Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 selamlar.yüz traşı için önceden kullandığınız yumuşatıcı vb. kremler var mı? mesela traş olduktan sonra yüzde böyle hafif bi grilik kalıyor onu yok etmenin yolları var mı? + önerileri alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Gilette in şu jelini ve herangi bi kullan at bıçağını kullanıyorum. Fırsatım varsa önce sıcak suyla yumşatıyorum sadece. sür jeli çek bıçağı. başka da bişey bilmem. benimki bu kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hafif grilik derken sakal köklerinin verdigi rengi diyorsun sanırım o gecmez kremle losyonla. biz ona kürt sakalı deriz. fondoten falan sürersen sinek kaydıdan sonra anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 arko traş kolnyası iyidir traştan sonra. yalnız neden YÜZ traşı diye yazdın onu merak ettim. sadece traş yazsaydın da anlardık heralde? anlarmıydık? mıydık ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 önceden gillette mach3turbo kullanıyordum daha sonra o yüzümü yıpratmaya başladı ve braun cruezer 3 e geçtim.ancak hala minik bi grilik kalıyor kürt sakalı daha sert oluyor bildiğim benimkiler sert değil. hatta örnek şöyle sakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 tersten al :D bi de krem ve bıçaktaki o kremimsi şeyler bi süre sonra gerçekten farkettircek bi biçimde can yakabiliyo. çabık harcayın. o yüzden ucuz alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 önce sıcak suyla yıka böyle iice yumuşasın cildin sonrasında köpük krem farkmaz, jilet vs farkmaz ben krem ve mach3 kullanıyorum, şimdilik pek sorun yok tıraştan sonra mutlaka aftershave fln kullan balsam mı deniyor ne deniyorsa işte ama asıl soruna gerince harbiden sakaldan kaynaklanan griliğe bir çözümüm yok ben de çok araştırdım zamanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ıslak traş yapan philips var bende onun kremi süper. pamuk gibi yapıyor cildi. kız arkadaşım bayılıyor. artık hayatımız düzene girdi, çok mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 öp beni dermisin oqil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 griligin cozumu tersten almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Çoğu arkadaşım traş bıçağı kullanıyor. Ben makina kullanıyorum direk. Sinek kaydı olmak gibi bi derdim yok. Aslında sakalın şekli bozulunca traş oluyorum zaten de. Ama arkadaşlarımın sakalları çok sert benimkiler yumuşak. Makina > Traş bıçağı diyerek veda ediyorum. Esen Kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 az once dudami kestim tras olurken, siz kesmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 benim burun düştü, aman dikkat gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Burax said: önce sıcak suyla yıka böyle iice yumuşasın cildin sonrasında köpük krem farkmaz, jilet vs farkmaz ben krem ve mach3 kullanıyorum, şimdilik pek sorun yok tıraştan sonra mutlaka aftershave fln kullan balsam mı deniyor ne deniyorsa işte ama asıl soruna gerince harbiden sakaldan kaynaklanan griliğe bir çözümüm yok ben de çok araştırdım zamanında... Dogru demis, bayagi sicak suyla yumusayana kadar yika biraz. Ben ardindan nemlendiricili falan kullan tras kremini, yesil gilette falan kullaniyorum ben, tras sonrasi bayagi rahatlatiyor. Ardindan da turuncu balm'dan kullaniyorum, yakiyor biraz ama sonrasinda yumusatiyor benim cildi, aftershave kullanmazsam kartlasiyor fena halde yanaklar boyun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Sakallar çok sıksa sinekkaydı yapamazsın Cruzer'la, hatta en önemli problemi o aletin. Ben seyrek sakallardan kurtardım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 2 milyona berber traj ediyo bende uyuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 başlık sakal traşı olarak değiştirilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 forgiver said: başlık sakal traşı olarak değiştirilsin Niye ya adamın belki kaşlar birleşik, favoriler sakala karışmış, göz hizasından yanakların burunla birleştiği yere doğru da kılları var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tersten almak işe yarar cillop gibi olursunuz ama kökleri hayvan gibi güçlendirir daha sert çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tersten almayın cilt tahrişi artar kıl yönlenmeleri bozulur hangi yöne eğilim varsa öyle alın azcık kalsın bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Benim de bıyıkların ortası boş :D, nası bir köselikse artık, çıkmıyor, çıkaramadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bıyık güzel bişi diil zaten boşver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Hitlerin tersi gibiyim :D. Bende sevmiyorum bıyık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Biyik kisiye bagli, loperdek dudakli biriyseniz biyik kapatmak icin iyi olabiliyor, kesmiyorum ben misal, cok kotu oluyor biyiksiz agiz tarafi. Sakin ters kesmeyin birde, sik sakaliniz varsa beter edersiniz, doner moner sivilce olur, tahris eder, kasinir durursunuz. Kas alma tutorial'i yazayim bir ara, rep gelir belki sdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yüz traşı! puahuzhuahuazha!! sakallar alına kadar galba! kurtadam kurtadamlığını bilecek, inkar etmeyecek! yok alnımda, gözümde kıl istemem diyorsa kurtadam; lazer epilasyon ile istenmeyen kısımlardan kurtulup kalanında sakal aldıracak sadece, komple yüz değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar