Griswold Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 İtalyan bir heavy metal grubu. Gördüğüm en garip heavy metal gruplarından biri olabilir ÇÜNKÜ VOKALİSTLERİ KEŞİŞ. http://www.dailymotion.com/gb/featured/channel/fun/video/x7elhm_heavy-metal-monk_music Adam bildiğimiz Capuchin keşişi İtalya'da (yaş 63). 15 küsür yıl önce bir Metallica konserinde gazı alıyor ve hastası oluyor heavy metalin, ve vokal olarak bir grupla çalışmaya başlıyor. Iron Maiden'ın altında falan çıkmış bu halde. İşin komiği sesi de gayet iyi amcamın =) Ben bir şey söyleyemiyorum artık bunu da gördükten sonra. Fratello Metallo Buradan bir örnek dinleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 açılmıştı :) metalci keşiş adıyla olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hehe iyimiş valla daha neler görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar