Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Gkgokhan said: Buyur abi yeteneğim benim bu kadar.Değişik şeylerde yapılabilir. AHAHAAHHAHAHAHAHJAHAHsadfS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 El broşürü olarakta bu kullanılabilir yani.Yeteneğim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 para yoksa nasıl orada parti düzenliyorsun ben ona takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 aç photoshop, kurcala biraz yazılara ve layerların blending options a bak sonra google dan güzel bir arkaplan resmi bulup kendin yap. çok da zor değil sokağa asacak parti afişi hazırlamak, caz festivali değil sonuçta billboard boyutunda da olmayacağına göre.. kendin yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 para yok + party@salata = ? video olsa yapardım ama resim ıı ıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 dominic said: bizim de su borusu patlamis, gecen gun, tesisatciyi aradim, gel sunu tamir et, kariyerinde iyi bir adim olur, bizim tesisati tamir ettigini herkese soylerim, unlu olursun, populer olursun dedim. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kendim anlasam okadar yaparım diyecem de yapamam, finallere çalışıyorum napalım vakit yok. mekan tanıdık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 uu bobüler adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 SodomVsGomore said: GKgokhan'a yeşil ışık yandı...şimdi benim o kadar emeğim boşa mı gitti?! Daha yayınlayamadım bile walla sen bi yayınla, gkgokhan la kapışmak zor olacak bu gusel çalışmalardan sonra ama bi dene şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: walla sen bi yayınla, gkgokhan la kapışmak zor olacak bu gusel çalışmalardan sonra ama bi dene şansını GAZGAZGAZGAZGAZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Gkgokhan said: Buyur abi yeteneğim benim bu kadar.Değişik şeylerde yapılabilir. ASDFADSGFASFDGASFGAFS efsaneymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Cons said: zaugnakhaldun, göt oldun khaldun :D sdşlkfjasdşlkfjşsdlkfjşsldkfjşlk zuhausdşasldkfjşsdl :D:D sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 topiç efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben yaparım afişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yok lan heycanlanma ne yapcam partileri sevmem zaten bi de bedava afiş mi yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yap da gorelim. (sonuclarindan korkuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bişey olmaz afişe lev landauyu koysam kaç kişi anlayacak ki çılgın parti insanı zannederler en fazla http://landau100.itp.ac.ru/landau.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Adımı yazcaksan 5 gün içinde tamamlarım /spompas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bedavaya yapma hiç bi faydası olmuyo ben bi sene bedavaya afiş yaptım ama okulda benim afiş yaptığımı bilen kimse yok hala (afişi yaptığım insanlar dışında) :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bi dakka lan ben ismimi yazmadım altına ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bedava iş olmaz abi yapmayin, bazı arkadaşlarım bedava başladılar bu işe şimdi iş bulamıyorlar kendilerine, en kötü ismini yazdıracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 köşesine designed by xxx yazın canım =) ama ardeth sen hakkaten yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bişeyde iyiysen onu asla bedavaya yapma joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 imageshacke helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar