nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 modern türkiye 7 ilerici gencini kaybetti. ölmeseler kim bilir Yazar: el-kassam - 2009-01-03 11:41:12 daha ne kadar İlerleyeceklerdi. ESRARengiz bir ölümle ölmüşler. halbuki Türkiyenin ilerlemesi için böyle gençler çok önemliydi. yastayız. bilse amerikan baskanlarından da bunu kullanan oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 demokrasiye ve düşünce özgürlüğüne inanmıyorum. bu ölüm haberini okuyarak masturbasyon yapan dincilerin iplerinin çekildiği günleri de özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 çok şaşırdım "böyle zor bir durumda görevimi bırakıp kaçmam" falan gibi yüzsüz ve haysiyetsiz bir sözle kıvırmasını beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ankarada akp chp oyları arasında çok fark yok galiba.akp açık ara önde olsa idi adam istifa etmezdi.böyle temiz dinine bağlı genel müdür kolduğunu bırakırmıymış.şaşırdım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 gerçekten çok şaşırtıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 i melih in gunah kecisi hayirli olsun :D dogalgazla ilgili hersey bu adamin ustune yikilicak, melihin ayagindaki kiri silen pecete bu adam olucak bole igrenc bisey iste siyaset, kimbilir melih neler neler vericek bu ozveri icin adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 şerefle filan ilgisi yok ki lol. üstlerinin çıkarı için harcanmış herifin teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 "laikler 7 tane esrarcı çıplak parti yaparken öldü diye cumaya bile giden müdürü işinden etti" gibi bi söyleme gideceklerini düşündüm ben, ama abartıyor muyum ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yorumlari okudum da, diyecek birsey bulamiyorum ya. Birisi sunu yazmis: Vakit'te bir yorum said: 2009-01-03 21:59:22 insanlık öldü galiba? sırf şu yorumları okudugum andaki sinirlerime hakim olamadıgım içi üye olup yorum yazıyorum. hiçbirinizin içinde insan sevgisi yok mu? yasları henüz 17-19 olan bu cocukların ölmesindeki ihmalin ne denli büyük olduğunu görmüyor musunuz? bu kadar mı bağlandı insanlık, sevgi, merhamet duygularınız? aynı milletin evlatlarıyız, aynı memlekette yaşıyoruz ve bu kadar uzağız birbirimize! inanılacak sey değil!! giden 7 can hayatlarının başında.hristiyan olsalar ne olacaktı? filistindeki katliama müslüman oldukları için mi üzülüyorsunuz yalnızca? ne acı ki sizlerle aynı havayı soluyorum!yazık!! Aynen katiliyorum. Insan degiller, bunlar muslumansa ben degilim arkadas. Bu kadar pislik olunur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Viktor'a katılıyorum, doğalgaz muhabbetlerini yıkacak bir adam buldular ve bitirdiler. Hoş o adam bitmemiştir, kurumun başındaki adam ne olup bittiğini adı gibi biliyordur. Yüklü bir parayla bıraktı koltuğunu, i.melih suçu adama atacak, herkes mutlu mesut. Bu olayı bile iktidarları için kullanacaklarsa yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 emekliligine denk geliyodur zaten, olaya vicdan susu vermistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ardeth said: çok şaşırdım "böyle zor bir durumda görevimi bırakıp kaçmam" falan gibi yüzsüz ve haysiyetsiz bir sözle kıvırmasını beklerdim ilk başta kıvırdı zaten "melih istifamı istemiyor" diye. sonra yukardan iyice baskı geldi heralde. vakit karşı saldırıya geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yine de gururlu bir hareket, Türkiye sahalarında alışık olmadığımız hareketler. Her ne kadar istifaya zorlandığı gayet açık ve net te olsa, iyi olmuş. Belki de toplantının kasedini izleyip "ulan çok ağır sıçmışım, bu ne" deyip vicdannı dinlemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 gururdan ziyade zorlama olsa gerek. beter olsun serefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 said: Belki de toplantının kasedini izleyip "ulan çok ağır sıçmışım, bu ne" deyip vicdannı dinlemiş olabilir. çok fazla vicdan azabı çekebildiklerini, daha doğrusu zihinlerinde bu gibi bir yargının yeşerdiğini, olgunlaştığını düşünmüyorum ben. en azından kendileri bu yönde bir hava yaratmıyorlar. yazının adı; kartel vakit'i niye hedef aldı? içerik ise... ne diyim işte, bi garip: biz haklıyız ama onlar siyonist. ondan bize bağrıyorlar, çünkü kuyruk acıları var ve bizim filistin için söylediklerimizi de sindiremiyorlar. hmm.. bravo çok doğru anlamışsın! bravo. mış gibi inanç, mış gibi islam... ben yılbaşını kutladım, demek ki şimdi gidip israil'e destek vermem lazım bu görüşe göre. ne garipler, ne garip düşünceler bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Dostum, diyorum ya. Müslüman bozuntusu bunlar. Yani irandan, ıraktan, suudi arabistandan, yemenden, mısırdan vs vs daha müslüman bu çakma müslümanlar. Götünü en çok yırtan ülke türkiye.filistinin komşusu mısır (ki turizm geliri türkiyeyi 4 e katlıyor) ve petrol zengini ülkeler gıklarını bile çıkarmıyor. şapşalın biri işgüzarlık peşinde ortadoğu gezisinde. bu akşamda nikah şahidi olmak için istanbuldamı ne. adamın gayesi orda burda gezmek mi, ülkemiz için bişi yapmak mı? haaa bizim aklımız ermez. doğru çünkü onlar müthiş zekalı. o kadarki mod kuralına göre sıfırlanmış zekaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar