throine Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 KE106 ALTERNATİF AKIM DEVRELERİ KE104 BİLGİSAYAR DESTEKLİ TAS-I KE110 ELEKTRİK MAKİNELERİ-I KE108 SAYISAL ELEKTRONİK KE210 SİSTEM ANALİZİ VE TASARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 FR 202 - Intermediate French II TR 314 - Literary Translation TR 364 - Political Discourse of International Organizations INT 313 - Community Interpreting Int 318 - Introduction to Simultaneous Interpreting HIST 48F - Byzantine Art and Architecture LIT 311 - Copywriting for Marketing and Advertising nefret ediyorum bu dönemden ya. edit: pazartesi akşam 8e kadar dersimin olması da ayrı bir efsane tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Programın benim en az dersim olan dönemlerime benziyor arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Abi bana kalsa her dönem 5 ders alıp 7 yılda mezun olurum da, burs ve ailevi baskılar yüzünden sayıyı artırıyoruz arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Her dönem 5 dersten, senede ortalama 3,5 x 10 = 35 kredi olsa, 7 senede 245 kredi olur. Beni 10 krediyle falan geçmiş olursun sdf. Bu arada her dönem 5 dersle 4.5-5 senede falan mezun olursun bence rahatına bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ha bir de cumartesi sabah 9 da genç girişimcilik diye seçmelim var, programda gözükmüyor ilginç bir şekilde. Bu arada 2. sınıfın 1. dönemini okumadan 2 ye geçmek ve 1. dönemle alakalı ders almak hayatımın hatası olacak gibi. Elektronik dersine bu sabah örgün öğretimle girdim aval aval baktım resmen haha. Kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim. edit: Arda pazartesin çok iyi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 1.5 ay sonra donem bitiyor bizde, sizde yeni baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 benim okulum dün açıldı daha. kasımda açılan okuldan ne beklersiniz:( finaller 15 haziranda başlıyor. BÖHühoum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ardeth said: Her dönem 5 dersten, senede ortalama 3,5 x 10 = 35 kredi olsa, 7 senede 245 kredi olur. Beni 10 krediyle falan geçmiş olursun sdf. Bu arada her dönem 5 dersle 4.5-5 senede falan mezun olursun bence rahatına bak :p Hayatımda 1 kere bile 4 kredilik ders almadım aga ben. Bölüm 158 krediyle mezun olmamızı öngörüyor. Ben de en fazla 170 falan yapabilirim sanırım onu. 7 ye de uzamaz bu arada. Şu anda 5'e uzadı; Erasmus'a gidersem 6'ya uzuyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ben daha anca seçtim. çok mutluyum o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 anca seçtim ne ya. bizim dönem bitti. okulumdan nefret ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar