budd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 şu anda kafedeyim.nette dolaşıyordum bakalım millet nereye girmiş diye.paticik diye birşey gördüm.allah allah bu ne acaba dedim.baktım,çok hoşuma gitti ve üye oldum :). selam! iyi geceler :).[signature][hline]her zaman vardır söyelenecekler, düş için... hayata kafa tutacağını umduğumuz aşk için... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hoşgeldin tanrı misafiri[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hojgedin[signature][hline]|Pyro| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
budd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bir su alabilir miyim :D? *!acayip susamıştır...*[signature][hline]her zaman vardır söyelenecekler, düş için... hayata kafa tutacağını umduğumuz aşk için... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Hosgeldin otur soyle getiriyim su :)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
budd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hadin ben yatmaya gidiyom...herkese iyi geceler :) *!uykudan gözleri kapanır.....* yatsam mı acaba :hmm:?[signature][hline]her zaman vardır söyelenecekler, düş için... hayata kafa tutacağını umduğumuz aşk için... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hosgeldın iyi uykular[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hoşgeldin...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Merhaba budd, paticik forumlarına hoş geldin. PS: bu aralar da ne hikmetse, herkes aynı modda üye oluyor.. (bkz. benden önce biri girmiş buraya, bende girdim üye oldum..) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Merhaba.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 seninsayende the metallica da gelmiş her gittiin cafede paticiği açık bırak işe yarıyo :Pp[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Hojgeldin... the metallica dan sonra kim gelcek o makinadan acep? =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Selam..[signature][hline]I Only Die For This Woman Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ho$ geldin aramıza...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hosgeldın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hosgeldin[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.