Arden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Evet arkadaşalar annemin hacıladığım telefonuyla 1 senedir geçiniorm ama anneme kitlediğim eski telefon bozuldu. Şimdi ben kendime yeni telefon alıcam tavsiyeleriniz nelerdir acaba? Şartlar: -900 TL'nı geçmicek -iPhone önermeyin tiksindim iPhonedan -Şık tasarım -Müzik önemli iyi ses vermeli -Kamera çok önemli değil 2mp aşşağı olmasın -Garantisi olması çok önemli -Kullanılabilirlik rahat olmalı Bana fiyat ve satın alabiliceğim güvenilir bir yer önerebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 N70 Kullanıyorum dediklerinin hepsi var tavsiye ederim,müzik kaliteli, tasarım iyi, kamera 2mp, halen daha garantili satıyorlar benim bildiğim.Hafıza kartı takılabiliyor fiyatı 500-450 milyon aralığında galiba şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Aynen bende senin gibi telefon alacagım oncelikle tasarım onemli kamerası fln onemli degil sık varsa siyah bir telefon onerebilcek 1000ytl altı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 nokia 3600 slide'dı sanırım. bi araştırın, çok hoş bi telefon. ince, zarif, 3.2 mp kamera. s40 hemde, hızlı falan menüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 FromTheHell said: nokia 3600 slide'dı sanırım. bi araştırın, çok hoş bi telefon. ince, zarif, 3.2 mp kamera. s40 hemde, hızlı falan menüsü. dediğin telefonu geçen gördüm bende, baya güzel tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 iphone değilse samsung i900 omnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 5800 pazartesi cikicak aradigin telefon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Sony Ericsson Bu telefonu tavsiye edebilirim aradığın bütün özellikleri bulabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 blackberry 8120 kullaniyorum ben senin soyledigin ozelliklere uyuyor gayet memnunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 tabiki nokia e65. kamerası iyi, ses, dışarı iyi veriyor ve wireless var ve zilyon renkli ekranı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 e65 almayın. e66* filan alın alacaksanız. e65 iyi bi telefon ilk alındığında ama bu iyiliğin ömrü kısa. etrafı soyuluyor hemen, yazılımı problemli, güncelleme yaptıktan sonra bile problemli, garip garip şeyler yapıyor. yok kendiliğinden kapanıyor, PC Suite e bağlayınca restart krizine giriyor, bazen arama yapmayı bazen de mesaj atmayı reddediyor. böyle fırlatıp atasın geliyor. sırf derisinin soyulması bile uyuz bişey, telefon garip tipsiz bişey oluveriyo :p *aklına e65 alma fikri düşmüş birine tavsiye bu. yoksa gayet başka telefonlar da alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben dediğin sorunların hiç birini yaşamadım. sadece bi kere bozuldu işte onda da yenisini gönderdiler. şimdilik sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 nokia music edition telefonlar var.. onlardan birini al normal nokia modellerinde örn: N72 kullanıyorum kulaklık giriş kısmı çabuk bozuluyo yada kulaklık bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar