Tron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kafamı kurcalıyan bir şey var! çıktı alırken kağıdın kenarlarını (yarım santim kadar) basmıyor. sonrasında o kenarları temizlemek gerekiyor herhalde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 evet ve oranların şaşmaması için auto center & rotate i tikleyin yazıodu bi yerlerde onu da unutma. bakalım yarın yukarda yazdığımın ufak bi denemesini yapıcam. fotoları koyarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Tron said: kafamı kurcalıyan bir şey var! çıktı alırken kağıdın kenarlarını (yarım santim kadar) basmıyor. sonrasında o kenarları temizlemek gerekiyor herhalde dimi? Kadıköy'de cemil copy falan var. Tahminimce istanbulda büssürü yerde var böyle yerler ve a4'ü 75 kuruşa basıyorlar. Ayrıca adamlara ben büssürü baskı yapıyorum. Diyorum temizlermisiniz artanları. O beyaz yerleri hallediyorlar hemen. Hatta bunda hepsi belli olduğu için bir makineyle hepsini birden biçerler. Süper teknoloji lan. Kullanın sizde (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Üst üste post olacak ama oldu ve böyle bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 arkadaşlar bu olay pdf çıkış alırken de oluyormuş az önce keşfettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ya bu rasterbator'ladığınız resimleri hangi tip kağıda (boyut ve kağıt cinsi) bastırıyorsunuz ve neyle yapıştırıyorsunuz duvarınıza? burdan güzel görünüyor ben de düşünüyorum odama böyle birşeyler yapmayı... edit: ve ayrıca nasıl bu kadar düzgün ve simetrik yapıştırabiliyorsunuz her bir kareyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 a4 ve uhu stick midir nedir sakız gibi onunla olur da simetri olayını ben de merak ediyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Gkgokhan said: Üst üste post olacak ama oldu ve böyle bişi oldu. ehe, güzel olmuş güzel.. ama o bantlar yalan olur söyliim.. bak sticker aldım ve her biri yaklaşık 1kg mi ne taşıyabiliyordu (üstünde öle yazıyordu ve pahalıydı fln). sağlam bişidi yani hemde 4 tanesi falan ortak tutuyordu 1 sayfayı ama gel gör ki 6 ay sonra tekeer tekeer döküldüler. yani duvarı kaldırdılar, kağıttan ayrıldılar falan. bant yerine daha sağlam bir yöntem bul. hadi hayırlı olsun. başkaları da koysun ya yapın abi çok kool sadf Tron said: kafamı kurcalıyan bir şey var! çıktı alırken kağıdın kenarlarını (yarım santim kadar) basmıyor. sonrasında o kenarları temizlemek gerekiyor herhalde dimi? o olay daha güzel bi hava veriyor böle daha bi şekil duruyor aralarda boşluk kalınca ama onu kenar boşluğu gibi bi özellikle kapatabiliyordun öle hatırlıyorum biraz kurcala programı edit: evet tutoya bak 5. bölümde tik atılacak bi bölüm var ordan kapanması lazım @zokarto, fastreloader düzgün yapıştırmaya kasıcaksınız abi fazla zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Direk rasterbator dosuyorum, ellerin dert gormesin Eve gidip hazirlicam simdi laptopta, sonra da ofisteki yazicidan basarim euhe. Insallah mac versiyonu vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 şöle bişi yaptım bende bu tual olayını denemek için ama daha fazlası biraz tuzlu kacıcak gibi geldi. boş vakit bulamıyorum tuto hazırlıcam en kısa zamanda tual için. evet işçiliğim biraz kötü sanırım :/ps. faber ın hamur yapıştırıcılarını kullandım cercevenin ağırlığı filan da gayet iyi şekilde tutuyo, önerilir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Kaç papele mal oldu, malzemeleri sağ baştan sayarsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben de şöyle bir şey yaptım salon duvarına. saol razz. yarısında kartuş doldurmak zorunda kaldım bir kaç fotoğraf kağıdı da boşa gitti :p bantla yapıştırdım şimdilik ama dayanmaz gibi duruyor. napsam acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 DoruK sen fotoğraf olarak mı çıkarttın? güzel olmuş seninki de. Bantla olmaz ama. @Aegean abi sadece 2 tane mi çıkarttın test için.. öle çok uğraştırır bide ama daha güzel olur tabi. aslında basıcan parayı hepsini çerçevelettircen, ne yapıştırma derdi kalcak ne eskime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 şöyle alalım efem sizi --> tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fotoğraf olarak derken? 1200x1600lük resim işte. yapıştırmak için ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 resimlerle az oynaşmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 resimlerden 4 aylık hamileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fotoğraf kağıdım boşa gitti demişinde ben yazıcıdan fotoğraf kağıdına çıkarttın sandım.. kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 salaksın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 razzRaziel said: fotoğraf kağıdım boşa gitti demişinde ben yazıcıdan fotoğraf kağıdına çıkarttın sandım.. kk niye ananı mı siktiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 razzRaziel said: fotoğraf kağıdım boşa gitti demişinde ben yazıcıdan fotoğraf kağıdına çıkarttın sandım.. kkfotoğraf kağıdı kullandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 safasffsa güncel başlıklar troll team iş başında, eğlencede sınır tanımıyosunuz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 komik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 benim senin yaşında çocuğum var genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkadi Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 tamam çok güzel programda inirdik ama çalışmıyor bu nelet elet çalışanı varsa alabilirik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar