal ister, laz da kanal ister, rum da kanal ister.. hepsinin de hakkidir? devlet nasil olur da etnik-kor olmasi gerekirken tum vatandaslarin vergisiyle isletilen bir kurumu, tek bir etnik koken icin calistirip, o etnik koken icin harcama yapabilir.

turkiye'nin kurde de, turke de, cerkeze de, ruma da "bana ne abicim sizin etnik kimliginizden, ben sadece bunu baski altinda kalmadan yasamanizi guvenceye alirim, siz hepiniz gozumde turk milletinin esit birer uyesisiniz" demesi gerekirken, yaptigina bak. "gidin baskasinin degerlerine saygisizlik etmeden kendi imkanlarinizla (yani kendi ozel kanalinizla mesela bu durumda) naparsaniz yapin, sadece bolucu faaliyet gostermeyin" dir bu olayin tek cozumu.

angut herifler
Mesaj tarihi:
Sana ironik. Liberallik sonuçta herkese fazlaca özgürlük sağlamaktır. Ve evet kürtçe kanal açmak ülkedeki bazı vatandaşların özgürlüğünü arttırır.
Mesaj tarihi:
ulan seçim kazanıcam diye 3-5 oy alcam diye ülkenin için ettin tayyip. tayyip ve cemaati, her ne kadar hiç ümidim olmasa da, oldu da kendisinden sonra vatansever birileri gelirse başa kaçacak delik bulamaz kendine bu ülke de şu yaptıklarından sonra.
Mesaj tarihi:
T.C. dağlarında, elinde silahla ne işi varmış pek masum halkının acaba?

TRT 6 verdik diye parçalanma vs olmaz, saçmalamayın. Maksat devlet kontrolündeki yayınları izlesinler. Ha tabi daha çok kuduruyorlar, boş boş havlıyorlar np.

@ Masticore

meh. kürt dili edebiyatı açsınlar abi ne olacak. 2 sene sonra kapanır zaten ilgisizlikten. ne alakası var bu tiplerin okumayla. Bir dönem de hatırlarsınız Kürtçe Kurslar açılmıştı da ne yaygara kopmuştu, alayı gg oldu işte.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
hayir yani hepsini gectim, parcalanmanin baslangicidir TRT 6.

cerkez de kanal ister, laz da kanal ister, rum da kanal ister.. hepsinin de hakkidir? devlet nasil olur da etnik-kor olmasi gerekirken tum vatandaslarin vergisiyle isletilen bir kurumu, tek bir etnik koken icin calistirip, o etnik koken icin harcama yapabilir.

turkiye'nin kurde de, turke de, cerkeze de, ruma da "bana ne abicim sizin etnik kimliginizden, ben sadece bunu baski altinda kalmadan yasamanizi guvenceye alirim, siz hepiniz gozumde turk milletinin esit birer uyesisiniz" demesi gerekirken, yaptigina bak. "gidin baskasinin degerlerine saygisizlik etmeden kendi imkanlarinizla (yani kendi ozel kanalinizla mesela bu durumda) naparsaniz yapin, sadece bolucu faaliyet gostermeyin" dir bu olayin tek cozumu.

angut herifler

eh işte onların suçu 10ar 10ar çocuk yapmamaları
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
siz hepiniz gozumde turk milletinin esit birer uyesisiniz" demesi gerekirken

faşizm böyle afili paketlerde gizlendiğinde ne kadar da tatlı oluyor değil mi. asimilasyoncu ulusalcı faşikler hepinizin kökünü kazıcaz. ah yitip giden..
  • Yeni Oluştur...