SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 lanet olsun böyle derse lan ne gıcık birşey hadi doğrunun analitiği iyi de nokta da neyse dönemin ortasında çemberin analitiği de eklendi öss'ye okul da işliyor o yüzden koyucam ya
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu arada gad bıles ekol hoca
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 babalitik geometri bekliyordum ben
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 emre anlat bana analitik :'(
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 çember kolaymış yine de doğru demetidir açıortaydır hay!
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 analitik kimya var bir de. birçok gencin hayatını söndürdü.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 severdim ben bu dersi, hiç bi formülünü bilmesem de severdim
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 açıortay'da bişi yok demeti bilmiyorum okulu bilmem pek takip etmiyorum da bakalım dersanede göstersinler bi o zaman anlarız aslında zor konuların eklenmesi iyi olmuş olabilir, daha iyi çalışırsan ve daha zekisen mesela biraz daha çok kişiyi geçebilirsin. Bu mantıkla bakıp asılmak lazım işte =p deveyi güdecez kaçış yok. ben hazırlasam öss'yi. o 3 sorudan 2'sini falan çok formüle gerek duyulmayacak kısmen saf geometriyle yapılabilcek sorular koyar 3üncüde kastırırdım formüllüsünden8-)
archraz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kolay dersti be..formülde yerine koy tamam işte..
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Pre-calculus'ten sonra lisenin en zevkli olayıdır la analitik geometri. ha bir de lise 3 fiziği eğlenceliydi, atom fiziği kısmı. bir de organik kimya güzeldi zevkliydi. analitik güzeldir sonuç olarak çalış yaparsın. evet yaparsın.
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 lisedeyken analitiği veremeseydim mezun olamıyordum lanet olsun analitik geometriye.Zaten normalinden anlamıyorduk haha
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ilk sınavından 10 kurtarma sınavından 8 almıştım son sene çözebildim
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ya fazla x y girince sapıtıyorum ben 2 denklem yok bunların araları falan yok ya koyiim
Öne çıkan mesajlar