Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 8.15 finalmiydi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 scrubsın şimdiye kadar hiç bayan bi bölümüne raslamadım ben yok 8 15 final değil, final 6 mayısta, son 3 bölüm kaldı, bundan sonraki 3. bölüm final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bahama Mama plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 big mama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 turk 4. en iyi surgeondu en son sonra nası en iyi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 o kadar 8 sezon çekmişler. über güzel bir son hazırlıyorlar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 5 mayıstaymış yeni bölüm :( wikipediada finalde ne olduğu yazıyo çok zor tutuyorum kendimi bakmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 wikipedia said: On April 16, 2009 Bill Lawrence wrote on the abc.com message boards that a season 9 of Scrubs was still "50/50."[55] As of April 20, 2009, ABC was billing the episode 'My Finale' as only a season finale and not a series finale.[56] On April 28, 2009 it was annouced that ABC was in talks to renew "Scrubs" for another year.[57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Peh. Baydı artık uzatmasalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yeni sezonda zach braff olmicak J.D.siz scrubsa da scrubs denmez bence carla da ayrılıcakmış neyse izleriz yine de.. adını değiştirselermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 çok güzeldi final. sezon finali değil bildiğin dizi finaliydi. devam edeceğini sanmam. zaten devam edebilecek şekilde de bitirmediler. çok güzeldi ama. janitor'un adını öğrendik sonunda. diziye gelip giden bütün önemli karakterleri de gördük. üzüldüm be bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bitmesine uzuldum, ama guzel bitti. devam etmesinler, spinoff gelirse gelsin yeni internlerle ama bunun ustune diziye devam etmek hic olmaz. bu arada scrubs: interns diye webisodelar cikmis, ve eren celeboglu diye biri yonetmis. Daha cok arastirinca, Scrubs'in yaraticisi bill lawrence'in yardimcisiymis ve hatta 5x14'u yonetmis. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ing altyazılar çıkmadı mı daha 17 18 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bence dah aiyi bitebilirdi janitor janitorın adı biraz daha seromoniyle söylenebilirdi... sonra başka birinin tony demesi ona hiç olmadı yani sonra coxla gerçekten sarılmadılar sadece J.D. sarıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 smash said: janitorın adı biraz daha seromoniyle söylenebilirdi... BaaL said: janitor'un adını öğrendik sonunda. janitorin adini ogrendigimiz nerden cikti? bildigimiz tek sey kendisini jdye x baska bi elemana da y diye tanitmis olmasi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 abi bitti... ağlıycam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Oh be bitti sonunda. Daha iyi olabilirmiş final. Bu arada Ted son sezonlarda iyice aştı kendini. Dizideki en bomba karakter. :) "Oh maaaan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 EAGLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 gözüm doldu be sondaki videoda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 evet o EAAAAAAAAAAGGGGGGLEEEEEEEEEEe süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ing altyazı çıkmadı daha öeh inat ettim izlemicem çıkana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Malesef ben de bitirdim sonunda, güzel bitti üzdü ama Brendan Fraser ın öldüğü bölüm kadar değil, hemen aklıma gelenler "ohh maaaan", "eagleeeeeees", "........ five", "bajingo"....... not : zach eğer burayı okuyorsan birşeyler yapmanın zamanı geldi artık, yeni dizi, film farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 böyle yıllardır izlediğim diziler bitince, kendi arkadaşımla vedalaşmış gibi üzülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ya imdb de 9. sezon var diye gösteriyo, var mı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 naraso said: ya imdb de 9. sezon var diye gösteriyo, var mı bilgisi olan ? 9. sezon gelecek. Zach Braff ve Sarah Chalke 6 bölümlük imzaladılar. Zach uzatır bence kontratı ama Sarah'ı bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar