Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ttnetin şu anki durumunu bilen varmı?web sitelerinde hiç bir şey yok bağlanırken ya bağlanmıyor yada 26800 bps gibi dandik bi hızla bağlanıyor (4800 bile oldu) neyse bağlansada zırt pırt kopuyor bilginiz varmı bu durumda (bu yazıyı yazana kadar 3 kez koptu)[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 kablo-net baglantısı da çok kötü durumda[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aynısı adsl .[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sanırım Tüm Türkiyede Internette Bir Sorun Var?[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ravenna bir üst konuda bunun nedenini belirttim okursan daha iyi anlaacağına inanıyorum.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ben cable kullanıyorum hiç sorun yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 teşekkürler fıtık olmak üzereyimde sinirden kafayı yicem ttnetin müşteri servis numarası olan varsa yazsın arayıp ana bacı sövecem artık ya kaç gündür uyuz oldum[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Xheana Görmedim Gerçekten. Bu Arada Ravenna Değil RaVena ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Vallaha 256k Kablo.Net ten var. Toplam 6 saatte uo yu netten indirdim ve hala da süper işliyor. Darısı diğerlerinin başına :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 evet gayet düzgün ve hizli calisiyor (ADSL) Hatta Static ip verdiklerini farkettim bugun ttnet'in oley diyorum ve ttnet'i kutluyorum [Bu mesaj avp tarafından 10 Mayıs 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 adsl gelcek die telefon geldi mayısın 2 veya 3. haftası diye (ta ne zaman basvurduk) bi gelsede rahat etsem[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Arkadaslar en son biribdeb duydum ama dogrumu dıılmı bılemem TTnet 10 mb buyuklugunde bir dosya gonderıyomus mb dorumu bılmıuotum ama 10000 megabayt mıs[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 nereye gönderiomus be ya tel numarası ne musteri hizmetlerinini arayip sizin ne hakkiniz var ulan ........... evlatları bizim netimizi yavaslatmaya gibisinden seyleri dizecem ya uyuz oldum zirt pirtta kopuyo bi adam gibi oynatmadi serefsizler[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yurt dısına[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Arayınca nasil ulaşılmadığını ben anlamadım. Telekom yani sonuçta..[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 10kb/s ile bişiler indiriyor makina ben pek bi sorun göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Türkiyede ineternet baglantısında sadece yurt dışı çıkışlarında problem yaşanıyor diye biliyorum...Artı kablonet kullanıcısıyım Tek kelime BERBAT[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 suprnova bağlanabiliyorum.. kazaa'dan 16k ile çekebiliyorum.. gel gör ki imdb.com a bağlanamıyo salak kablo internet[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 piskopat olcam ya bağlanıyo kesiy bağlanıyo kesiyo ulan 100 kere yattım[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bloody.. Cablo veya Adsl Almalısın Dial Netle / Cablo veya ADsl ın Her Ayki Telefon Faturasında Dial Upda 100 Milyon gelior Cabloada 64k nette Her ay 60 Milyon verip Sınırsız Oynuosun Dialda Ise 4-5 Saat Faln.. Hem Daha Hızlı Cablo VE Adsl Hem Ucuz Hemde Sınırsız...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 10 Mayıs 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ravena farkındayım adsl mayısın ortasında bağlancak dediler zaten beklioz 200m telefon faurası geldi bu ay[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aynen benimkide berbat paticik bile çok yavaş :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: nbl_silencer, 10 Mayıs 2004 10:58 tarihinde demiş ki: kablo-net baglantısı da çok kötü durumda silencer,kablonetim var ama bir sorun yaşamıyorum.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: orc_lord, 10 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: aynen benimkide berbat paticik bile çok yavaş :( Evet Aynen Benimde Cok Yavaş Acılıor Site ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ttnet'in sitesine baktım yurt dışı kapasitesi: 4350/4040 u-nubi? Buyrun link[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar