Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 0ne said: Kavga falan yok,sadece bu zamana söylemek istemediğim şeyleri söylemek zorunda kaldım.Sry. Ayrıca 8 ay bir kızın peşinden koştum ve koştuğuma üzülmüyorum da,çünkü herşeye değecek bir insandı.Olmadı. OLMAMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 arkadaşlar düzelelim. can bana rakı borcun var troll yüzünden. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hakem sarı kart gösterdi bitti neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sen iste olum, gel hele de berkcan da gelir alırım sana bi ufak, içeriz ufak ufak : ) du trollü bertaraf edelim: rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bu arada kişisel tecrübemdir evet, en çok rahatlayıp dağıttığım içki, hala tadını sevmesem de rakı. atalarımız yapmış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 axedice o şarkı konurmu ya sıçtın azıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 0ne said: Llama said: 0ne said: Buda gelir buda geçer,önüne bak.Geçmişe takılırsan orda kalırsın. seni gören 1000tane kız eskitti sanır haa : ) Eskitemediğim ne malum :),şaka bi yana kız kadar basit bi varlık için üzülmek,saçma. çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: Buda gelir buda geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 BUDA ANLAMINDA OLMAYAN BU DA AYRIK YAZILIR LAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kızlara basit demiş. Ne alakası var. Asıl biz basitiz ya. Mutlu olmamız için çok az şey yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ama o az şeyden sürekli lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 buda gelirse bence bi daha hiç bir şey eskisi gibi olmaz bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ardeth said: BUDA ANLAMINDA OLMAYAN BU DA AYRIK YAZILIR LAAN Özür dilerim,bir daha olmayacak. Edit:Türkçemizi güzel kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 baglanmak ve sevmek farklı ama benzer seyler. baglanmadan sev madem. aglama milletin arkasından dicem aslında aglamakta yarar var. ne zaman birileri yola cıksa arkalarından su dökerler auysdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bundan sonra aşk aptallar içindir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ohh yez hardter gogo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 biz insanı önce insan olduğu için sevdik. kızlar msn adresimi veriyorum. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 3d0 said: kızlar msn adresimi veriyorum. [email protected] rahorahoarh madem zehirsiz piton diye yazsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 zehiri alınmış karıştırma bakıyım.ekleme ha yok ole bı adres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hardter said: bundan sonra aşk aptallar içindir diyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben de kötüyüm ne olacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kotu gormemısın ben cok pis kotuyum hemde pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 seveni xxxler xxx'i severler. bunu bilirim bunu sölerim. xxx, sevil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Sevil'ler alınırsa şaşma! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Dartanian said: Suçu da kendinde buldu ama ayrıldı.. senin ilişkide durum farklı olabilir ama genellikle, bu "Erkek arkadaştan ayrılmaya kılıf nasıl hazırlanır 101" dersinin ilk kuralı oluyor, hatta ders notunda şöyle demiş: Erkek arkadaşınızdan ayrılmak istiyorsanız ama gerçek sebebini dürüstçe söyleyecek yüzünüz yoksa, sorunun kendinizde olduğunu söyleyin. Israrla "Ne sorunu yahu hani birbirimizi deliler gibi seviyorduk?" diye sorarlarsa ya "bilmiyorum", "kafam karışık", "şu anda hazır değilim" (merak etmeyin ilişki birkaç yıllık olsa bile bunu diyebilirsiniz) gibi cevaplarla oyalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar