Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izninizle Nazım artık türk!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diğerlerini bilmem de ahmet kaya'dan özür dilenmesi garip.

ahmet kaya sadece yanlış zamanda olmayacak birşey isteyip hakarete uğramış biri olsa anlarım özür dilenmesini.
ama o şahıs pkk bayrağı altında şarkı söyleyip konser vermiştir, ki en son baktığımda terör örgütü destekçiliği halen suçtu.
Mesaj tarihi:
ailesi eğer sağlıklı düşünebilirse, ki öyle olmasını umuyorum, mezarını getirtmez. o mezar kaç kere talan edilir düşünebiliyo musunuz? mezar yıkıldıkça yapılır diye kemiklerini çalarlar, görülmemiş şey değil memlekette. getirmemelerini umuyorum yoksa iade-i itibar yapıcaz derken saygısızlığın alasını yaparız.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Diğerlerini bilmem de ahmet kaya'dan özür dilenmesi garip.

ahmet kaya sadece yanlış zamanda olmayacak birşey isteyip hakarete uğramış biri olsa anlarım özür dilenmesini.
ama o şahıs pkk bayrağı altında şarkı söyleyip konser vermiştir, ki en son baktığımda terör örgütü destekçiliği halen suçtu.

o zamanlar doğuda bariz insanlık suçları işleniyordu adam bunun üstüne gidiyordu kürtçe şarkı söyledi diye bölücü yapıldı o zamanlar "apoyu özledim" dememişti..diyeceğim o ki kürtçe şarkı söylemek istedi diye zorla düşman yapıldı o yüzden özür dilendi yoksa yolunu şaşırmıştı tabiki de..
  • Yeni Oluştur...