Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetti gayri! (Bekarlık sultanlık değilmiş)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha evet peder bey düyünce ben de anlamamıştım
eh işte gel gör aşk neyledi beni yani

yok Shogun bey eylüle kadar yok eylüle kadar rahatım :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
evlendirelim kurtulsun çocuk yazıktır, kendini katanaya falan adicak onu bunu kesmeye başlicak sonra künefe arandığı günleri özlicez[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Mesaj tarihi:
sen hiç kendi işini kendi yapan sultan gördün mü?[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
aaa,siz mi buldunuz yaw, o kısmı hiç hatırlamıom, nası bulmuştunuz bakiim ;-)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
walla morartırım gözünü, alamazsın bi daha hiç bişeyi önüne mönüne o gözün :D şakaaaaaa,kıyamam ben sise yaw paticiklerim beniiiim... eki ekiekieki[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
Abso bu durumda ilk evlenene yazık birde son evlenene :=)
YAda daha güzeli seni anlıcak bir gelin bulucaksın ikinizde mutlu mesut olucaksınız.
ben bu tavsiyeyi fedoyada vermeliyim...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
biras geç kaldın tavsiye için, o bulacaanı buldu :) bi de dikkat edin fakirler zenginlerden daha çabuk evlenio, neden? çünküüüü zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış, bu da sosyo-kültürel açıdan daha düşük seviyede olanların çok çocuk yapmasının başlıca sebebidir...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
Bu durumda evlenmek isteyenler tüm paralarını bana verebilirler yani bekarlıkdan sıkılmış olanlar :=)

Ayrıca daha geç kalmadık , akşama kadar vaktimiz var trojan hanım :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
aman yakında
"kill absolute"
"kill fedo"
"kill bonepart"

diye filmler çıkmasında piyasaya :D

bu arada ben hâlâ glein adayı bulamdım
hani olsa da "kill ildeniz v1, 2, 3, 4,..., n"
gibi serileri olsa

ben de künefemi yerken katana kullanma huyumdan vazcaysam[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Mesaj tarihi:
ne güzel artık ekme gibi bir mazeretleri de yok

olmadı ğolancı mı olsam... berk gelsene şöyle yamacıma[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Mesaj tarihi:
bulalım sana bi tane
nede olsa albümde resimler var ben burdakilere gösteririm :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
Berk, 10 Mayıs 2004 17:14 tarihinde demiş ki:
hehe ben onun yerine sana künefe vereyim American Pie hesabı kullanırsın?

cıkcıkcık... hiç yakışıo mu?[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
walla yaa sabahtan beri kahvaltı da etmedim ben bi kardelene gidiyim...

gelen var mı başka?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

• Yeni Oluştur...