Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ractamainus said: bir soru: şimdi bu hareketten dolayı akp'nin aldığı oylar "gerçekten" soldan mı olur acaba? bir cevap: hayır. QFT .
matama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 birazda hop hop ertugrul gunay in vicdan kurtarmasi
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 "soldan oy almak"la "soldan oy almayı ummak" arasındaki 7 farkı bulabileceğinizi tahmin ediyorum.
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ülkemiz garip gecen ahmet kayadan özür dilediler şimdi nazım hikmeti türk vatandaşı yaptılar ellerinde olsada deniz gezmişi falanda geri getirebilseler
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Diğerlerini bilmem de ahmet kaya'dan özür dilenmesi garip. ahmet kaya sadece yanlış zamanda olmayacak birşey isteyip hakarete uğramış biri olsa anlarım özür dilenmesini. ama o şahıs pkk bayrağı altında şarkı söyleyip konser vermiştir, ki en son baktığımda terör örgütü destekçiliği halen suçtu.
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ailesi eğer sağlıklı düşünebilirse, ki öyle olmasını umuyorum, mezarını getirtmez. o mezar kaç kere talan edilir düşünebiliyo musunuz? mezar yıkıldıkça yapılır diye kemiklerini çalarlar, görülmemiş şey değil memlekette. getirmemelerini umuyorum yoksa iade-i itibar yapıcaz derken saygısızlığın alasını yaparız.
Zapatista15 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sg-1 said: Diğerlerini bilmem de ahmet kaya'dan özür dilenmesi garip. ahmet kaya sadece yanlış zamanda olmayacak birşey isteyip hakarete uğramış biri olsa anlarım özür dilenmesini. ama o şahıs pkk bayrağı altında şarkı söyleyip konser vermiştir, ki en son baktığımda terör örgütü destekçiliği halen suçtu. o zamanlar doğuda bariz insanlık suçları işleniyordu adam bunun üstüne gidiyordu kürtçe şarkı söyledi diye bölücü yapıldı o zamanlar "apoyu özledim" dememişti..diyeceğim o ki kürtçe şarkı söylemek istedi diye zorla düşman yapıldı o yüzden özür dilendi yoksa yolunu şaşırmıştı tabiki de..
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 dememişti ? ölmeden şöyle güzel bir ağzını yüzünü dağıtamadık sori diye özür dilenebilir tabi.
Öne çıkan mesajlar