Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yeter yeminlen yeter kafamızı çıkartalım dışarı yuh valla meşur izmir yağmurları başladı küresel ısınma bitmiş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hava soğuk değil, sadece yağmur yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yağsın yağsın bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bornova'ya 1.5 gündür aralıksız yağıyor sahiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 angarada da öğlen kalktığımdan beri (15:00 civarı) kar yağıyor, az önce dışardan geldim, ufak kuzenlerimi kara batırıp çıkardım, kız yurtlarının önünde oynaşan kızlara taş sertliğinde kar topları fırlattım geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Quadrophenia said: Bornova'ya 1.5 gündür aralıksız yağıyor sahiden. valla yaa abi öskanlardan küçükparka gidicem anam anam kafamı çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 said: ufak kuzenlerimi kara batırıp çıkardım lanet olsun, kuzenlerin kara düştü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Llama said: Quadrophenia said: Bornova'ya 1.5 gündür aralıksız yağıyor sahiden. valla yaa abi öskanlardan küçükparka gidicem anam anam kafamı çıkaramadım of bu kadar şans olur, arkadaşın laptopu servise vericez, bornova metronun ordan otobüse binip eski kipaya gittik orası kapanmış elektronik kısmımı ney, ordan döndük tekrar forum bornovaya orasıda çankayaya yönlendirdi.Bu havada küfür gibi dolaştırdılar bi laptopu yapmadılar lan kafalarına atıcaktım en sonunda laptopu sırılsıklam olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sabahtan beri ankarada kar yağyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Her sevgilimden ayrldıımda yağmur yağıyo bu şehirde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Marl0_on said: Hava soğuk değil, sadece yağmur yağıyor.buz gibi hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hava sıcak bence. He bir de, şemsiyeme saygı duydum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 dasaaa said: said: ufak kuzenlerimi kara batırıp çıkardım lanet olsun, kuzenlerin kara düştü?? düşmediler ben soktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 lanet olsun, kuzenlerini kâra sokmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 biraz daha lanet okursan sıra sana gelecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 izmir soğuk değil. ıslak. yağmurda dışarı çıkmayan insanları da anlamıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: biraz daha lanet okursan sıra sana gelecek ! lanet olsun buradan birilerine kâr ettirecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bi sorunumuz var beyler. istanbul'da kar yağmıyor. yağdığındada bostancıya yağmıyor. hatta her tarafta kar yağarken bostancıda denize girilio. nolcak bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Burdada dünden beri aralıksız yağmur yağıyor iyidfe yapıyor baraj seviyesi 38i bulmuş. Ama asıl dert sis. Ravenloft gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Dartanian said: Her sevgilimden ayrldıımda yağmur yağıyo bu şehirde... aynı anda hepsinden ayrılsan kıyamet kopar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 barajlar çok boşalınca sana bi kısa süreli ilişki ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ardelen said: Dartanian said: Her sevgilimden ayrldıımda yağmur yağıyo bu şehirde... aynı anda hepsinden ayrılsan kıyamet kopar heralde orta 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 boşalmaktan baya giderdi de ayıp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 oha lan ben ayrılık yaşasam 0 değişim olur şu dünya da kimse takmıyo laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar