Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Bilgisayar...

monkeysfuckyou

Öne çıkan mesajlar

tabii ki de amd

intellin piyasa da olan ve para vermeye değer tek işlemcizi şu son çıkardığı 3.0 ömhz olanı gerisine verilecek parayla cillop amd ler alınaiblinir

hoş eğer "ya kardeşim ben 20 lik banknotları tuvalet kağıdı olarak kullanıyorun sanane" diyenlere* eywallah derim

yani akıl var mantık var, iktisat var hesabını bilmek var

*ps: bu lafı tüketenler ya bizim evde tuvalet kağıdı kalmamış sizinkilerden alsam bir iki balya sorun olur mu? :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

nereye intel en iyisi performans testlerinde amd tokatlıyor be

son çıkardıkları bayaa pahalı zmaazingo haricinde[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

Opteron'lar P4 2800 prescott'lar ile başabaş gidiyorlardı orası doğru ancak Intel'in 2-3 ay önce 3000 serisiyle beraber satışa çıkardığı Prescott 2MB cache'e daha cevap gelmedi AMD'den.
Fiyat konusuna gelince..
P4 2800 Prescott 1MB - 207$
AMD Opteron 244 1MB - 543$
İki şirketinde sahibi akrabam olmadığına göre kullanıcı avantajını düşünüyorum ve bu açıdan halen Intel diyorum şahsen..[signature][hline]"si tu n'existais pas déjà, je t'inventerais.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paxdeity, 10 Mayıs 2004 22:25 tarihinde demiş ki:
AMD tokatlıyor diyen arkadaşlar p4 3.0 ve üstü Hyperthread 1.0/2.0 MB cache bellek kullanan serinin AMD'yle yapılan karşılaştırmalarına iyi baksınlar derim.

e ben dedim işte bunlar son çıkanalr değil mi?
bi bunlara lafım yok
param olsa alabilirim ama fiyatları da çok şu anda hem bi d eşu dönemde almaya pek gerek yok

maddi kaynakları sınırlı olanalr AMD
sınırsız olanlar intel p4 3.0 alabilir bir itirazım yok

ama gidip de şntelden bu işlemcisi altında alırsanız kendi hatanız olur bana giren çıkan olmaz[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın arkadaşım ben olay Intel vs AMD'ye döndüğü için genel bir inceleme belirttim, yoksa AMD'nin XP serisi beni idare eder diyenler için Intel'e girmeye hiç gerek yok katılıyorum sana.(ki AMD'nin XP seriside orta düzey bilgisayar performansı arayanlar için gayet güzel.)Ama iş genel olarak markaların birbirlerini tokatlamasına falan gelince ister istemez tüm performansları sokmak zorundayız karşılaştırmaya :)

[Bu mesaj paxdeity tarafından 10 Mayıs 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

opteron'ları mukayeseye sokmayın, sunucu işlemcisi onlar elbette pahalı olacak..

ben 1-2 aydır inceliyorum da testleri ve fiyatları, bütçesi dar olmayana amd athlon 64, dar olana athlon xp tavsiye ediyorum. 64-bit uygulamalar ve işletim sistemleri görnümeye başlar yakında, bill gates daha geçen gün "64 bit sürücülerinizi hazırlayın" demiş donanım üreticilerine. dolayısıyla şimdiki intel extreme bilmemneler 486dx-100 vs pentium-60 gibi olacak bence, mhz yüksek ama işlem gücü düşük kalacak..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

intel'in şu an 64 bit işlemcisi var mı? yok. o halde ne demeye çalıştığını izah edebilir misin bana? bilgisayar tavsiyesi istemiş, tavsiyede bulunuyoruz. piyasaya sürülmüş intel 64 bit işlemci olmadığından elbette tavsiye edemeyiz varolmayan birşeyi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 10 Mayıs 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
tabii ki de amd

intellin piyasa da olan ve para vermeye değer tek işlemcizi şu son çıkardığı 3.0 ömhz olanı gerisine verilecek parayla cillop amd ler alınaiblinir

hoş eğer "ya kardeşim ben 20 lik banknotları tuvalet kağıdı olarak kullanıyorun sanane" diyenlere* eywallah derim

yani akıl var mantık var, iktisat var hesabını bilmek var

*ps: bu lafı tüketenler ya bizim evde tuvalet kağıdı kalmamış sizinkilerden alsam bir iki balya sorun olur mu? :)

+1
Amd Aldım ve Çok Memnunum..[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..