chesterfield Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 .sınırını bilecek. buradan oda arkadaşıma sesleniyorum; BAK MİTO ben sürekli senin arkadaşlarını odamda ağırlamak zorunda değilim. gidin başka yerde eğlenin. Ayrıca o davut güloğlu dinlemedene sinir oluyorum. Bit>. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 www.itiraf.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 www.patitiraf.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 abi bu paticik neden ucretli psikolojik yardım hizmeti vermiyor. walla paraya para demez. ben yardımcı olurum hem makul bi fiyata. saatlerce dinlerim. isteyen olursa PM atsın dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar