erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Lie Cebiri ve Diferansiyel Denklemler 4 kredi Soyut Cebir II 4 kredi Kompleks Analize Giriş 3 kredi Moleküler Biyoloji II 4 kredi Autoinflammatory Disorders 3 kredi Bitki Moleküler Biyolojisi ve Genetiği 3 kredi Bilim Felsefesi 3 kredi Modern Felsefeye Giriş 3 kredi Büyük olasılıkla bu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bilim felsefesinde beraber olcaz o zamn .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ders kaydım bitti bugüüün! Uslanmayacağımı anladım, add-dropta değişir mi bilemicem o yüzden. BIO 335 - Analytical Techniques - 3 ENS 210 - Computational Biology - 3 CS 202 - Data Structures - 3 MATH 204 - Discrete Mathematics - 3 NS 208 - General Biotechnology - 3 NS 210 - Water: Its Physics, Nanophysics, Chemistry and Geopolitics - 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Yasasin son donem, yasasin sanat ve muzik dersleri! Spring 2009 Schedule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 vua The Beatles diye ders mi var o_O süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sadece son siniflar gireibliyo derse demand yuzunden, gidiyoruz haftada 3 saat oturuyoruz hoca beatles anlatiyo, muzik caliyo, film gosteriyo, biz dinleyip yorum yapiyoruz, arkada iciyoruz falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ne güzel dersmiş o öyle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Business Competence in a Service Network Developing Service Innovations Multicultural Event Management Severek okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 buyrun buda benimki. çarşamba ve perşembe arayı nasıl dolduracam onu düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 fap fap? spor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 cuma aksami 6 da ders mi olur lan ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 benim bi kere çarşamba sabah 9dan akşam 8'e kadar 11 saat aralıksız dersim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ders degildir olm o. bi de turkiyede dersler neden bu kadar uzun anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bi ders değildi zaten 4-5 dersti saat 5ten 8e olan da seçmeli fizik dersiydi, seçmeli dersleri genelde sınıfa uydurmaya çalıştıkları için abuk subuk saatlere düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 INF202 ALGORİTMA VE İLERİ BİLGİSAYAR PROG.II ING228 ANALOG ELEKTRONİK II CNT224 FRANSIZCA IV CNT212 İNKILAP TARİHİ II INF221 İŞLETİM SİSTEML. VE BİLG. AĞLARINA GİRİŞ ING220 SAYISAL ELEKTRONİK ING202 YÜKSEK MATEMATİK II ING103 MATEMATİK II ING143 TEKNİK RESİM II CNT123 FRANSIZCA II haftada 40 saat ffs, matematik 2 nin %40 ına çakışma nedeniyle girememek de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Complex Calculus Elementary Number Theory Data Structures Database Management Systems Introduction to Mathematical Modelling soru number theory alan var midir? cok zor bi ders olmadigini duydum ben ama yine de sormak istiyorum. add-droplarda number theory yerine Special Functions Operating Systems Computer Networks dan birini alabilirim. veya 2sini. ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 fly 10 ders ne abi canına mı susadın. ikinci vizeler ve finaller öyle bir dalga olarak gelecek ki feleğin şaşacak (tecrübeyle sabit sdf) number theory dersi de deniz derya bir ders hocasına göre çok kolay da olur çok zor da (her matematik dersinde olabileceği gibi), kriptoloji falan çalışmayacaksan da ne işine yarar bilemiyorum tabi. herhalde ilgi duymadığım tek alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 OS veya network al bence, ya da ikisinide al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben kendi proğramımı kendim yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben 4 senedir kendi programımı kendim yapıyorum. hangi programda 3. sınıf matematik dersi, yüksek lisans fizik dersi ve son sınıf genetik derslerini bir arada bulabilirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bizde programı veriyorlar işine gelene gir şeklinde, kortuğumdan iyi çıktı gerçi üç tane birinci sınıf var mühendisliğimizde, bir tanesinde bile kafam kadar boş vaktimde katılabileceğim bir matematik dersi yok, hep fizik kimya ingilizce. haftada 14 saatlik ders bir de, iki saatlik bir kısmı tutsa matematikte bu hafta... şeklinde özet izlemeye razıyım. finaller birbirleriyle, vizeler de lablarla çakışmadığı sürece problem yok. hocayla konuşunca "kalmayaydın o dersten" diyiveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aquila said: OS veya network al bence, ya da ikisinide al. cs'nin en zor derslerinden ikisi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar