Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Dün Bleach'i bitirdim (3 günümü aldı), böyle çok uzun 3-4 günümü alacak başka bir aksiyon mangası arıyorum. Fantastik olursa iyi olabilir ama farklılık olsun diyorsanız fantastik olmayabilir de. (Fantastik değilse çok kaliteli olması lazım beğenmem için ya da con game falan olması lazım) Şimdiden teşekkürler. 2-3 ayda bir açtığım yeni bir manga isteme konumda görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 http://img293.imageshack.us/img293/3187/1229877381700xq7.png Al ayıkla abi. Seni anca keser :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 118 tane. tanesini ortalama 2 günde bitirsem, aralarında sevmediklerim çıksa, beni bir 5-6 ay oyalar. Sağol. Dragon Head ile başladım. O kadar uzun değil ama, bu gece yeni bir şeye geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 vagabond la ippo'ya başla 2side bitmedi ama baya güzel. ippo zaten meşhur vagabond da inanılmaz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Kekkaishi, kenici falan oku.Uzunlukları bleachle aşağı yukarı yakın.Daha güzel şeyler de vardır.Bir de tavsiyem indirmeye kasma. onemanga ile mangafox ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Kalite olarak da bi farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Lone wolf and cub'dan basla iste. fantastik degil ama, tarzıyla kurgusuyla estetigiyle konusuyla, manga tarihi icin onemli bir eserdir, baya filme ve mangaya esin kaynagı olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 İndirmek daha iyi oluyor. Hemen iniyor, sonra torrent halan rahatça kullanıyorum okurken. Dragonn Head'en sonra Kekkaishi sonra Vagabond gelsin öyleyse. Diğer ikisini okudun zaten. Lone Wolf da okuyorum yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hunter x hunter ,hatta anime seriside var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Uzun manga = ippo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar