jankis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ya bu boş film için 4 sayfa konuşuldu ya ben ona yanıyorum :)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ya supermane ne oldu en son ölmüstü son romaninda yeniden yayinlamaya basladilarmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 süperman ölmüştü sonra enerji adam gibi birşey oldu. daha sonra düzeldi diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Bence daredavle güzel bir karakter ama filmi beş para etmez ve hep söylediğim gibi çizgiromanı cok güzledir okursanız görürsünüz diyorum ve şunu ekliyorum film özel sayısı dene adi şey dışında.[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 22 April 2003 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar