reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 aslinda buradan hepsi gorulebilir, en begenilenlere gore falan ama tabi tecrubeye sabit olanlari kullanmak en guzel olacaktir. burda paylasirsak guzel olur diye dusundum. Theme falan hersey olabilir. mesela benim kullandiklarim 1- firebug (html, css, javascript duzenlemeleri icin 1 numara) 2- google notebook (bu forumdan gordum, muthis yararli, istediginiz herhangi bir siteden direk kopyala yapistir yapmanizi sagliyor) 3- MeasureIt yine web gelistiriciler icin sayfadaki herhangi bir kismin uzunlugunu olcmek icin mukemmel. 4- MultirowBookMarksToolbar buda tepedeki toolbar in cok satirli olmasini sagliyo, hepsini ayni anda gorebiliyoruz oldukca ise yariyo. eger bold font olanlari google larsaniz direk karsiniza cikiyo zaten, ugrasamadim hepsi icin ayri link vermeyi :) birde hangi add-on lari kullandigizi gormek icin en tepede toolbar da Tools-> Add-ons a basinda cikiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 aslında 4 5 sayfalık konu var da sürekli değiştiği bitane daha açmak iyi olmuş firegestures undotabs ie mode stumbleupon noscript addblock filan var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 chatzilla flashgot ietab image zoom adblock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 e ne işe yaradıgını da yazsanız da bi işe yarasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 adblock download statusbar febe flagfox mouse gesture flashgot save image in folder no script multi row bookmarks toolbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ad Block Web Developer Download Status Fireftp Unhide Passwords Fast Dial edit:ekleme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Download Statusbar - statusbarın üstünde çıkan bi eklentiyle ilerlemeyi gösteriyor. forecastfox - hava durumu güncel olarak firefox üzerinde duruyor gbookmarks - bunu kullanarak bookmarksladığın siteleri google bookmarksa ekliyor, önemli siteleri kaybetme durumun ortadan kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 reyou said: 4- MultirowBookMarksToolbar buda tepedeki toolbar in cok satirli olmasini sagliyo, hepsini ayni anda gorebiliyoruz oldukca ise yariyo. OFFF bana lazım olan buydu işte. eyvallah saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Gspace: Gmail'i storage olarak kullanıyor. Thunderbird için de MinimizeToTray. Aslında programın kendinde olması gereken bi özellik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Zeppelin said: reyou said: 4- MultirowBookMarksToolbar buda tepedeki toolbar in cok satirli olmasini sagliyo, hepsini ayni anda gorebiliyoruz oldukca ise yariyo. OFFF bana lazım olan buydu işte. eyvallah saolasın. zamanında çok aramadım bunu :) Geçen gün buldum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 reyou said: 4- MultirowBookMarksToolbar buda tepedeki toolbar in cok satirli olmasini sagliyo, hepsini ayni anda gorebiliyoruz oldukca ise yariyo. of hep bunu aramıştım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 UrlFixer:Hatalı girilen orn .cmo fln duzeltir (Arada aceleden yanlıs giriyorumda) CustomizeGoogle:Reklamları kaldırır ve aramalarda en cok aranan kelimeler gibisinden bir kolaylık saglar Java Quick Starter:Java hızlandırıcı:D IE Tab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Adblock Flashblock Flashgot Gmail Notifier IETab Flashblock pek kullanınız yok sanırsam, özellikle tavsiye ediyorum deneyin bir kerem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 DoruK said: ne işe yarar? Flashları yükletmiyor, olması gerektiği yere gri bir çerçeve koyuyor. O flashı açmak istersen üzerine basıp göstertiyorsun. Firefox bazı sitelerde genişleyen flashların altını tıklatmıyor mesela, bu eklentiyle flasha sağ tıklayıp kaldır dedikten sonra o linklere tıklayabilmek mümkün oluyor. Karışık oldu sanırsam biraz :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hmm gerçi noscript de engelliyor flashları ama iyiymiş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 DoruK said: hmm gerçi noscript de engelliyor flashları ama iyiymiş o da. Abi noscript iyi güzel güvenli de çok uyuz eklenti yahu. Ne varsa otu b.ku engelliyor. Denedim bir aralar ama çok canımı sıktı kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 güvendiğin sitelere "tüm bu sayfalara izin ver" dersen bir sorun çıkarmaz sana o siteye bir daha girdiğinde. Biraz şans vermelisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fir3blad3 said: güvendiğin sitelere "tüm bu sayfalara izin ver" dersen bir sorun çıkarmaz sana o siteye bir daha girdiğinde. Biraz şans vermelisin :) Abi site site site baydım işte :) . Noscript olmadan da kendimi güvensiz hissetmiyorum yani, kapı gibi güvenlik sistemim var :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Doğru, sende haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 customize google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 clear&close Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar