Gangren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 [large]A l A[/large] * Burning Legion, EU PvP * Alliance * http://www.ala-guild.com * PvE Ağırlıklı * Casual. Yeterli sayiya ulasirsak content temizlemek için yola çikacaz. * Kuruluş Tarihi: 2008 * Guild Master: Hungarde * Team Speak * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: Samaella * Üye Alımları: Sitemizden basvuruyla. * TBC öncesi ve sonrası kestiğiniz en zor boss: Yeni guild, oluşum aşaması. A l A Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Samaella, Hungarde, Eveon :( Başarılarınız daim olsun arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Saolasin dwocum. Kader böyle uygn gördü diyecek bisi yok aslinda. A l A guildinden bahsedecek olursak. Alaturqua , Türk MMO dünyasının ilk yapı taşlarından biridir. Everquest 1 den başlayan serüven bugünlere kadar gelmiştir. Zamanla tabiki çok insan değişmiş, bayrak el değiştirmiştir. Şuanda Warhammerda da guildimiz bulunmaktadır. Bunun dışında CoD, Dota, bilimum fps partileri yaparız akşamları. Çıkan ve çıkacak her mmo betasından itibaren takibe alınır. Bir sonraki hedef büyük ihtimal Aion olacaktır. AlA WoW 2005 te horde olarak başladı wow yaşantısına. Daha sonrasında Frostwhisperda Alliance olarak wow hayatını burada sürdürmeye başladı. WoW Classic te Sartura (AQ40) a kadar gelebildik. TBC başından başlayan ve bitmeyen sürkülasyon bizi anca Morogrime kadar götürebildi. Bu süre zarfında dagılan arkadaşlarımızın bir kısmı FW de başka guilde, diger bir kısmı Boulderfist serverında RESERVED guildini kurdular. Bu kan kaybından sonra biz raidlerimize yeni arkadaşlarla devam ettik. Derken ikinci bir dalga Auchindion serverında SHINE guildinin oluşmasına sebebiyet verdi. Bu ikinci kan kaybıyla da yılmadık ve serverımızdaki diger guildlerden arkadaşlarla birleşip yeni bir sayfa açmaya karar verdik. Ama artık bazı şeylerin eskisi gibi olamayacagını ve progrese yeniden baştan başlamayı göze alamadığımız için guildi kapatmak durumunda kaldım. FW de Anatolia guildini kurduk ve arkadaşlarımız o çatı altında yollarına devam ettiler hepsine çok teşekkürler. Guild kapandıktan sonra Burning Legion'da Invadoria ya katıldık migrate eden 8arkadaşlarımızla birlikte. Burada birçok başarıyı nerflenmeden yakalama şansına eriştik. Şimdi yeni bir ek paket ve yeni hedefler var önümüzde. Birlikte başladıgımız bu yolu yeniden birlikte bitirmek başlıca hedefimiz. Hedefimiz öncelikle eglenmek ve bossları eglenerek kesmek. Başka çıkacak bir ek paket yok ve herkes o bossları bir şekilde kesecek. Bu yüzden kalp kırıp sinir hastası olmanın mantığı yok. Yeterli birikime sahip kadromuz vardır. Yeniden bir yapilanmaya girdigimiz için oyuncu ihtiyacimiz büyük olmakta. Bunun için isteyen arkadaslar sitemizden basvuru formunu doldurarak basvurularini yapabilirler. Saygılar, Samaella - Priestess of The Moon (Alliance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hayırlı olsun da BL artık dolu, yeni bir oluşum için keşke daha boş bir yer deneseydiniz. Akşam 7'den sonra oyuna girebilecek kişiler için 300 400 kişi sıra beklemek zaten raide kadar olan hazırlık zamanını yiyecek. Tabi hazır lvl80'ler orada ama, ne bileyim, elektriği giden adam 9'da raide dönmek için 900 kişi sıra beklerse sizin de raidler sekteye uğrayabilir. O kadar insanı kaldıran serverın ve ttnetin lagını da düşünürsek, umarım istediğinizi elde edersiniz, başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 |Joker| said: Hayırlı olsun da BL artık dolu, yeni bir oluşum için keşke daha boş bir yer deneseydiniz. Akşam 7'den sonra oyuna girebilecek kişiler için 300 400 kişi sıra beklemek zaten raide kadar olan hazırlık zamanını yiyecek. Tabi hazır lvl80'ler orada ama, ne bileyim, elektriği giden adam 9'da raide dönmek için 900 kişi sıra beklerse sizin de raidler sekteye uğrayabilir. O kadar insanı kaldıran serverın ve ttnetin lagını da düşünürsek, umarım istediğinizi elde edersiniz, başarılar :) Aynen katılıyorum.. Bazı guildlere girmek istesemde FULL Realmleri gidesim yok.. Keşke taze bir yerde olsanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Yuh alaturqua geri dönmüş... Yolunuz gerçekten açık olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 10 man Naxxa girdigimiz ilk günümüzde def capsiz tankımızla , priest oynayan mage imizle 2.5 wing bitirdik. Naxx 10 Plague Wing : Temizlendi Spider Wing : Temizlendi DK Wing : Four Horseman e gelindi. Abomination wing : Henüz Girilmedi DK haricinde her classtan üye alımlarımız devam etmektedir. Ayrıca 25 man için birleşmek isteyen guild varsa benimle irtibata geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya yine şeytana uyup oyuna başlatacaksınız beni ama yeni accountta ally char yok :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 A I A?? yemin ediyorum 2006 ya geri döndüm topic i görünce ilk karakterim human paladinimi kasıyordum. Biri bana A I A türk guild i diyince hemen lvl 60 olsamda onlara katılsam diye geçmişti içimden :D tey tey eski zamanlar edik: smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hepinize basarilar diliyorum...Basarınız bilmeseniz de eski üyelerinizi sevindiriyor... Timur @ BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Naxx 10 Plague Wing : Temizlendi Spider Wing : Temizlendi DK Wing : Temizlendi Abomination Wing :Temizlendi Obsidian : Temizlendi VOA : Temizlendi Kalanlar : Sapphiron Kel'thuzad Malygos Guildde 10 kişi var o yüzden progress biraz yavaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 10 man her türlü destek verilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Başarılar Sama, umarım eski güzel günlerdeki gibi eğlenceli bir ortam yaratırsınız. Biz yine eski ala tayfasından birkaç kişi Tarren Milldeyiz. Smthrill - 80 Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nolofinwe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Çok zamanım geçti A l A da, guildin hala aktif olması gerçekten mutlu etti beni. Başarılar diliyorum.. Eski Nightelf Warrior Nolofinwe.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar