flood83 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Önumuzdeki hafta sonu amd 2500+ ve anakart almayı planlıyorum 2500+ ın namını duydum fakat onunla en iyi calısan anakartın hangisi oldugunu bilmiyorum epox 8RDA+ dusunuyorum iyimidir ileride OC yaptıgımda sorun cıkarırmı Bir sorum daha olucak amd işlemcileri sogutmanın en iyi yolu ne bakır tel fln duydum yardımcı olursanız sewinirim herkese kolay gelsin ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 epox 8rda+ ın o civarda olması lazım .. 8rda3+ ın light hali, nforce2 dir tavsiye edilir[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 sizin aldıgınız 6570 modelimiydi su nforce2 chipsetli olan ısı probleminiz oluyormu peki ?? fiyatıda75+kdv flndı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 sizin aldıgınız 6570 modelimiydi su nforce2 chipsetli olan ısı probleminiz oluyormu peki ?? fiyatıda75+kdv flndı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 8rda+ başka kart seçmemelisin[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 birde su nforce nin yanında kiminin SSP kimininde ultra fln yazıyo onlar ne işe yarar ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 birde bir bilgisayar sitesinde amd 2600xp+ 512 L2 cache li işlemci gordum 2600 un ole modeli varmıydı ben hepsi 256 cache sanıyodum onların fiyatıda uygundu 95 $ fln aklım karıstı brz birde nforce cok ram secio die bisi duydum kingston en iyisiymis galiba dogrumu duymusum ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 8rda3+ üstünde 2x256mb kingston ddr400 kullanıorm 2500+ la birlikte, sorun yaşamadım pek .. barton 2600+ cikmistir belki bilmiyorm ama sanmıyorum[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ya peki 2500+ P4 kaç performansına denk geliyo oyunlarda masa ustu uygulamalarında P4 ten yavaş mı kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 burada baya bi işlemcinin karşılaştırması var, gir bak incele ..[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bende geçen gün amd 2500 aldım. Tavsiyem 25$ daha harcayıp Epox RDA3+ alman. Bende o anakartı aldım. Çok memnun kaldım diyebilirim.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tercihin Abit ten yana olmalı. NF7-S ile OC konusunda hiçbir sorun yaşamazsın.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bende Barton 2500+ almayı düşünüyorum Ankart olarak Fedaykin'in tavsiyesi üzerine "Asus A7N8X-XL " Dedim.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Msi kt600 yada kt4av derim. benim KT4Av anakart ve Amd 2500+ Performansından gayet memnunum.Overclock için iyi bir fan al.zalmanın 40$a Eşşek gibi bir fanı vardı overclock için birebir. P4 2.4 performansına eşit diyebiliriz. Ayrıca Ram'in enaz 512 olmalı yoksa tam anlamıyla cillop bir performans alamayabilirsin. Benim Ramler 256 ama yinede iyi.512 Yapınca Süper oluyor. Ayrıca oyun ve uygulamalarda hiçbir problem yok banada öyle deyip durdular hiçbir fark göremedim.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar