fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 şimdi bu sorunu buraya mı yazmak doğru bilemiyorum ama benin toolbardaki show desktop ikonunu sildim ben yanlışlıkla sonra elim alışmış üstüne gittim bir de çop kutusundan da sildim şimdi geri getirmek için napayım format atmaktan daha az zahmetli bir yolu varsa yazarsanız sevinirim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaji yanlis yere atmissin direk move licaklar seni... ama ayni islemi windows tusu + d ye basarakta yapabilirsin illa kisayola gerek yok : ) [signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire [Bu mesaj ucandaire tarafından 11 Mayıs 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 C:Documents and SettingskullanıcıadıApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch burda var istedigin şey[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 konu dışına konu açarken dikkatli olmanızı tavsiye ederim. bu aralar feci taktım ben bu konuya, elimden bi kaza çıkacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yok abi o degil zaten onu silmis arkadas : ) o kisayolu degil direk uygulamananin kendisi.. bende onu yaziordum ama braz daha dikkat edince anliorsun :)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 e-posta adresini ver sana yollayayım. Sonra abso'nun yazdığı yere kopyalarsın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Toolbardakini silince directorydeki de siliniyor mu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 tool bar dediği zaten o quicklaunch menüsü. Yani o klasörle aşağıdaki menü aynı şey.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 o senin verdigin abi direk toolbar daki zaten.. tasi bak toolbar dakini masa ustune direk location degisiyor : ) yani toolbar daki kisacasi exe(degil ama anlatmak acisisndan) dosyasi diyelim kisayolu degil.[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Heheh kendi anlatımımı ben bile anlamadım :-) Daha düzgün anlatabilecek birisi anlatsın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 sadece win 98 de kisayoldu eger arkadas 98 kullaniorsa windown un altinda bi klasorun altindaydi exe si. bulamassa find dan arattirsin :)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ok anlaşıldı. Kısaca o folderı aşağıda toolbara açmış gibi birşey :) ve silince folderdanda gitmiş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 fedaykin benimki idare eder sanirim : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 98'de de kısayol değil ordaki programın kendisi. Aslında daha kolayı notepad'i aç ve içine şunları yaz (98 için XP'de bilmiyorum) [Shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop Daha sonra bunu C:WINDOWSApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch klasörüne Desktop.scr olarak kaydet. Çalışması lazım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 pardon bunu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım afedersiniz şimdi ben windows xp kullanıyorum onun için napmak gerek sanırım dediğiniz gibi sildim o dosyayı tamamen nereden bulabilirim ya da ne yazsam yerine gelir bu dosya email gerekiyorsa da [email protected] yollayabilirseniz minnettar olurum[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yazdıklarımı denedin mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Absolut, 11 Mayıs 2004 17:11 tarihinde demiş ki: C:Documents and SettingskullanıcıadıApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch burda var istedigin şey ben de xp de application data yok documents and settings altında[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: fedaykin, 11 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki: 98'de de kısayol değil ordaki programın kendisi. Aslında daha kolayı notepad'i aç ve içine şunları yaz (98 için XP'de bilmiyorum) [Shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop Daha sonra bunu C:WINDOWSApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch klasörüne Desktop.scr olarak kaydet. Çalışması lazım. bunu dene[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: fedaykin, 11 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki: yazdıklarımı denedin mi? işte sorun orda benim xp de windows içinde application data diye bir klasor yok xpdeki adı nedir bunun?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Explorerda toolun altında folderoptions olacak. Ordan view kısmında hidden file and folders a gel ve Show hidden files and folders sec. Şimdi çıkması lazım app. data[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Absolut, 11 Mayıs 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Explorerda toolun altında folderoptions olacak. Ordan view kısmında hidden file and folders a gel ve Show hidden files and folders sec. Şimdi çıkması lazım app. data o dediğinizi de yaptım ama yok yani cidden aplication data diye bir dosya yok benim bilgisayarımda windowsda[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 XP professional mı? Ya olması lazım. C:Documents and SettingsusernameApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch documents and setting altında neler var?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 XP'de documant and settings'in altında kullanıcı ismine gir application data/microsoft/internet explorer/quick launch'a gir[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Absolut, 11 Mayıs 2004 17:37 tarihinde demiş ki: XP professional mı? Ya olması lazım. C:Documents and SettingsusernameApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch documents and setting altında neler var? tamam şimdi documents and settings de çıktı dediğiniz şey şimdi napmam gerekli[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bence biriniz mail atsin daha kolay olur gibi geldi bana bende denerken demin sildimde ehahaha yoksa ben aticaktim :)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar