Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 böyle bir program vardı, misal youtube'deki görüntünün aktığı yeri seçiyordum, orayı capture ediyordu programın adını unuttum şimdi böyle birşey yapabileceğim bi program söyler misiniz? Not: Fraps bütün ekranı alıyordu sanırım öyle istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 eger screenshot diyorsan vistada baslat > calistir > snippingtool ya da baslat > tum programlar > accesories'in turkcesi :P (donatilar galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 screenshot değil capture. atıyorum 3 dakikalık bir video var, bunun downloadı yok benim bu görüntüyü dosya olarak yakalamam içinde capture etmem gerek ekranın o noktasını. yapıyordum bi programlada adını unuttum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fraps diye bir program var ama hiç kullanmadım. Ekranın tamamını da kaydediyor olabilir. Onun yerine Internet Download Manager youtube, myspace vs vs tarzında her sitedeki download imkanı tanınmamış *.flv'leri download edebiliyor. Bu opsiyonu da söyleyeyim dedim. İşine yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kendercik said: fraps diye bir program var ama hiç kullanmadım. Ekranın tamamını da kaydediyor olabilir. hahahahaha you...just made my day. YEAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitana said: Kendercik said: fraps diye bir program var ama hiç kullanmadım. Ekranın tamamını da kaydediyor olabilir. hahahahaha you...just made my day. YEAAAAAAAAAAH k ü n k ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 neyse ben buldum programın adı Snag It. lazım olursa sizde kullanasınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hazır açılmışken benzer bir şey sorayım ben de, ekranın belli bir yerini ya da belli bir pencereyi capture edip ftp'ye upload edecek bir program var mı? Mümkünse dakikada bir falan aynı isimde upload edecek, overwrite etsin yani ftpdeki dosyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Zamaninda Camtasia'yi kullaniyordum. Screen Capture konusunda oldukca basariliydi. Yeni sürümlerine bakmadim ama her türlü isinizi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 camtasia video capture icin cok iyi.. screenshot icin hypersnap kullaniyorum, cesit cesit ss yontemi var, guzeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar