4Ever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ya nedir bu msndeki bayanlardaki şekerim cılgınlıgı msn'deki bayanların %90 ı şekerim diye hitap ediyor. sizdede aynımı yoksa bana özel birşeymi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Sana özel şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 biliyordum :D ona göre tavır takınmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 neden bu kadar kafana takıyorsun ki şeker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Şeker olsun merak ettim önceden yoktu son zamanlarda hepsi anlaşmış gibi şeker diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 "choq tatlsn suqar" diye bağyan fotolarının altına yorum yapan bir akrabam var. allahtan çooook uzaktan akraba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 olum öyle dedirtirsen derler tabi. bu şeker, alayına gider de sussunlar olum. veya sen çay ol ben yanındaki şeker, şeker çaya girer de. o terbiyesiz biraz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 olsun maksat topik olsun paticik db'ye +1 benden olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Laraken said: olum öyle dedirtirsen derler tabi. bu şeker, alayına gider de sussunlar olum. veya sen çay ol ben yanındaki şeker, şeker çaya girer de. o terbiyesiz biraz ama. bokunu cıkartmış olmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ahaha laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Çayımın şekeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 msn inde dişi var tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 %10 nasıl hitap etmekte acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yok öyle bişey? bize demıolar. senle ılgılıdır. hani zararsız erkekler vardır ya sevgılınle beraber uyusun guvenırsın. o derece tatlıdır sevimlidir espri yapar ortamı şenlendirir falan devamlı. öylesindir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Eralp said: Çayımın şekeri Gitarımın teli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 önüne her çıkana tatlım diyen tiplerde var, onlar daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tabi şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 /summon Jos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 4Ever said: msn'deki bayanların %90 ı şekerim diye hitap ediyor. bana seni öldürmek istiyorum diyenler çoğunlukta bi yerde hata mı yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bizim ünideki kızların hepsi ''HAYATIM'' diyo safdsfd.Hiç tanımadığım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ben alıştırdım onları hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 şekere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kendişap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bebişim ezer, bu kadar yavşak, alaycı, üç paralık eden bir kelime daha üretilmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar