|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Senin için Diablo temalı masa yapacaklarmış, sen ona oturursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 garsonlar neden lightsaber tasisin? star warsta hangi garson saber var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 isim: sinefilya şiirsel bir söyleyişi var, güzel oldu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 burtonesk said: görevliler film noir dedektifi gibi olsun. sdf. http://www.filmreference.com/images/sjff_01_img0373.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dedektif yetmez femme fatale'ler gezinsin etrafta (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kült film hafta sonları yada haftaları olur mesela... o hafta (hafta sonu) hangi filminse onla alakalı elbiseler giyer garsonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 mesela lotr posteri koydun duvara altına da bi orc kılıçı falan asabilirsin:) biraz aşırı olur ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 güzel fikir bende kız arkadaşımla gezicek orjinal yer arıyordum.Fikirlere gelince bence poster biblo falan olmasın dekorasyonda daha sade ama dinlendirici şeyler koy.Souçta çoğu insan orayı cafe olarak kullanıcak, bütün temayı sinema yapma, sadece tatlardan biri olsun.Ortam için hafif saksafonu az bir caz müziği gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Böyle 15-20 kişilik bir alanınız var projeksiyonla film izletme olayından vazgeçin, zaten telif hakları yasasından dolayı modern filmleri oynatamazsınız,hatırladığım kadarıyla telif hakkı 50 yılda düştüğü için,50 yıl öncesinden kalan filmleri oynatabilirsiniz fakat gerek yok boşuna alan kaplamaya, bunun yerine uygun açılara koyacağın o projeksiyon ile tavana veya belirli bir duvara kendinizin kurguladığı konu çalışmaları yansıtabilirsiniz, işte ne bileyim müziğe uyumlu görüntüler olur,şuan elimde örnek yok ama finallerden sonra istanbul'a döndüğümde hala istiyor olursan örnek bizim yaptığımız birşeyi gönderebilirim sana,yani anlatmak gerekirse işte mesela bizimki silah konulu bir çalışmaydı ve çoğu kült filmden toplanmış silahlı sahnelerin Blur'un bir müziği eşliğinde,müziğe göre kurgulanmış haliydi. Böyle güzel olur yani :) Ha dersen illahi ki film izletecem telif hakları yüzünden çok büyük para cezaları yiyebilirsin kafana göre oynatırsan.Ha şu da var,takan var mı bu telif hakkını ? yok,bizim üniversitenin en büyük kafetaryasında sürekli diziler,filmler vs. LCD ekranlarda oynatılıyor ve kimse birşey demiyor :) Ama sen yine de yapma sana patlarsa kötü olur. Daha yazardım ama vakit yok,yine damlarım bir ara konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 okumadım 4 sayfayı, belki önerilmiştir ama sinemayla ilgili (tematik bile olabilir) pop-quizler düzenleyip eğlenceyi artırabilirsiniz. yetkili tarafından sorular sorulur, gruplar cevaplarını kağıtlara yazar, kağıdı kaldırarak hep birlikte cevap verilir, puan alınır, o grup birer bira kazanır filan gibi... hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Normal piyasa filmleri izlettirmeyi düşünmüyorum. Kısa filmler, fragmanlar yada kendi yaptığımız çalışmalar gösterilecek perdede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bi de vader çorbası, indiana jones dolması gibi şeylerden kaçınmanız iyi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Lopeth said: Bi de vader çorbası, indiana jones dolması gibi şeylerden kaçınmanız iyi olur =) bak bunu sevdim... bööle filmlerle alakalı menü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Girişe yada bir köşeye bundan koyun :D http://www.jedbang.com/urunler.asp?detay_urun_id=590&ana_grp_id=17&alt_grp_id=32 Posterlerin yanında dah önce söylendiği gibi figürler ve filmlerden proplar hoş durur bence. İlla yüzüklerin efendisi yada Star Wars olacak değil. Ne o'nun güneş gözlüğü olur, Bride'ın katanası olur veya Donnie Darko dan Frank The Bunny :D Sonuçta filmlerden önemli sahnelerin ve karakterlerin dolu figürü var. Posterlerin önüne bu figürlerden konulsa hoş olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 figürleri yürütürler :P çok da abartmayın daha önce yazdıkları gibi millet soğuyabilir. başka bi cafe de oturup sizin kafeyi anlatırlar felan :P fantastik menü olayını tavsiye etmem. frp cafelerden (hepsi kapandı gitti hey gidi hey) biliyorum, ilk seferden sonra çalışanları da müşterileri de sıkabiliyor. hele bi de içinde ne olduğunu menüde yazmayınca. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Arkadaşlar çok doğru söylemiş,insanları boğmayın. İlk, hedef kitle seçilmeli içki de olduğuna göre zengin bir menünüz ve iyi yemekleriniz olmalı (kırıntıya yakın),ışıklandırma loş olmalı ve hiç bir yerde avize yada sarkan bir ışıklandırma aracı olmamalı bu gizli gömülü ışık diyorlar sanırım,koltuklar deri ağırlıklı olabilir yada ahşap rahat koltuklardan oluşabilir,yerler mat siyah yada beyaz olabilir böle parlak, ana koridorda kırmızı halı düşünülebilir,bar önünde gece mavi ışıklar falan güzel durucaktır.Bar da işin içinde olduğu için çok iyi bir havalandırma da şart olucaktır. Bundan sonra sinema teması olarak belirli bir gece belirli bir filme adanabilir,örneğin senede yada 3 ayda bir gece star wars gecesi olsun garsonlar ışın kılıçları taşısın,storm trooper gibi giyinsin, menüde o filme yönelik yiyecekler olsun ama sadece o geceye özel,bunun dışında yine belirli günler bazı filmler gösterilebilir ,duvarlarda sinema afişleri muntazam ve çerçeveli olsun. İlk aklıma gelenler bunlar ilk başta çok kaliteli bir mekan olsun sonra da iyi bir sinema teması olsun. Birde mesela böle ufak bir yerde sinema yada filmlerle alakalı bişeyler satın anahtarlık, tshirt,kostüm vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Arkadaşlar isim önerilerinize açığım. Ayrıca açılış partisi için grup arıyoruz. Gevende, Replikas, Baba Zula gibi alternatif rock yapan az çok tanınan albüm yapmış yada etnik müzikte isim yapmış gruplardan tavsiye edeceğeniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 isim: fight club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 fight club iyi de yanlis anlasilabilir, kimbo slice gibi tipler gelir herkes icin kotu olur. cafe olmasaydi "darth vader aile iskembe salonu" veya "frodo baggins masaj salonu" derdim. soyle westernvari bir isim tatli durur gibi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Kuul Dragon'un Yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Box Office =p çok klişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 fenris said: figürleri yürütürler :P çok da abartmayın daha önce yazdıkları gibi millet soğuyabilir. başka bi cafe de oturup sizin kafeyi anlatırlar felan :P fantastik menü olayını tavsiye etmem. frp cafelerden (hepsi kapandı gitti hey gidi hey) biliyorum, ilk seferden sonra çalışanları da müşterileri de sıkabiliyor. hele bi de içinde ne olduğunu menüde yazmayınca. :P +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Innuendo said: soyle westernvari bir isim tatli durur gibi degil mi? :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mum_Chamber said: Kuul Dragon'un Yeri lollzzz snapshot falan gibi bişiler işte. ama klaket café, popcorn falan olmasın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Perdede gösterilecek görseller için hazırlıklara başlıyorum. Bana tavsiye edeceğiniz yüksek çözürlükte fragman indirebileceğim siteler var mı? Emule ve torrent kullnamayı tercih ederim. Ayrıca kendim bir şeyler hazırlamak istiyorum. Mesela Erkan Can için bir görsel hazırlayacağım. İçinde Erkan Canın resimleri, filmlerinden alınmış görüntüleri, görselin kendiği müziği olacak içine Erkan Can'ın en vurucu replikleri olacak. Bu konuda pek bilgili değilim. Tavsiye edeceğiniz programlar yazarsanız sevinirim. Ayrıca benzer çalışmaları olanlar varsa benimle paylaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar