Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sakal traşı önerileri =)

Reogmar

Öne çıkan mesajlar

önce sıcak suyla yıka böyle iice yumuşasın cildin

sonrasında köpük krem farkmaz, jilet vs farkmaz

ben krem ve mach3 kullanıyorum, şimdilik pek sorun yok
tıraştan sonra mutlaka aftershave fln kullan balsam mı deniyor ne deniyorsa işte

ama asıl soruna gerince harbiden sakaldan kaynaklanan griliğe bir çözümüm yok ben de çok araştırdım zamanında...
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu arkadaşım traş bıçağı kullanıyor. Ben makina kullanıyorum direk. Sinek kaydı olmak gibi bi derdim yok. Aslında sakalın şekli bozulunca traş oluyorum zaten de. Ama arkadaşlarımın sakalları çok sert benimkiler yumuşak. Makina > Traş bıçağı diyerek veda ediyorum. Esen Kalın.
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
önce sıcak suyla yıka böyle iice yumuşasın cildin

sonrasında köpük krem farkmaz, jilet vs farkmaz

ben krem ve mach3 kullanıyorum, şimdilik pek sorun yok
tıraştan sonra mutlaka aftershave fln kullan balsam mı deniyor ne deniyorsa işte

ama asıl soruna gerince harbiden sakaldan kaynaklanan griliğe bir çözümüm yok ben de çok araştırdım zamanında...

Dogru demis, bayagi sicak suyla yumusayana kadar yika biraz.
Ben ardindan nemlendiricili falan kullan tras kremini, yesil gilette falan kullaniyorum ben, tras sonrasi bayagi rahatlatiyor.
Ardindan da turuncu balm'dan kullaniyorum, yakiyor biraz ama sonrasinda yumusatiyor benim cildi, aftershave kullanmazsam kartlasiyor fena halde yanaklar boyun falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik kisiye bagli, loperdek dudakli biriyseniz biyik kapatmak icin iyi olabiliyor, kesmiyorum ben misal, cok kotu oluyor biyiksiz agiz tarafi.

Sakin ters kesmeyin birde, sik sakaliniz varsa beter edersiniz, doner moner sivilce olur, tahris eder, kasinir durursunuz.

Kas alma tutorial'i yazayim bir ara, rep gelir belki sdhf.
Sosyal ağlarda paylaş

yüz traşı! puahuzhuahuazha!! sakallar alına kadar galba! kurtadam kurtadamlığını bilecek, inkar etmeyecek!

yok alnımda, gözümde kıl istemem diyorsa kurtadam; lazer epilasyon ile istenmeyen kısımlardan kurtulup kalanında sakal aldıracak sadece, komple yüz değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...