Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Arkadaslar nasıl bounty hunter olurum, o yönde kendimi nasıl gelistirebilirim acaba?? Mantıken önce Master Marksman olmam gerekiyor ama ondan sonra nasıl kendimi geliştireceğim acaba?? Master Marksman a kadar nerde skill kasabilirim bu arada?? Ayrıca server su an down, ne zaman up olur sizce tahminen?? Yardımlarınızı bekliyorum..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kendinde söylemişsin, kasma[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 dantooine yi dene ama bh olmanı tavsiye etmem.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Marksman 3333 yaptiktan sonra(Börtü böcek keserek) dantooine ye git buff lu bir sekilde savage quanker missionlari yap(Ubese armor al kendine %72lik)bu arada her quanker i kesmeden önce bir tane trap at daha cok combat exp verecektir.Bu sekilde marksman masterlayacaksin,eger dedeigim gibi her quanker a bir trap kullanirsan scouttun trapping ide bitmis olur ayrica öldürdügün her quankerin harvest etmeyi unutma.[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 c22 fragmentation grenade daha rahat olur trapden[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Eğer bir şekilde Novice olana kadar sabretiysen yakında şu soruyu soracaksın, ben önceden onun cevabını vereyim. Soru:İnvestigation Xp nasıl alacağım Cevap: a)Kolay yolu tercih edeceksin ve önce ikinci bir acc alıp o hesap ile oynadığın server'da jedi açacaksın(ortalama 14-22 meslek masterlarsan açılır, çok zor değil) sonra iki Swg açıp önce Jedi karakterin sonra da Bh karakterin ile girip BH karakterinin önünde survey yaparak yaptığın training lightsaber'ı açacaksın. Bu işlemi hemen yanınızdaki BH terminal'e mission olarak düşene kadar yapacaksın. Mission olduğun saniyede Bh ile girip misyonu alacak ve jedi karakterini keseceksin. Bu sayede 3000 investigation xp gibi akıl almaz bir rakamı kolayca elde edeceksin. Bu şekilde üç dört kere yapınca hem investigation treesini bir saat gibi rekor bir zamanda dolduracak hemde terminalden aldığın çılgın ücret ile master bounty hunter olmak için gereken 100.000(!) krediyi edinmiş olacaksın. Başarılar. Zor yol ne mi? İnan bilmek istemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bide camping gibi iğrenç bi olay var,öyk ne işkence olmuştu benim için[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bh e zor diyenler eminim ki bh olayina hic girmeyenlerdir yani sole bi taktik eger imp bi guildde isen biraz para isteyip armor alacaksin..sora atst li bi gruba gireceksin vs vs..novice bh olduktan sora oyunu da ii ogrenmis bi konuma gelirsin bh nin llc pistol ve carbine treelerini bitirmen en fazla 3 gun daha sora zor olan invest olayi var bu da gunde 3 saat oynayarak cok kolay ve kisa zamanda bitirebilecegin bi olaydir..master bh olmak gunde ortalama 3 saat oynayan biri icin en fazla 2 haftadir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 günde 3 saatte max 8 mission yaparsın o da iyi niyetli master bh olman 1.5 ayi bulur o yüzden sizin dediiniz süreyle o yüzden bh a KOLAY denemez.. ama hardcore player olursan 2 günde masterlarsın ( bakiniz: Arkhonen )[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Narsil, 24 Nisan 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Eğer bir şekilde Novice olana kadar sabretiysen yakında şu soruyu soracaksın, ben önceden onun cevabını vereyim. Soru:İnvestigation Xp nasıl alacağım Cevap: a)Kolay yolu tercih edeceksin ve önce ikinci bir acc alıp o hesap ile oynadığın server'da jedi açacaksın(ortalama 14-22 meslek masterlarsan açılır, çok zor değil) sonra iki Swg açıp önce Jedi karakterin sonra da Bh karakterin ile girip BH karakterinin önünde survey yaparak yaptığın training lightsaber'ı açacaksın. Bu işlemi hemen yanınızdaki BH terminal'e mission olarak düşene kadar yapacaksın. Mission olduğun saniyede Bh ile girip misyonu alacak ve jedi karakterini keseceksin. Bu sayede 3000 investigation xp gibi akıl almaz bir rakamı kolayca elde edeceksin. Bu şekilde üç dört kere yapınca hem investigation treesini bir saat gibi rekor bir zamanda dolduracak hemde terminalden aldığın çılgın ücret ile master bounty hunter olmak için gereken 100.000(!) krediyi edinmiş olacaksın. Başarılar. Zor yol ne mi? İnan bilmek istemezsin. Hayir öyle bir sey artik olmuyor bildigim kadariyla[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 öyle bi yol varda o yol kolay yol deil bence :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bh olmayı istemeyi gerektirecek bir neden göremiyorum ben oldum da ne oldu boş iş git tka ol :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 e ama bh için jedi lara denk diyolar, zevkli değil mi?? Peki arkadaşlar, siz genel olarak hangi karakterden zevk alıyorsunuz die sorsam?? BH nın daha zevkli oldugunu sanıodum..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 heh peki jedi kastigin karakterde silent yada normal holo master bh ise ne yapicaksin. bh yi 2 haftada masterlayanlar var investigation agacini. hardcore olmayada gerek yok. sadece gordugun yer mission u almicaksin hangi gezegendekiler bug li neresi bug siz biliniyo . biraz eleme yaparsaniz gittiginizde rahat ediyosunuz. [Bu mesaj Dethatt tarafından 25 Nisan 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bh ne pvp de ne pve bir işe yaramaz soe sayesinde jedi bulamaz bulsada kesemez sadece alır eline llc koyar master bounty hunter tag ini oturur ben investigation ı bitirmişim çekülün lan der[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 BH gibi kasilmasi uzun ve zor bir skill in getirdigi +2 defense var sadece oda ne ranged olarak nede melee olarak hic bir combatta işe yaramiyor. Dant. da bir voritor hunt. grubuna gir max. 4 gunde scout ve marksmani bitirirsin bi 4 gunde de BH in combat skillerinini bitirirsin geri kalan inves. icin Gunn in bir yazisi vardi onu okumani tavsiye ederim.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 scout için 4-5 saat yeter belki survive xp için birkaç saat ekstradan kasmak gerekebilir marksmanda okadar zor değil zor olan bu kadar skill point ve zaman harcayıp elinize hiçbir işe yaramayan birşey geçmesini sindirmek[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bh a laf yok tamam pvp yapmak biraz pahaliya kaciyo ama su an pvp chari denilen ve ortalarda ben kralim diye gezen riflemanlarin cogunda stun dmg li armor yok..alirsin iisinde bi geno silah takarsin dmg power up ini gezersin ama yinede cok fazla guclu olacagini sanmam :)bide master bh olunca artan skill pointler herkes unutuyo galba..pistoleer dan def alma olayi varki yine baya bi def veriyo bh a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 eline atom bombası alsan ne yazar bh hiçbir şeyi vuramaz o riflemanlerin çoğunun defansları tavanda benim şahsi rekorum 14 missdir oda poollar boşardığı için daha atamadım yoksa dahada misslerdi[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 okadarda ezmeyin len bh yi. master bh ve pistoleer dan aldigi skill lerle krayt li iyi dmg slice li bi geo pistolle genede baya iyi. tabi bazilari master pistoleer bh den pistol agazini alarak. eyeshot torso ne varsa kullaniyorlar. master bh nin bi olayi kalmiyo zaten bukadar yiyecek icecekten sonra. ya kaldirsinlar bu yiyecekleri yada torso 2 eyeshot2 koysunlar mbh ye. mbh pistol template i pistoleer bh pistol agaci template i yapmis birini oldurmeye yetmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Değerli l33t pro haxxxor insanlar: BH, oynamayana zor gelir teorisini ortaya atan pırlanta kardeşime demek isterim ki evet oynamadım ama Jedi olmak için BH olan arkadaşımı uzun süre izledim. Şimdi sen günde 3 saat oynayarak 2 haftada BH master olduğunu ya da olunabileceğini iddia ediyorsan sıcaklar sendeki balataları fena yakmış derim. Bahsettiğim kişi üç günde neredeyse uyumadan oynadı ve sadece İnves. tree'si için uğraştı. Gerçi şimdi probe droidler falan bug'lı değil ama yine de BH kolay diyebilmek için bu oyundan zere kadar anlamamak gibi bir ön şart lazım. Ne diim o zaman herkes olsun kardeşim iki günde! Sen bunu gidip ortada composite, uber pistol ve en önemlisi speeder( günde üç saatten oynarsan anca 2 mission yaparsın, yürüyerek Yavin 4'de bir gezin bakalım) olmadığı zamanlarda Master olan insanlara bir söyle bakalım, küfür haznen aniden ikiye falan katlanır. Herkes kralmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Yokmu o droid buglari ah ahhh Birde droid yollarken cikar mesajlara dumur olmustum. Meteora carpti , uzay bocugu yedi felan :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 şimdi dikkatimi çekti.."bAunty hunter" :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yukardaki yaziyi bana mi dedin bilmiyorum ama sana sole diyim %80 kinetic resist comp armor skill lerin ihtiyac duydugu silahlarlarda en az 3 er 4 er tane ve yaninda bolca brandy bulunsun tabi ben kendi acimdan soledim imp degilsen zor atst grubu buldugunda ortalama bi buff suresinde bi tree bitiyo llc cok kolay zaten pistol de eye shot i aldiginda cok kolaylasiyo vs vs..yani idda ediyorum invest haric bh 1 gunde biter investte en fazla gunde 3 saat oynayarak tabi bu en kotu ihtimal haftasonu falan 5 saat oynarsin..2 haftada biter..bende master bh oldum yani o bakimdan ;)tabi yeni baslayan brisi icin demiyorum bunu jedi icin ugrasanlar icin diyorum..bu arada soranlar olur diye soyliim scout u 2 marksman i 1 saatte masterliyanlar var..bu sayilar biraz daha dusuk olablir aklimda kalani soyledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 scout 1 saatlik iş marksmanda 2 saat filan[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar