mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 /2 [Jewelcrafting] LFW 5g fee per cut dese ama [ ] kısmı direk benim linki verse her seferinde linkleme zahmetinden kurtulsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 5g için yaptığın şebekliğe bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 trolleme satıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 abicim bilmemek nekadar kotu ya hic bisi anlamadim yazdiklarinizdan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 /2 olmaz bence o bazen durum oluyo trade /1'e falan geçiyor sağlama almak için /trade yaz bence. [Enchanting] denedim kendi charım linklemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 evet abi linklemedigini biliyorum onu linklemek için addon yada makro lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 /script CastSpellByName("Jewelcrafting");SendChatMessage("450 JCer can make most gems from dungeons 10G Blue/meta, 5G greens. "..GetTradeSkillListLink(),"CHANNEL",nil,GetChannelName("Trade - City"));CloseTradeSkill() gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 makro penceresini aç sonra oraya /2 .... (noktayı sen doldur) yaz sonra Prof skill pencereni açıp ordaki linkleme tuşuna shift click yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 dralnunun verdigi işe yaradı saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Cons said: 5g için yaptığın şebekliğe bak derim. hahaha yorumuna bayıldım doğrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 mulgear6 said: dralnunun verdigi işe yaradı saol :D yapma ya o zaman bot hazırlayalım hemen. ben denememiştim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar