tiybek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 merhaba beyler... Retri paladin ile 2v2 oynamak istiyorum gerci su an rogueun yanina en iyi giden class hangisi bilemiyorum ama :P Bu ikili icin onerileriniz varmi veya belirli setuplara karsi nasil taktik izlenmelidir felan... Yardimci olursaniz sevinirim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yukarda pvp, arena stickysi war. oraya yazsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 denesenize direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sağlam bi setup şuan için Hem güzel nuke yapar hem heal reduce u var hemde instant kille karşı dvine + bop var. Bana kalırsa şuan resilence lar sağlamlaşana kadar en iyi setup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Feci kitelanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Retri bubble açar koşar np xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Başlık açmadan önce stickyleri kontrol ediniz WotLK Arena, BG, World PvP Başlığından devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 deadwoll said: Retri bubble açar koşar np xD + freedom +cleans ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ayrıca vansh tüm slow effektleri (trinketi saymıyorum) costa magic effectleri sildiğinden ve stup olarak kısa zmnda nuke e dayalı olduğundan ilk sorun kite değil şuan için sağlam setup kim ne derse desin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar