Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resimlerle oynaşmak -ultimate tutorial-

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Tron said:
kafamı kurcalıyan bir şey var! çıktı alırken kağıdın kenarlarını (yarım santim kadar) basmıyor. sonrasında o kenarları temizlemek gerekiyor herhalde dimi?

Kadıköy'de cemil copy falan var. Tahminimce istanbulda büssürü yerde var böyle yerler ve a4'ü 75 kuruşa basıyorlar. Ayrıca adamlara ben büssürü baskı yapıyorum. Diyorum temizlermisiniz artanları. O beyaz yerleri hallediyorlar hemen. Hatta bunda hepsi belli olduğu için bir makineyle hepsini birden biçerler. Süper teknoloji lan. Kullanın sizde (:D
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu rasterbator'ladığınız resimleri hangi tip kağıda (boyut ve kağıt cinsi) bastırıyorsunuz ve neyle yapıştırıyorsunuz duvarınıza?

burdan güzel görünüyor ben de düşünüyorum odama böyle birşeyler yapmayı...

edit: ve ayrıca nasıl bu kadar düzgün ve simetrik yapıştırabiliyorsunuz her bir kareyi?
Sosyal ağlarda paylaş

Gkgokhan said:
Üst üste post olacak ama oldu ve böyle bişi oldu.

ehe, güzel olmuş güzel.. ama o bantlar yalan olur söyliim.. bak sticker aldım ve her biri yaklaşık 1kg mi ne taşıyabiliyordu (üstünde öle yazıyordu ve pahalıydı fln). sağlam bişidi yani hemde 4 tanesi falan ortak tutuyordu 1 sayfayı ama gel gör ki 6 ay sonra tekeer tekeer döküldüler. yani duvarı kaldırdılar, kağıttan ayrıldılar falan. bant yerine daha sağlam bir yöntem bul. hadi hayırlı olsun.

başkaları da koysun ya yapın abi çok kool sadf

Tron said:
kafamı kurcalıyan bir şey var! çıktı alırken kağıdın kenarlarını (yarım santim kadar) basmıyor. sonrasında o kenarları temizlemek gerekiyor herhalde dimi?

o olay daha güzel bi hava veriyor böle daha bi şekil duruyor aralarda boşluk kalınca ama onu kenar boşluğu gibi bi özellikle kapatabiliyordun öle hatırlıyorum biraz kurcala programı
edit: evet tutoya bak 5. bölümde tik atılacak bi bölüm var ordan kapanması lazım

@zokarto, fastreloader
düzgün yapıştırmaya kasıcaksınız abi fazla zor değil
Sosyal ağlarda paylaş

şöle bişi yaptım bende bu tual olayını denemek için ama daha fazlası biraz tuzlu kacıcak gibi geldi. boş vakit bulamıyorum tuto hazırlıcam en kısa zamanda tual için. evet işçiliğim biraz kötü sanırım :/

ps. faber ın hamur yapıştırıcılarını kullandım cercevenin ağırlığı filan da gayet iyi şekilde tutuyo, önerilir. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...