Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Selamlar. 8. sezon bugün başlıyor. Son sezonları pek severek takip etmemiş olsam da merakla bekliyorum. İlk bölümün adı My Jerks. Hiç bahsedilmemiş. Haber vereyim dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 of bayadır takip etmiom direk 8 den başlasam çok mu sorun olur heheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 OFFF BASLIYO!! olur sorun, 7'i izle en azından 11 bolum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 oyy oyy bitti sanıyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 evet, 2 bolum pespese ile bu gece basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yarın sabah izleyebiliriz anca heralde ya, olsun hiç görememekten iyidir. bide bildiim kadarıyla olayların kronolojik sırası şöyle, önce 7. sezon son dendi, ardından grev girince yarıda kaldı, 7. sezonun kalan bölümleri dvd de yayınlancak dendi önce, sonra ondan da vazgeçilip 8. sezonu cekmeye karar verdiler. iyi oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 mizahın geldiği son nokta bu dizidir abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 şimdi izledim, courtney cox katılmış kadroya, baya da gitmiş yani. öyle psyched değilim ama mutluyum geri geldii için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 cok super yapmıslar cok beyendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 cnbc de kaçıncı sezonda bu meret ya 4mü 5mi? kalan sezonları çekimde izlim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 cnbce bayağa önce 8. sezona kadar olan tüm bölümleri tamamladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ozaman 8den devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Beğendim ilk bölümleri. Özlemişim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Bırakmıştım. İzlemeyeceğim diyordum. Ama Kelso'nun yerine başkası gelmiş. Yeni karakteri acayip merak ediyorum. İçimde bir ses devamlı izle diyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Üstteki mesajlarda dolaylı olarak yazıyor kim olduğu aslında. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Kim olduğu değil de nasıl olduğu önemli diyecektim ama Courtney Cox oynuyorsa kim olduğu bir anda önem kazanmaya başlar. Hmm hiç izlemesem mi ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 izle lan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ilk bölümü bende bayağa beğendim ama kelso olmadan bu dizi dayanırmı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kelso yu cıkarmazlar tamamen bence ya, bu bölümde olduğu gibi arada bi kaç sahnesi olur mutlaka. son sezon ne de olsa yani cıkarmamalılar, ama bunları yazarken bir an zach braff in kişiliğine büründüm ve sezon sonuna doğru kelso yu öldürerek nasıl harikulade bi bölüm çekilebilceğini canlandırdım kafamda, böyle bişey olursa şaşırmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Son sezon olmasaydı yaw, daha yıllarca izlerdik, JD torun torba sahibi olsun falan yine izlenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 3 hafta önce başladıgım scrubs maratonu (ilk sezondan itibaren) bugün S8E2 ile bitti. resmen hayatımda bi boşluk oldu yaşadığım hayat zevksiz fln gelmeye başladı. çok kötü. keşke 1 yıla fln yaysaydım ya. bir de 8. sezon şuan kaçıncı bölümde acep? 4 var bende en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 en son 4 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Scrubs en sevdigim dizidir ama bu sezon biraz zorlama olmuş gibi gerçi geçen sezonda öyleydi keşke tadında bıraksalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 SCRUUUBS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ve bugun izledim 4 ü bende, bayaa ii olmuş bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar