Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Arkadaşlar ben bu sabah neti kotalıdan kotasıza geçirdim ama bunun geçip geçmediğini nasıl öğrenebilirim bilginiz varmı?
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Aradım saçma sapan şeyler bağlıyorlar kaça bascağıma karar weremedim :( (:
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Neyse ya etüdü ekip gidiyorum adsl başwuru noktasına bastım mantığıma yatan tuşa.Müzik dinledim sonrada açmadılar şimdi azarlıcam açsanaa ulan .................(biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip)
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hehe sen kapatmıcakmıydın neti össye hazırlanıyon diye, bide kotasız yapmış adam.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 İkna ettim sadece film için ^^ :P ama ders çalışıyom valla bak :D
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 nası yaptın lan bende film için sınırsız yaptırayım diyorum arıza çıkarıyolar..
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 www.ekolhoca.com u aç bak de adam ne güzel ders anlatıyo de sınırlıyken izleyemiyorum geçiyo ek ücret olduğu için dersen.Ya olm git çalışmazsın sen bliorz diyolar 2kere ordan ders çalşmaya çalşrken bilerek yakalanıyosun :D hmm yazk diyolar geçiriyorlar :D
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ne kadar borcum var nerden öğrenicem yaw tt netin sitesi garipleşmiş önceden bi yerden öğrenebiliyoduk
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ttnet e-fatura'dan öğreniyosun sanırım
Öne çıkan mesajlar