huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Danıştay efsane bir karar almış. Haber bu En çok da buraya takıldım: Bir istasyon, yönetmeliğe uygun çalıştırılsa dahi zarar veriyorsa, yönetmeliğe uygun olduğundan söz edilerek zarar verenin sorumluluktan kurtulması mümkün değildir Telsiz Genel Müdürlüğünü verin Danıştaya, yönetmelik hazırlasınlar bir tane. Nasıl olur şimdi? bizim iş yerinin altında bir fırın var, çok da güzel yapıyorlar poğaçadır, kektir, börektir; ama özellikle sabah erken saatlerde çevreye yayılan mis gibi unlu gıdalar kokusu çevredeki insanların erken acıkmasına ve ihtiyaçlarından daha fazla yemelerine ve dolayısıyla sağlıklarının bozulmasına neden oluyor diye dava açsam mesela... çünkü sahibine gıcığım. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının, unlu gıdaların çevreye yayılan kokusuyla ilgili bir yönetmeliği var mı bilmiyorum, umrumda da değil. Arkamda kapı gibi Danıştay kararı var. Bittin lan Remzi sen, erken gelmenin avantajını kullanıp otoparkta yazılı olmayan kurallara göre bize ait olan yere arabanını park etmenin cezasının bu olacağını tahmin etmemiştin di mi huhohah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 o işler bir tek amerikada falan olur :( bu ülkede işletmeci her daim haklıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Burda en kisa sekilde asssagidaki firin sana ekstradan kaloriye sebebiyet verirken baz istasyonu ekstradan kansere yol acar.. Kalori dolayli yoldan olduruyor olsa bile kanser direk olduruyor.. Bide o takildigin yere fazla takilma aklindan 3-5 ornek gecir bulursun dogruyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sen hiz sinirlari icinde seridinde araba ile seyir halindeyken (yani yonetmeliklere kanunlara uluslararasi antlasmalara anayasaya uygun sekilde) onune cikan yayayi ezersen ceza alirsin.. Orda ben seridimde normal halde gidiyordum diyemiyorsun malesef:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 benim anlamadığım baz istasyonları konusunda neye ifrit oldun sen? sağlığa zararlılar.. daha düzgün yere taşınsın işte. ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 benim evde çekmezken ben napim dağda çeken telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kim demiş kanser yapar diye? uluslararası kabul görmüş normların dışında bir değeri kabul ediyorsa bizdeki yürütmelik onu bilmem, standartların dışında baz istasyonları kullanılıyorsa onu da bilmem. onu danıştay bilecek. 30 metre uzağında baz istasyonu istemeyen mesela kaç metreye razı olmalı onu da belirtmesi lazım bu arada. adam 1000 km uzağa götürdüğü zaman o istasyonu kanser yapar mı yapmaz mı bilmek isterim. meskun olmayan mahalde çoban sülü'nün günahı ne? meskun mahaldekine zararlı, çoban sülü'ye zararsız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 teröristlere yarıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bildiğim kadarıyla şöyle de bi durum var. Baz istasyonu telefondan uzaklaştıkça telefon da baz istasyonuna ulaşabilmek için daha güçlü sinyal yaymak zorunda kalıyor. Yani istasyondan uzaklaşmak teorikte daha zararlı bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 gellidus said: sen hiz sinirlari icinde seridinde araba ile seyir halindeyken (yani yonetmeliklere kanunlara uluslararasi antlasmalara anayasaya uygun sekilde) onune cikan yayayi ezersen ceza alirsin.. bak aynen senin verdiğin örnek gibi olmuş bu. kanunlara uygun hareket etmişsem ben niye ceza alayım? kanun olmasın o zaman, nasılsa yayaya çarpttığımda her türlü ceza alıyorum, ne gerek var kanuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 valla ben bilmiyorum kanser yaparmi yapmazmi ama avrupada oyle apartmanin tepesine sokaktaki telefon diregine fln baz istasyonu koyamiyorsun.. Bu arada baz istasyonu kurulumunu nekadar kotu yapiyorlar inanamazsiniz.. Elektrigi kacak fln kullaniyorlar elektrik direginden cekiyorlar yada ykaindaki biryerden :P ben karsiyim baz istasyonuna oyle iyi cekicek diye her tarafimiz baz istasyonu olmamali.. Hepsi anlassinlar hepsi ayni seyi kullansin her gsm operatoru icin baska dikmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 OogahBoogah said: teröristlere yarıycak. harbiden oogahboogah.. keske teroristlere yarasa saniyorum telsizleri dinlemek telefonlari dinlemekten daha zordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 gellidus said: OogahBoogah said: teröristlere yarıycak. harbiden oogahboogah.. keske teroristlere yarasa saniyorum telsizleri dinlemek telefonlari dinlemekten daha zordur.. noktalama işraetleri kullanarak tekrar yazsana... anlamadım; ayar mı verdim aynı fikirdemisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 keske teroristlere yarasa. saniyorum. telsizleri dinlemek telefonlari dinlemekten daha zordur.. böyle galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Araştırmacı kişiliğimden faydalandım, sonuç: Şu anda elektronik kirlilikle ilgili pek çok ülke farklı standartlar kabul etmiş. Bunlar arasında, 80 ülkenin düzenlemelerinde esas aldığı en yaygın ve güvenilir olduğu kabul eidlen ICNIRP diye bişi. 2001 senesinde Türk Tlekomünikasyon kurumu bu ICNIRP standartını esas alarak gerekli düzenlemeyi yapmış. Buraya kadar güzel herşey. Bu ICNIRP şeysi dışında cihaz kullanan operatör varsa ona gerekli ceza verilsin tabii, uygunsa da baz istasyonlarına sürgün cezası verilmesin yazık onlara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Keşke teroristlerin işine yarasa , Bence telsizleri dinlemek daha zordur gibi bişi işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar