Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana çok acil yardım lazım lütfen bir bakın

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu sorunu buraya mı yazmak doğru bilemiyorum ama benin toolbardaki show desktop ikonunu sildim ben yanlışlıkla sonra elim alışmış üstüne gittim bir de çop kutusundan da sildim şimdi geri getirmek için napayım format atmaktan daha az zahmetli bir yolu varsa yazarsanız sevinirim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaji yanlis yere atmissin direk move licaklar seni...
ama ayni islemi
windows tusu + d ye basarakta yapabilirsin illa kisayola gerek yok : )

[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!!
the silly nick of alltimes , this is ucandaire

[Bu mesaj ucandaire tarafından 11 Mayıs 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e-posta adresini ver sana yollayayım. Sonra abso'nun yazdığı yere kopyalarsın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

tool bar dediği zaten o quicklaunch menüsü. Yani o klasörle aşağıdaki menü aynı şey.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Heheh kendi anlatımımı ben bile anlamadım :-) Daha düzgün anlatabilecek birisi anlatsın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

98'de de kısayol değil ordaki programın kendisi.

Aslında daha kolayı notepad'i aç ve içine şunları yaz (98 için XP'de bilmiyorum)

[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3

[Taskbar]
Command=ToggleDesktop

Daha sonra bunu C:WINDOWSApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch klasörüne Desktop.scr olarak kaydet. Çalışması lazım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

pardon bunu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım afedersiniz
şimdi ben windows xp kullanıyorum onun için napmak gerek sanırım dediğiniz gibi sildim o dosyayı tamamen nereden bulabilirim ya da ne yazsam yerine gelir bu dosya email gerekiyorsa da [email protected] yollayabilirseniz minnettar olurum[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 11 Mayıs 2004 17:11 tarihinde demiş ki:
C:Documents and SettingskullanıcıadıApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch burda var istedigin şey

ben de xp de application data yok documents and settings altında[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 11 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
98'de de kısayol değil ordaki programın kendisi.

Aslında daha kolayı notepad'i aç ve içine şunları yaz (98 için XP'de bilmiyorum)

[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3

[Taskbar]
Command=ToggleDesktop

Daha sonra bunu C:WINDOWSApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch klasörüne Desktop.scr olarak kaydet. Çalışması lazım.

bunu dene[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!!
the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 11 Mayıs 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Explorerda toolun altında folderoptions olacak. Ordan view kısmında hidden file and folders a gel ve Show hidden files and folders sec. Şimdi çıkması lazım app. data

o dediğinizi de yaptım ama yok yani cidden aplication data diye bir dosya yok benim bilgisayarımda windowsda[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

XP'de documant and settings'in altında kullanıcı ismine gir application data/microsoft/internet explorer/quick launch'a gir[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 11 Mayıs 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
XP professional mı? Ya olması lazım.
C:Documents and SettingsusernameApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch
documents and setting altında neler var?

tamam şimdi documents and settings de çıktı dediğiniz şey şimdi napmam gerekli[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...