Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 2007 de cekilmis, hic haberim bile yoktu benim. Az once Turk Max'te izledim, daha dogrusu su an bitmek uzere. Cok guzel film olmus be baya sevdim. Senarist Birol Guven, cocuklar duymasin ve ayrilsak da beraberiz'den taniyoruz kendisini. Basrolde Vural Celik var, Avrupa Yakasi'ndan taniyoruz onu da. Firsatini bulursaniz izleyin, basligi acilmistir diye arattim bulamadim, baya iyi trajikomik bir film. Adamin biri yanlis anlasilma yuzunden Bayrampasa'ya sucsuz yere atiliyor, film o sureci konu aliyor.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Hikaye bayrampaşa'da ki mahkumların katkılarıyla yazıldı ayrıca. Çok güzel filmdir.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bende izledim TurkMax da,"Pardon" filminin trajikomik versiyonu,ama insanın başına neler gelebileceğini anlatan etkileyici ve oyuncu kadrosu gerçekten kaliteli oyunculardan oluşan bi filmdi. İzlememiş olan bile varsa şiddetle izlemesini tavsiye ediyorum.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 lol aynı saatte annem vcd'den izliyodu tesadüfe bak.güzel film gerçekten bazı gerçekleri gzüel yansıtıyo çok dava var böyle daha sonuçlanmamış.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hemen başladım indirmeye merak ediyorudm hiçte bahsedilmiyor bu filmden
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 eet izlemiştim hatta izledikten sonra patide topak aradım da bulamadım yorum yapmak istiyore izlediğim en güzel "komedi" türü dışındaki Türk filmi, off cümle çok düşük oldu ama anladınız siz onu mutlaka izlenmeli izletilmeli bu kadar da olur mu diyorum ama neden olmasın burası Türkiye :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 roportajlar filan okumustum, cok guzel demislerdi, burada sinemaya gelmedi diye gidemedim. bakinalim gelecek miydim
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Valla trende izledim 7 saatlik yolculuğum sırasında.Ben beğendim vakit nasıl geçti anlamadım.
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 filmde oynuyanların %99 da gercek mahkumlar ve gercek gardıyanlar.
ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 valla fragmanlarında vural çeliğin parmaklılar ardından ben masumum ühü ühü diye serzenişini gördükten sonra bir daha yüzüne bakmadım
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 mahkumların türkü okuduğu sahneler için bile izlenir, güzel film. bir insan bu kadar salak olamaz dedirtiyor, biraz da "hayat güzeldir" havası var.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 cok basarili bi film, gozlerim doldu izlerken
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bende dün Türkmax'da izledim . Film çok hoşuma gitti yıllar önce Vatandaş Abuzer adlı bir kitap okumuştum o geldi aklıma Sizede tafsiye ederim o kitapı
Öne çıkan mesajlar