BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ha evet peder bey düyünce ben de anlamamıştım eh işte gel gör aşk neyledi beni yani yok Shogun bey eylüle kadar yok eylüle kadar rahatım :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 evlendirelim kurtulsun çocuk yazıktır, kendini katanaya falan adicak onu bunu kesmeye başlicak sonra künefe arandığı günleri özlicez[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bekarlık sultanlıktır arkadaş...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sen hiç kendi işini kendi yapan sultan gördün mü?[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Fedoya çok kibar bir gelin bulmuşuz :P Bu lafın aslı bu kadar kibar değil :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aaa,siz mi buldunuz yaw, o kısmı hiç hatırlamıom, nası bulmuştunuz bakiim ;-)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tamam :P fedo bulmuş yada gelin fedoyu bulmuş bak bu ikinci şıkkı göz önüne alınca iyice acıdım fedoya :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 walla morartırım gözünü, alamazsın bi daha hiç bişeyi önüne mönüne o gözün :D şakaaaaaa,kıyamam ben sise yaw paticiklerim beniiiim... eki ekiekieki[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 öhöm ne göz morartması , kim nasıl eee ben öle demek istememiştim :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bekarlık, arkadaşların da bekarse zevklidir. Yoksa tek sap sen kaldıysan çok sıkıcıdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Abso bu durumda ilk evlenene yazık birde son evlenene :=) YAda daha güzeli seni anlıcak bir gelin bulucaksın ikinizde mutlu mesut olucaksınız. ben bu tavsiyeyi fedoyada vermeliyim...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 biras geç kaldın tavsiye için, o bulacaanı buldu :) bi de dikkat edin fakirler zenginlerden daha çabuk evlenio, neden? çünküüüü zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış, bu da sosyo-kültürel açıdan daha düşük seviyede olanların çok çocuk yapmasının başlıca sebebidir...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Trojanmistress, 10 Mayıs 2004 15:56 tarihinde demiş ki:çünküüüü zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış Bu kadar güzel bir atasözü var mı yaaaaaaa[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bu durumda evlenmek isteyenler tüm paralarını bana verebilirler yani bekarlıkdan sıkılmış olanlar :=) Ayrıca daha geç kalmadık , akşama kadar vaktimiz var trojan hanım :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aman yakında "kill absolute" "kill fedo" "kill bonepart" diye filmler çıkmasında piyasaya :D bu arada ben hâlâ glein adayı bulamdım hani olsa da "kill ildeniz v1, 2, 3, 4,..., n" gibi serileri olsa ben de künefemi yerken katana kullanma huyumdan vazcaysam[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aldığımız duyumlara göre tüm potansiyel gelinler "ildeniz sen evlenilecek adamsın" diyip ekiyolarmış arkadaşı =)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ne güzel artık ekme gibi bir mazeretleri de yok olmadı ğolancı mı olsam... berk gelsene şöyle yamacıma[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sakın gitme Berk[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Senı bız evlenıyoruzmu nedır o eve sokalım bız en ıyısı :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bulalım sana bi tane nede olsa albümde resimler var ben burdakilere gösteririm :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hehe Patıden bırını bul yane :0[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hehe ben onun yerine sana künefe vereyim American Pie hesabı kullanırsın? *! bkz forumda nasıl üstü kapalı terbiyesiz espri yapılır *
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Berk, 10 Mayıs 2004 17:14 tarihinde demiş ki: hehe ben onun yerine sana künefe vereyim American Pie hesabı kullanırsın? cıkcıkcık... hiç yakışıo mu?[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 walla yaa sabahtan beri kahvaltı da etmedim ben bi kardelene gidiyim... gelen var mı başka?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 çok şerbet koydurma sonra yapış yapış olur
Öne çıkan mesajlar