Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Huzur nerede ?

Garager

Öne çıkan mesajlar

Bugün olanlar bizi Hamaslara,El-Fetihlere daha doğrusu silahlara yakınlaştırıyor.Bir faşizm ve militarizme sürükleniyoruz.Faşizme faşizm ile yanıt vermeye çalışıyoruz dünya halkları olarak.Bugün İsrail'in Filistin'e saldırmasını kınıyoruz.Fakat Hamas'ın İsrail'deki sivil halka füze yağdırmasını kınamıyoruz.Tek taraflı davranıyoruz,yaklaşıyoruz.

Bugün öyle bir ülkede yaşıyoruz ki yunanı,ermeniyi öldürmek bizim için vatan göreviymiş gibi geliyor.Tarih kitaplarını okuyoruz.Ufacık çocuklara militarizmi aşılıyoruz."Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur" diyoruz.

Bugün Yunanistan'dada Türkleri öldürmek vatan göreviymiş gibi görülüyor.

Ermenistan'dada öyle.

Bugün dünyada bir kaç grubun para kazanma yönteminin savaşlar olduğunu tahmin edemiyoruz.

Bugün birilerinin hırsı yüzünden hangi ülkede olursa olsun çocuklar ölüyor.

Ve biz kıçımız rahat koltuklardayken şiddete destek veriyor,silahlar konuşmalı silahların susması için diyoruz.

Yazık ki ne yazık.

BUGÜN FİLİSTİN'DE TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN KATİLİ İSRAİL DEĞİL HAMAS,EL-FETİH'DİR !
BUGÜN İSRAİL'DE TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN KATİLİ FİLİSTİN DEĞİL İSRAİL ORDUSUDUR !
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz propogandalar var elbet fakat yunanistan veya türkiye genelinde bir istatistiksel verin mi var yoksa kendi yorumların mı bunlar? her ülkede milliyetçi var yoksa.

çağımızın sorunu sanırım bireysellik, en azından devlet politikalarına karşı tepkilerde... bence o yüzden dünyada vahşet ve dehşet olarak isimlendirilebilecek şeyleri yapma peşinde olan devletler, komün ya da sosyal devletleri pek sevmiyor (pek sevmiyor az kaldı, nefret ediyor diyelim).

Bir ülke aslında tamamen o ülkenin vatandaşlarının elinde çünkü o ülkenin enerjisi vatandaşları, o insanlar istemeden hiç bir şey olmaz. Ama bu potansiyeli bireysellik öldürüyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bireyselliğin yanında bir de tabi insanların bazı ortak nokta ve fikirlerde buluşup daha büyük bir topluluk haline gelememesi için ayrımcılık/bölücülük. Sen karşındaki insandan A olayı sebebiyle nefret ediyorsan, B olayında fikirleriniz tamamen aynı olsa bile o insanla B olayını savunmak için bir araya gelmen zor. Çok tanıdık, A ve B için bu ülkede bir çok şey bulabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Garager said:
BUGÜN FİLİSTİN'DE TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN KATİLİ İSRAİL DEĞİL HAMAS,EL-FETİH'DİR !
BUGÜN İSRAİL'DE TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN KATİLİ FİLİSTİN DEĞİL İSRAİL ORDUSUDUR !

filistin'de ölen siviller israil'in suçu.

israil'de ölen siviller de hamas'ın suçu.

çatışma ortamının başlaması, devam etmesi ise; başta israil ve filistin olmak üzere tüm arap ve batı dünyasının suçu.

eylemin sorumluluğu icra edenindir.

kavramları abuk subuk birbirine sokuşturmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yazıdan anlıyoruzki
sana vurana sen el uzat
sonra bidaha vursun
yine el uzat.

yaşamak için öldürmeli insan bazen.

yanlış anlamayın ulen israilin yaptıgnı savunmuıyorum burda
sadece adam yapılanlara karışlık veriyor
size biri bi yumruk atsa siz atmazsmısnız. gibi
Sosyal ağlarda paylaş

[large]HUZUR SEAFIGHT'TA[/large]

En büyük Korsan olmak için yelkenleri aç çapayı çek! Seafight seni bekliyor!
Senin yurdun denizler! Hadi durma hemen açıl ve ele geçir!Binlerce gerçek oyuncuya karşı macera ve aksiyon dolu bir oyun. Ve en güzeli her ay 10.000 Euro kazanma şansı!

Deniz ve ganimet seni bekliyor!

bu arada benim rahibi olduğum kiliseye kimse gelmedi hacı.. öle bekledim bütün gün, hiçbiriniz gelmedi. alındım vallahi.. sümmehaşa böyle rezillik olmaz. haftaya yoklama alıcam. öyle diyeyim..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

[large]HUZUR SEAFIGHT'TA[/large]

En büyük Korsan olmak için yelkenleri aç çapayı çek! Seafight seni bekliyor!
Senin yurdun denizler! Hadi durma hemen açıl ve ele geçir!Binlerce gerçek oyuncuya karşı macera ve aksiyon dolu bir oyun. Ve en güzeli her ay 10.000 Euro kazanma şansı!

Deniz ve ganimet seni bekliyor!

bu arada benim rahibi olduğum kiliseye kimse gelmedi hacı.. öle bekledim bütün gün, hiçbiriniz gelmedi. alındım vallahi.. sümmehaşa böyle rezillik olmaz. haftaya yoklama alıcam. öyle diyeyim..

SAVAŞ BAŞLADI!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...