Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ractamainus said: bir soru: şimdi bu hareketten dolayı akp'nin aldığı oylar "gerçekten" soldan mı olur acaba? bir cevap: hayır. QFT . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 birazda hop hop ertugrul gunay in vicdan kurtarmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 "soldan oy almak"la "soldan oy almayı ummak" arasındaki 7 farkı bulabileceğinizi tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 1 2 3 4 5 6 7 buldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ülkemiz garip gecen ahmet kayadan özür dilediler şimdi nazım hikmeti türk vatandaşı yaptılar ellerinde olsada deniz gezmişi falanda geri getirebilseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kazım > Nazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Diğerlerini bilmem de ahmet kaya'dan özür dilenmesi garip. ahmet kaya sadece yanlış zamanda olmayacak birşey isteyip hakarete uğramış biri olsa anlarım özür dilenmesini. ama o şahıs pkk bayrağı altında şarkı söyleyip konser vermiştir, ki en son baktığımda terör örgütü destekçiliği halen suçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ailesi eğer sağlıklı düşünebilirse, ki öyle olmasını umuyorum, mezarını getirtmez. o mezar kaç kere talan edilir düşünebiliyo musunuz? mezar yıkıldıkça yapılır diye kemiklerini çalarlar, görülmemiş şey değil memlekette. getirmemelerini umuyorum yoksa iade-i itibar yapıcaz derken saygısızlığın alasını yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zapatista15 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sg-1 said: Diğerlerini bilmem de ahmet kaya'dan özür dilenmesi garip. ahmet kaya sadece yanlış zamanda olmayacak birşey isteyip hakarete uğramış biri olsa anlarım özür dilenmesini. ama o şahıs pkk bayrağı altında şarkı söyleyip konser vermiştir, ki en son baktığımda terör örgütü destekçiliği halen suçtu. o zamanlar doğuda bariz insanlık suçları işleniyordu adam bunun üstüne gidiyordu kürtçe şarkı söyledi diye bölücü yapıldı o zamanlar "apoyu özledim" dememişti..diyeceğim o ki kürtçe şarkı söylemek istedi diye zorla düşman yapıldı o yüzden özür dilendi yoksa yolunu şaşırmıştı tabiki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 dememişti ? ölmeden şöyle güzel bir ağzını yüzünü dağıtamadık sori diye özür dilenebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar