Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux ve Sphere sorunu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
./spheresvr yazdığımda şu hatayı veriyor.

spheresvr: dynamic-link.h:57: elf_get_dynamic_info: Assertion `! "bad dynamic tag"' failed.
Aborted

anlamadım gitti acaba bilgi vericek varmı ?
Mesaj tarihi:
Anladık tavsiye istemiorsunda linux kullanırsan bunun gibi daha nice hatalarla karşılaşcaksın.

* Sinir olur ama belli etmez *[signature][hline]Ra
Unlive Online Gaming Center
Ultima Online & Counter Strike
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Mesaj tarihi:
Sorun Linux tan değil, Sphere 'in Linux portundan kaynaklanıyor. Bok atmayalım Linux'a.

Bu tür programsal runtime errorlarında

~# strace ./spheresvr

cok yararli bilgiler verebilir..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
Ben erorun ne olduğuna bile bakmadım Linux kullanıyorsa ve bizim oyunu çalıştırmak istiyorsa esas onun kafası boktan kurtulmaz benim atmamda gerekmez.[signature][hline]Ra
Unlive Online Gaming Center
Ultima Online & Counter Strike
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Mesaj tarihi:
Sizin oyun derken "Sphere" den bahsediyorsan evet, Sphere henuz Linux icin bir duzgun binary cikartamayacak kadar ilgisiz bir proje.

Ama Linux uzerinde Windowstan cok daha stabil, hizli ve daha az sistem gereksinimi isteyen UO emulatorleri mevcut..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Mesaj tarihi:
Tabii ki de POL.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
  • Yeni Oluştur...