eldar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Şimdi bizim evde bir adet wireless internet ağı var, bir de tekrarlayıcı(mesh) bağlı bu ağa, menzilini arttırmak için. Ben ağa dışardan izinsiz birinin bağlanıp bağlanmadığını nasıl anlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 modem ayarlarından bakabiliyosun hangi bilgisayarların başlı olduğunu edit: izinsiz girenleri de kickleyebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kick olayının her modem arayüzde olup olmadığını bilemem ancak DHCP client lerden hangi ip adresleri var o an bağlı görebilirsin veya firewall log açıksa ordan da inceleyebilirsin kim hangi saatte hangi ip yi almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Arayüze bakıyorum zaten de, sonuçta benim bilgisayar doğrudan modeme değil; o tekrarlayıcıya bağlı anladığım kadarıyla. Dolayısıyla o tekrarlayıcı vasıtasıyla başka bir bilgisayar da bağlanamaz mı? Yani orada bir IP adresi gözükse de oraya benden başka bağlanan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 repeater ve modeme mac filter koyabilirsin saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar