Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY bagaj sorunsali

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

yurtici yurtdisi farkli eed, birde havayollari arasinda da farkediyo. ekstra masrafi ciddi bi masraftir, goturdugun cogu seye degmez yani fiyati cogu zaman..

ogrenciysen sorun olmaz ama, 30 kilo sinirlik yerde 50 kilo ile gidenler oluyo ogrenci olunca.. ben 40 kilo tasidim el bagaji haric, bisi demediler.. kizarkadasim benden agir gelmisti, o da odemedi..
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
30 kg doğrudur da 36 kilo bavul içinde ne var abi yuha

36 kilo ne ki?
54 kiloyla uçtum ben,ayrıca o kadar çabuk ağırlaşıyor ki inanamazsın.

Bu arada el bagajını mümkün mertebe check in elemanının görüş alanından aşağıya koymak ve en şirin halinizle "Bir laptopum bi de el bagajım var" demek ve konuyu orda kapatmak en mantıklısıdır.Küçük bavul sınıfına dahil edilebilecek ve kabin bagajı koymak için hazırlanmış yerlere nerdeyse sığmayan bir el bagajını saklaya saklaya 22 saat taşıdım çeşitli hava yollarıyla.Görseler genel bagaja vermemi isterlerdi kesinlikle.Ne yazık ki o kadar para veremezdim

Bir de buraya yazayım da belki günün birinde birine faydalı olur.Alitalia Airlines kabine laptoptan başka sadece bir adet el bagajı kabul ediyor(2.el bagajınızı gözlerinin önünde 1.ye koyarsanız bile problem etmiyorlar) ve check in elemanları el bagajınızın büyüklüğü hakkında yorum yapmaya ve sizi sinir etmeye fazlaca hevesli.Dolayısıyla sabrınızı koruyup fazla büyük olmayan el bagajları seçmek(yada bunu yapmaya çabalamak) en mantıklısıdr.
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
30 kg doğrudur da 36 kilo bavul içinde ne var abi yuha

2 sene önce viyanadan türkiyeye dönmeden, ptt ile 30 kiloluk kargo yolladım, onun dışında 40 kilo bavul verdim uçağa, 12 kiloluk sırt çantam vardı yanımda :) 120€ uçakta ceza yedim, 35€ posta için verdim, toplamda 155€ bagaj parası ödemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ptt ile kargo göndermek güvenli midir sizce?Hiç denemedim ama postalarımın başına gelen muamelenin aynısını görmelerini istemiyorum.Apartmanda kafasına göre herkes açıyo istediğinin mektubunu.Posta kutusu var ama postacı içeri giremediğinden kapı altından sallıyo apartmanın içine.
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta önce fln Minsk'e gitmiştim THY ile. Destinasyonların limitleri farklılık gösteriyor. O rotanın limiti 20kg di. Moskovada öyleydi. 23 kg bagajı sorunsuz aldılar. Genelde limitleri 3-5kg aşıyorum ve ufak farklara bir sorun yaratmıyorlar. Millet neler sokuo kabin bagajı olarak. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...