Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TT NET'in şu anki durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ttnetin şu anki durumunu bilen varmı?web sitelerinde hiç bir şey yok bağlanırken ya bağlanmıyor yada 26800 bps gibi dandik bi hızla bağlanıyor (4800 bile oldu) neyse bağlansada zırt pırt kopuyor bilginiz varmı bu durumda (bu yazıyı yazana kadar 3 kez koptu)[signature][hline]DIE FIRE
Mesaj tarihi:
Sanırım Tüm Türkiyede Internette Bir Sorun Var?[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Mesaj tarihi:
teşekkürler fıtık olmak üzereyimde sinirden kafayı yicem ttnetin müşteri servis numarası olan varsa yazsın arayıp ana bacı sövecem artık ya kaç gündür uyuz oldum[signature][hline]DIE FIRE
Mesaj tarihi:
Xheana Görmedim Gerçekten.
Bu Arada Ravenna Değil RaVena ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

Mesaj tarihi:
evet gayet düzgün ve hizli calisiyor (ADSL)
Hatta Static ip verdiklerini farkettim bugun ttnet'in oley diyorum ve ttnet'i kutluyorum

[Bu mesaj avp tarafından 10 Mayıs 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nereye gönderiomus be ya tel numarası ne musteri hizmetlerinini arayip sizin ne hakkiniz var ulan ........... evlatları bizim netimizi yavaslatmaya gibisinden seyleri dizecem ya uyuz oldum zirt pirtta kopuyo bi adam gibi oynatmadi serefsizler[signature][hline]DIE FIRE
Mesaj tarihi:
Türkiyede ineternet baglantısında sadece yurt dışı çıkışlarında problem yaşanıyor diye biliyorum...Artı kablonet kullanıcısıyım Tek kelime BERBAT[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Mesaj tarihi:
suprnova bağlanabiliyorum..
kazaa'dan 16k ile çekebiliyorum..

gel gör ki imdb.com a bağlanamıyo salak kablo internet[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
Bloody.. Cablo veya Adsl Almalısın Dial Netle / Cablo veya ADsl ın Her Ayki Telefon Faturasında Dial Upda 100 Milyon gelior Cabloada 64k nette Her ay 60 Milyon verip Sınırsız Oynuosun Dialda Ise 4-5 Saat Faln..
Hem Daha Hızlı Cablo VE Adsl Hem Ucuz Hemde Sınırsız...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

[Bu mesaj RaVena tarafından 10 Mayıs 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 10 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
aynen benimkide berbat paticik bile çok yavaş :(

Evet Aynen Benimde Cok Yavaş Acılıor Site ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

• Yeni Oluştur...