dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: 9.evet iyidir ben beni kıskanan kıyafetime karışan erkeği severim bu erkek, kesin erkek. araya fiydirtmis dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 verilerde geri plan gürültüsü var, güven aralığımız %90 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sahip çıkmak ayrı, kıyafete karışmak ayrı. biri makbul diğeri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dory said: said: 9.evet iyidir ben beni kıskanan kıyafetime karışan erkeği severim bu erkek, kesin erkek. araya fiydirtmis dinan. erkek var arada ama bu diil. hatta TÜRK kızıyım diyen gibi bu da ülkücü ve benim arkadaşım. lan hep ülkücü arkadaşlarım oluyo benim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 macoluk kotudur arkadaslar, sonucta karsinizdaki de sizin gibi bi insan. erkekler giyimleri konusunda gizlemek zorunda olmadiklari bi bolgeleri olmadiklari icin ve de zaten cok da ilgi cekmedikleri icin, pek bi rahatlar sanirim. kiz arkadaslarindan en iyi ihtimalle (en iyi diyorum, düşün sen bazisi ne durumda) fikir alirlar, askim nasil giyinmemi isterdin diye. (bu erkek replenir) ama kizlar oyle degil, arkadas zaten toplumda bi kiyafet ve tabulari konusu var ki konussak sag cikamayiz sabaha. erkeklerin bazi ülkeler disinda etek giydikleri pek gorulmemis bişi degil mi?(travestileri fln gec) o halde etek kiz icin yapilmis minisi de kiz icin yapilmis, uzunu da. birakin giyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 peki aralarında bıyıklı olan kız var mı hiç, onlar geri plan gürültüsü yaratabiliyor işte yanlış yorumlar yaptırabiliyor bize, ülkücü kızlar da öyle zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 9 numara kızsa kendisini seks kölem yapmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Dynun said: 11.bana sorarsan evet ben TÜRK kızıyım sonunda bir cCc'si eksik erkek arkadas bulurken soy agacina felan bakiyodur bu kiz saf turk mu erkek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yoo gayet güzel kızlar aslında, volüm de yapmıyolar da işte bazen devreler yanıyo demekki. ayrıca bu araştırma da gördük ki, her dişi bireyin kafasındaki maçoluk kavramı farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 çok değerli istatistiksel veriler elde ediyoruz bu yazı dizisinden, devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Maçoluk bildiğin barzoluk ya. Yani sahip çıkmak farklı, maçoluk apayrı bir şey. ne demişler Kız arkadaşınıza sahip çıkın, sahip olmayın. ben attım şimdi k.cmdan ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Sly-One said: Kız arkadaşınıza sahip çıkın, sahip olmayın. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bi de "kadın dediğin taktın mı koluna, çaktın mı duvara yakışmalı" var(hayır yapışmalı...yakışmalı değil çifte yakışmalı versiyonu bu atlamayın). tasvip etmiyoruz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ayrıca dikkatimden kaçmadı, bu konudaki kızların tepkilerine göre erkekler reklam yapmaya başladı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dory said: erkeklerin bazi ülkeler disinda etek giydikleri pek gorulmemis bişi degil mi?(travestileri fln gec) o halde etek kiz icin yapilmis minisi de kiz icin yapilmis, uzunu da. birakin giyelim aksini iddia eden yok valla ben sevgilim mini etek giysin isterim hatta istediği kadar açık giyinsin bence kein problem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bukalemun gibiyim,isteyene maço isteyene metrosexüel olurum !!!1 dur lan sevgilim wardı benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 abi kızların tepkisinin ne olacağı belli bu konuda bence türk kızı mürk kızı hikaye, ne istediğini bilen kız vardır, bi de tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 zokarto said: dory said: erkeklerin bazi ülkeler disinda etek giydikleri pek gorulmemis bişi degil mi?(travestileri fln gec) o halde etek kiz icin yapilmis minisi de kiz icin yapilmis, uzunu da. birakin giyelim aksini iddia eden yok valla ben sevgilim mini etek giysin isterim hatta istediği kadar açık giyinsin bence kein problem... dayanamadın di mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 en kral sevgili olsan yine bir problem bulurlar.abi kızlar tartışmayla kavgayla besleniyolar çok garipler.uzaylı bunlar :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitana said: bu bahaneyle....dynun tüm kızlarla muhabbette zaten. dsfkljs iyi fikirmiş :) said: 9.evet iyidir ben beni kıskanan kıyafetime karışan erkeği severim dunno bu. said: 14.çok olmazsa evet gittiğim yere çok müdahale etmesin mesela şura gdiom diince guvensin sorsun nere diye yani giyim konusunda maçoluk iidr yani adam yerine koyduktan sonra, fikrine sözüne değer verdikten sonra maço olabilr no problem bu da kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 vivavale said: en kral sevgili olsan yine bir problem bulurlar.abi kızlar tartışmayla kavgayla besleniyolar çok garipler.uzaylı bunlar :? (tu)kesin bulurlar. Birine çok kere seviyorum dedim, çok söyledin anlamını kaybetti soğuyorum dedi, birine az söyledim, az söyledin beni sevdiğine inanmıyorum dedi. Vurur musun öldürür müsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 vivavale said: en kral sevgili YEAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitana said: vivavale said: en kral sevgili YEAAAAAAAAAAAAH RELAXXXXXXX,be patient.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitana, lütfen sacmalamayi birakip duzgun postlar atmaya baslar misin? cok cok cok rica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar