Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkent Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü İstifa Etti

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Yorumlari okudum da, diyecek birsey bulamiyorum ya.

Birisi sunu yazmis:

Vakit'te bir yorum said:
2009-01-03 21:59:22
insanlık öldü galiba?
sırf şu yorumları okudugum andaki sinirlerime hakim olamadıgım içi üye olup yorum yazıyorum. hiçbirinizin içinde insan sevgisi yok mu? yasları henüz 17-19 olan bu cocukların ölmesindeki ihmalin ne denli büyük olduğunu görmüyor musunuz? bu kadar mı bağlandı insanlık, sevgi, merhamet duygularınız? aynı milletin evlatlarıyız, aynı memlekette yaşıyoruz ve bu kadar uzağız birbirimize! inanılacak sey değil!! giden 7 can hayatlarının başında.hristiyan olsalar ne olacaktı? filistindeki katliama müslüman oldukları için mi üzülüyorsunuz yalnızca? ne acı ki sizlerle aynı havayı soluyorum!yazık!!

Aynen katiliyorum.
Insan degiller, bunlar muslumansa ben degilim arkadas.
Bu kadar pislik olunur ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor'a katılıyorum, doğalgaz muhabbetlerini yıkacak bir adam buldular ve bitirdiler. Hoş o adam bitmemiştir, kurumun başındaki adam ne olup bittiğini adı gibi biliyordur. Yüklü bir parayla bıraktı koltuğunu, i.melih suçu adama atacak, herkes mutlu mesut. Bu olayı bile iktidarları için kullanacaklarsa yazıklar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Belki de toplantının kasedini izleyip "ulan çok ağır sıçmışım, bu ne" deyip vicdannı dinlemiş olabilir.

çok fazla vicdan azabı çekebildiklerini, daha doğrusu zihinlerinde bu gibi bir yargının yeşerdiğini, olgunlaştığını düşünmüyorum ben. en azından kendileri bu yönde bir hava yaratmıyorlar. yazının adı;
kartel vakit'i niye hedef aldı?

içerik ise... ne diyim işte, bi garip: biz haklıyız ama onlar siyonist. ondan bize bağrıyorlar, çünkü kuyruk acıları var ve bizim filistin için söylediklerimizi de sindiremiyorlar.

hmm.. bravo çok doğru anlamışsın! bravo.

mış gibi
inanç, mış gibi islam...

ben yılbaşını kutladım, demek ki şimdi gidip israil'e destek vermem lazım bu görüşe göre. ne garipler, ne garip düşünceler bunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum, diyorum ya. Müslüman bozuntusu bunlar. Yani irandan, ıraktan, suudi arabistandan, yemenden, mısırdan vs vs daha müslüman bu çakma müslümanlar. Götünü en çok yırtan ülke türkiye.filistinin komşusu mısır (ki turizm geliri türkiyeyi 4 e katlıyor) ve petrol zengini ülkeler gıklarını bile çıkarmıyor. şapşalın biri işgüzarlık peşinde ortadoğu gezisinde. bu akşamda nikah şahidi olmak için istanbuldamı ne. adamın gayesi orda burda gezmek mi, ülkemiz için bişi yapmak mı? haaa bizim aklımız ermez. doğru çünkü onlar müthiş zekalı. o kadarki mod kuralına göre sıfırlanmış zekaları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...